- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi Loch Ness Canavari
-
Arkadaşlar okuyan bilir daha önce kızımın ameliyat öyküsünü yazmıştım burda http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...65708-hikayem-plagiosefali-lutfen-okuyun.html
Kızımın saçları ameliyat dolayısı ile kesildi.Hala da 2 cm kadar uzunluğu.Yani ameliyat izi çok bariz belli.Hava soğuk diye kafasına bere takıyorum.Ama bazen sıkılıyor ve çıkarmak zorunda kalıyorum.Zaten kapalı mekanlarda terliyor çocuk.
İşte çıkardığım an millet birbirine dirsek atmaya başlıyor.Ya neden ya?Manyak mısınız siz?Gözümüzün içine baka baka dirsek atıp çocuğun kafasına odaklanmak ne demek?
Bu saçlar bir an uzayacak,ya da ben cidden katil olacağım..
Oncelikle gecmis oldun rabbim sifa versin.Dirsek atmak derken bariz vuruyorlar mi kafasina anlamadim? Nasil anlayissiz bir toplumuz ya. Saglik bu en ufak darbe o cocugun hayatini etkileyebilir.Kisa zamanda iyilesir de saclarini savurur miniginiz o sahislara bi gun
Oncelikle gecmis oldun rabbim sifa versin.Dirsek atmak derken bariz vuruyorlar mi kafasina anlamadim? Nasil anlayissiz bir toplumuz ya. Saglik bu en ufak darbe o cocugun hayatini etkileyebilir.Kisa zamanda iyilesir de saclarini savurur miniginiz o sahislara bi gun
galiba oyle Tesekkur ederim bilgi icin.Birbirlerini dürtüyorlarlar demek istemis sanırım
Rasitizm hastasi bir yakinim vardi. Bacaklarindaki problem belirgindi. Esi 1.90 boyunda oldukca yakisikli bir abimizdi. Disarida insanlarin birbirini durtup 'kadina bak,adama bak.' Dediklerini bile duyuyodu kadincagiz. Düşünün kendi akıllarınca layık görmüyorlardı.Yaziklar olsun böyle insanlara. . Var boyleleri insanlari uzmek icin yarisir. Yillar önce cok kisa boylu bir bayan gormustum butun herkes birbirini durtuyordu nasil uzulmustum.. ve gecen gunde cok kilolu bir delikanli gordum millet birbirini durtup kahkaha atiyorlardi hatta bir dangalak kadin otobuse binerken uc bilet at diye kendi capsizliginda espri yapti sonuc o cocuk ağlayarak kacti gitti.. yani var boyleleri Allah islah etsin bunlari.. kardesimize de acil sifalar olsun size de bol sabirlar dilerim
geçmiş olsun. teşhis koyulup ameliyat olmasına sevindim. umarım bi an önce sağlığına kavuşur bebiş.. koskocaman insanlar da bunu yapıyorsa yuh yani. başkasına dirsek atıp bön bön bakacağına. annesinin yanına git geçmiş olsun ne oldu de bi telkin et görgüsüzlüğünde alemi yok ki şapka değilde ameliyat izinin olduğu yere bandana taksanız bi zararı olur mu dikişlere? en azından evden çıkarken taksanız?
Diger konunuzu simdi okudum.
Sizi tebrik ediyorum..
Bilincli ve ilgili bir anne oldugunuz icin.
Simdi ki konuna gelirsek...
Sen ne zorluklara gogus germis bir kadinsin...
Yilmadan usanmadan evkadin icin mucadele etmissin..
3-5 terbiyesiz icin mi canini sıkacan bosveeeeerrr ...
Önemli olan yavrunun sagligi ...
Simdi nasil evladin iyimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?