Bu zorbalardan her yaşta ve her yerde var maalesef.
Kaybettiklerinize değil, kazandıklarınıza bakmaya çalışın, bunu için de düşünce yönünüzü değiştirmek üzerine çabalayın.
Bir kişinin lafına bakıp da, karşı tarafa sormadan, onu doğru düzgün tanımadan hüküm veren insanlar, sizce gerçek arkadaşlık, sevgililik kalitesindeki insanlar mıdır?
Hoşlantınızı hak etmeyecek birinden otomatik kurtulmuşsunuz, bu çıkarımı da başkası hakkında sürekli kötücül şeyler anlatan birini en azından keyfine dinlemek ve direkt inanmak yerine, Ona " Bana lütfen anlatma, beni alakadar etmez" diyebilmeli, önüne dönebilmeliydi fikri ile yapıyorum. Bir de üzerine nefret geliştirecek kadar gaza gelen, basit düşünen biri büyük ihtimalle.
Ve hepsi, sizin için bir tecrübe oldu.
Bu kişinin size verdiği zararı anlıyorum, insanın kasıtlı yere huzurunun bozulmaya çalışılması nedir, bilirim, bunun, her gün mecburi gitmek zorunda olduğunuz bir ortamda gerçekleşiyor olması da ekstra stres ve yorgunluk olmuştur.
Bunu kendiniz aşamayacak gibi hissediyor, travma gibi bir şey halini aldığını ciddi düşünüyorsanız, uzman desteği alabilirsiniz.