• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birini dava edince süreç nasıl işler?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
979
20
103
arkadaşlar birini mahkemeye verdim. merak ettiğim birkaç şey var. şimdi eve tebligat geliyorya. bu tebligatta ifadelerde yazıyor mu açık açık?

birde avukat bana vekalet verince eve kağıt gitmez dedi. ama bazı yorumlarda yinede kağıt gelmiş. hangisi doğrudur acaba bileniniz var mı?

Ben davaci taraftim zarf kadar bi kagit geldi. Davali davaci dava konusu gunu saati ve davaya 3 kere gitmedigmde kolluk kuvveti ile alinacagim yaziyodu. Dava konusu uzun uzun yazmaz atiyorum sadece hirsizlik, taciz yazar. Vekalet durumlarinda vekiline gider tebligat

Ben davaci taraftim zarf kadar bi kagit geldi. Davali davaci dava konusu gunu saati ve davaya 3 kere gitmedigmde kolluk kuvveti ile alinacagim yaziyodu. Dava konusu uzun uzun yazmaz atiyorum sadece hirsizlik, taciz yazar. Vekalet durumlarinda vekiline gider tebligat

sağol canım bende öyle biliyodum bir kaç yorumda tam tersini okudum bence de doğrusu bu. avukatta öyle dedi. ben henüz vekalet vermedim ama vericem.

Ne davası
ceza mahkemesi ile mi ilgili yoksa hukuk mu

Back
X