- 9 Ekim 2020
- 6
- -13
- 6
- 33
- Konu Sahibi Bugs bunny
-
Yapmayın bence böyle bir şey hoş değilMerhaba diş hekimi asistanlığı yapıyorum. Geçen bir hasta geldi ve çok beğendim. Facebook 'a bakmıyor. İnstagramı yok. Hastamız olduğu için numarası var. Watsap harici ulaşabileceğim hiçbir mecra yok. Sapık gibi görünmeden sevgilisi varsa kibarca reddeilerek watsaptan tanışma mesajı nasıl yazabilirim sizce?
etik gelmedi banaMerhaba diş hekimi asistanlığı yapıyorum. Geçen bir hasta geldi ve çok beğendim. Facebook 'a bakmıyor. İnstagramı yok. Hastamız olduğu için numarası var. Watsap harici ulaşabileceğim hiçbir mecra yok. Sapık gibi görünmeden sevgilisi varsa kibarca reddeilerek watsaptan tanışma mesajı nasıl yazabilirim sizce?
Biraz iş etiği lütfen.Merhaba diş hekimi asistanlığı yapıyorum. Geçen bir hasta geldi ve çok beğendim. Facebook 'a bakmıyor. İnstagramı yok. Hastamız olduğu için numarası var. Watsap harici ulaşabileceğim hiçbir mecra yok. Sapık gibi görünmeden sevgilisi varsa kibarca reddeilerek watsaptan tanışma mesajı nasıl yazabilirim sizce?
Bence direkt evlenelim mi desinDişleri hakkında soru sor .sonra sevgilin varmı de
Hiç dolambaçlı lafları sevmem bencede böyle demeliBence direkt evlenelim mi desin
Zamanında otobüs firmasının yazıhane elamanını bu sebepten işten attırmıştım. Sizin mesleğinizde ne olacağını siz hesap edin.Merhaba diş hekimi asistanlığı yapıyorum. Geçen bir hasta geldi ve çok beğendim. Facebook 'a bakmıyor. İnstagramı yok. Hastamız olduğu için numarası var. Watsap harici ulaşabileceğim hiçbir mecra yok. Sapık gibi görünmeden sevgilisi varsa kibarca reddeilerek watsaptan tanışma mesajı nasıl yazabilirim sizce?
Kvkk kapsamında suç bu yapmayı planladığın şey haberin olsun.Merhaba diş hekimi asistanlığı yapıyorum. Geçen bir hasta geldi ve çok beğendim. Facebook 'a bakmıyor. İnstagramı yok. Hastamız olduğu için numarası var. Watsap harici ulaşabileceğim hiçbir mecra yok. Sapık gibi görünmeden sevgilisi varsa kibarca reddeilerek watsaptan tanışma mesajı nasıl yazabilirim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?