- 23 Ağustos 2025
- 3
- 1
- 1
- 19
- Konu Sahibi kartanesilsf
-
Bırakın yolunuza devam edin.Ya aslında olay çok uzun ve karmaşık ama tamamen ben haksizim yani sanirim kendimi buna inandiriyorum. Eski sevgilim vardı bir tane o zamanlar ikimizin de yaşı çok küçüktü ve bana ilişkide bu kadar ciddilesmek saçma gelmişti şimdi dönüp baktığımda üç sene oldu ve kimse onun gibi olmadı, onun gibi beni anlamadı, sevmedi. İlk aşk mı dersiniz başka bir şey mi bilmiyorum ama o kadar çok özlüyorum ki bir daha olacağımız yok gibi en azından ben öyle düşünüyorum. Ona kalırsa beni asla affetmiyor ama bir yani bence hala beni seviyor veya affetmek istiyor. Çünkü ne zaman iletişime gecsem bana kıyamaz ve onu aramami yazmamı istemez, fakat ben ne zaman onu arasam saniyesinde açar telefonumu. Sizce ne yapmalıyım cabalayin mi yoksa artık bırakmak mi lazım
Bence sen duygusal boşluktasınYa aslında olay çok uzun ve karmaşık ama tamamen ben haksizim yani sanirim kendimi buna inandiriyorum. Eski sevgilim vardı bir tane o zamanlar ikimizin de yaşı çok küçüktü ve bana ilişkide bu kadar ciddilesmek saçma gelmişti şimdi dönüp baktığımda üç sene oldu ve kimse onun gibi olmadı, onun gibi beni anlamadı, sevmedi. İlk aşk mı dersiniz başka bir şey mi bilmiyorum ama o kadar çok özlüyorum ki bir daha olacağımız yok gibi en azından ben öyle düşünüyorum. Ona kalırsa beni asla affetmiyor ama bir yani bence hala beni seviyor veya affetmek istiyor. Çünkü ne zaman iletişime gecsem bana kıyamaz ve onu aramami yazmamı istemez, fakat ben ne zaman onu arasam saniyesinde açar telefonumu. Sizce ne yapmalıyım cabalayin mi yoksa artık bırakmak mi lazım
sanırım öyleyimBence sen duygusal boşluktasın
tipini gayet hatırlıyorum hatta çok yakın oturuyoruz sık sık görüyorum ve aradan yıllar gecmedi 2-3 sene geçti sadeceLıse askımın adını dahi hatırlamıyorum sızınkı nasıl bı yokluk methiyeler dızıyorsunuz tıpını dahı hatırlamadıgınızz adama
Oturun güzel güzel konuşun. En sağlıklısı en azından sonuca göre hayatınıza devam edersinizYa aslında olay çok uzun ve karmaşık ama tamamen ben haksizim yani sanirim kendimi buna inandiriyorum. Eski sevgilim vardı bir tane o zamanlar ikimizin de yaşı çok küçüktü ve bana ilişkide bu kadar ciddilesmek saçma gelmişti şimdi dönüp baktığımda üç sene oldu ve kimse onun gibi olmadı, onun gibi beni anlamadı, sevmedi. İlk aşk mı dersiniz başka bir şey mi bilmiyorum ama o kadar çok özlüyorum ki bir daha olacağımız yok gibi en azından ben öyle düşünüyorum. Ona kalırsa beni asla affetmiyor ama bir yani bence hala beni seviyor veya affetmek istiyor. Çünkü ne zaman iletişime gecsem bana kıyamaz ve onu aramami yazmamı istemez, fakat ben ne zaman onu arasam saniyesinde açar telefonumu. Sizce ne yapmalıyım cabalayin mi yoksa artık bırakmak mi lazım
edit: cevabımı güncelliyorumsevseydi gelirdi
O an, onunla mutlu olsaydınız ondan vazgeçmezdiniz. Öyle düşünün.Ya aslında olay çok uzun ve karmaşık ama tamamen ben haksizim yani sanirim kendimi buna inandiriyorum. Eski sevgilim vardı bir tane o zamanlar ikimizin de yaşı çok küçüktü ve bana ilişkide bu kadar ciddilesmek saçma gelmişti şimdi dönüp baktığımda üç sene oldu ve kimse onun gibi olmadı, onun gibi beni anlamadı, sevmedi. İlk aşk mı dersiniz başka bir şey mi bilmiyorum ama o kadar çok özlüyorum ki bir daha olacağımız yok gibi en azından ben öyle düşünüyorum. Ona kalırsa beni asla affetmiyor ama bir yani bence hala beni seviyor veya affetmek istiyor. Çünkü ne zaman iletişime gecsem bana kıyamaz ve onu aramami yazmamı istemez, fakat ben ne zaman onu arasam saniyesinde açar telefonumu. Sizce ne yapmalıyım cabalayin mi yoksa artık bırakmak mi lazım
Allah sizin görmediğiniz görür duymadığını duyar, demek ki olmaması gereken yanlış bir şeyler var. hayırlısı bu şekildeymiş, bırakın önünüze bakın. nasipse olur zatenYa aslında olay çok uzun ve karmaşık ama tamamen ben haksizim yani sanirim kendimi buna inandiriyorum. Eski sevgilim vardı bir tane o zamanlar ikimizin de yaşı çok küçüktü ve bana ilişkide bu kadar ciddilesmek saçma gelmişti şimdi dönüp baktığımda üç sene oldu ve kimse onun gibi olmadı, onun gibi beni anlamadı, sevmedi. İlk aşk mı dersiniz başka bir şey mi bilmiyorum ama o kadar çok özlüyorum ki bir daha olacağımız yok gibi en azından ben öyle düşünüyorum. Ona kalırsa beni asla affetmiyor ama bir yani bence hala beni seviyor veya affetmek istiyor. Çünkü ne zaman iletişime gecsem bana kıyamaz ve onu aramami yazmamı istemez, fakat ben ne zaman onu arasam saniyesinde açar telefonumu. Sizce ne yapmalıyım cabalayin mi yoksa artık bırakmak mi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?