Böyle insanların kimseye faydası olmaz.Merhabalar
Konu bir arkadasimin benim prensiplerime uymayan hayati...
Kumar oynuyorlar kari koca..Kactilar baska yere...kazandıkları halde odemediler insanlarin borcunu(borc bana degil)esya değişirler tv telefon yenilenir ama borca gelince yok...Bu yenilenmeler türlü bahanelerle olur zorunluluktur ama son model alinir..Bana davranislari saygili.Bayana söylüyorum bu ne kul hakki diye..Kendisi hersey icin haberim yok en son duydum zorla yapti (eve alinan seyler icinde dahil)
Beni ilgilendirmiyor mu demeliyim ne yapmaliyim..Topluma zarari var bana olmasada olur mu diyeyim..
(Kadinin magdurum durumlarımdan hep yanindaydim bitmedi bitmiyor..)
böyle bir durumda asla şans vermemMerhabalar
Konu bir arkadasimin benim prensiplerime uymayan hayati...
Kumar oynuyorlar kari koca..Kactilar baska yere...kazandıkları halde odemediler insanlarin borcunu(borc bana degil)esya değişirler tv telefon yenilenir ama borca gelince yok...Bu yenilenmeler türlü bahanelerle olur zorunluluktur ama son model alinir..Bana davranislari saygili.Bayana söylüyorum bu ne kul hakki diye..Kendisi hersey icin haberim yok en son duydum zorla yapti (eve alinan seyler icinde dahil)
Beni ilgilendirmiyor mu demeliyim ne yapmaliyim..Topluma zarari var bana olmasada olur mu diyeyim..
(Kadinin magdurum durumlarımdan hep yanindaydim bitmedi bitmiyor..)
Ben cok kotu hastayken cocuklarima bakmisti..cikar degil vefaBu tarz insanlarla görüşmeye devam eden iletişimi kesmeyen insanların hep bi çıkarı olduğunu düşünüyorum ben. Sizin çıkarınız ne?
Böyle vefa olmaz hanımefendi. Size zararı dokunmuyo okey ama baska kac insanın kac cocugun canı yandı kimbilir.Yorunlariniza cok tesekkur ederim..
Ben cok kotu hastayken cocuklarima bakmisti..cikar degil vefa
Kendimle o cocuklarin arasinda kaldigim icin actim zaten konuyu..Böyle vefa olmaz hanımefendi. Size zararı dokunmuyo okey ama baska kac insanın kac cocugun canı yandı kimbilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?