kızlar lütfe okuyun... sevgilimle kampüste kavga ettik malesef. ben doğum gününde burçlardan konuşurken yayların bikaç özelliğiniövdüm onun burcunu yani ve yayların geneli böyle oluyo dedim ,kimmiş ki başka yay kaç kişi tanıyosun dedi birazda bozuldu osırada yıldızları izliyoduk.ben 3 kişi 2 erkek 1 kız dedim. o gün geçti , gitmiş o gün benim eski çıktığım çocuğun faceine bakmış profili açıkmış şansa onunda yay olduğunu görünce sinir olmuş geldi bana tabi .bende dedim ki 2 erkek derken o aklıma gelmemişti ,zaten öylede. erkeklerde 1i liseden yakın ark erkek ,diğeri 1 ay telde mesajlaştığım ama sonra vazgeçip hiç sevgili olmadığım biri.bana dediki sen o gün yaylar çekicide demiştin sanırım , yok dedimmiki derken üstüme gelince bende nevar yani ÇEKİCİ olamazmı dedim tebessümle gülerek.tabi aşkım deli oldu ya, bitürklü affettiremedim açıklma yapamıyorum düzgün özür dileyemiyorummuş. abartılacak bişeyde yok, tamam yanlış ama uzatmayada gerek varmı kızlar. sizce sevgilim sinirlenip bukadar uzatmakta haklımı ,benle konuşuo ama o konudada çok sinirlendiğini arada dile getiriyo 

sizin başınıza geldimi böle bişe ,yok başka bi erkekğe nasıl çekici dermişim onun yüzüne , yok acaba ben onu başkasına çekici diye anlatabiliyomuymuşum acaba vs vs .... KIZLAR ABLALAR LÜTFEN...BENİM YAPTIĞIMDA ANORMAL BİŞE YOKSA SÖLEYİNDE ONA ANORMAL OLMADIĞINI ANLATIYIM