Birini istigram üzerinden tehtit ve süslü yalaka maymun dedim cezAm ne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cokkotuoldum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2020
44
32
38
Selam cok acil avukat arkadaşlar yardımcı olun daha önce bu kişiyle sorunum vardı birden bir sinir ve lohusalıgın verdiği gafletle psikolojiyle fake hesap acıp yazdım sonra korktum pişman olup sildim ama kız beni polise vermiş polis hakkımdaki tüm bilgileri ona vermiş ve bana aracıyla ulsştı uzalaşmak istedi bana eger sen isen dava buyumeden vazgececegini söyledi bende cok pişman oldugumu defalarca özür diledim bir gaflet anımda yazdıgmı dile getirdim ilk sorun yok tamamdr dedi bir gun sonra şikayetçi oldugunu ailesinin yanında destek oldugunu tehdit ve psikolojik baskının davasını hakim karsısında verırsın dedi

Selam cok acil avukat arkadaşlar yardımcı olun daha önce bu kişiyle sorunum vardı birden bir sinir ve lohusalıgın verdiği gafletle psikolojiyle fake hesap acıp yazdım sonra korktum pişman olup sildim ama kız beni polise vermiş polis hakkımdaki tüm bilgileri ona vermiş ve bana aracıyla ulsştı uzalaşmak istedi bana eger sen isen dava buyumeden vazgececegini söyledi bende cok pişman oldugumu defalarca özür diledim bir gaflet anımda yazdıgmı dile getirdim ilk sorun yok tamamdr dedi bir gun sonra şikayetçi oldugunu ailesinin yanında destek oldugunu tehdit ve psikolojik baskının davasını hakim karsısında verırsın dedi
Bence sizi bi güzel korkutmuş, bişey çıkacağını düşünmüyorum

Kandiriliyorsunuz bence , bu kadar hızlı işlemez olaylar .. siz ne zaman yazdiniz ne zaman aradilar?
O daha önce bni tehdit edıp elimde ses ve görüntğ kayıtların var diyıp ses kaydımı ve görüntümü alıp işimden attırdı tazminat alıp işimden cıktım içmde bu kıza karşı kötü bir duygu oluştu tabi herkes calıştıgım yerde degişik bir kızdı herkes onu tutuyordu halende öyle bu ses kaydımıds mahkemede kullanacagını söylüyor artık hiç bir yerde çalışamayacaksın dıyor ben sadece benim yasadıgım duyguyu yasasın dıye elimde ses ve görüntün var sende biryerde çalışamayacaksın süslü yalaka maymun dedim bana aracıyla ulaştı polis bilgilerimi vermiş eger ben isem dava buyumeden vazgececegini söyledi bende ve defalarca özür diledim özürmü kabul etti tamam sorun yok dedi sonrada dava actım mahkeme de görüşürüz dedi lütfen şikayetini geri al dedim dünden beri 4 defa gittim birdaha da gitmem dedi

Kime hırlandınız bu kadar ? Lohusa halinizle bebeğinizle uğraşacağınız yerde eltinize, görümcenize falan mı yazdınız?
Tabiki şikayet edebilir son derece de haklı olur bu durumda.
Cezam ne olur ya 😭😭cok pişmanım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X