Birini istigram üzerinden tehtit ve süslü yalaka maymun dedim cezAm ne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin de bir sürü yazım hatanız var şu mesajda pek teyze rencide edecek durumda değilsiniz bence zaten.

Konu sahibi 22 yaşında ve bu adını yazamadığı mecradan klavye delikanlılığına soyunmuş ondan bu tepki.
Ne alakasi var. Klavye delikanliligi agziniza yapismis her yerde ayni sey. Kadini derdi farkli siz neye odaklanmissiniz. Insan yazim kurallarindan once empatiyi ogrenmeli ayip karsinizdki insani bunla vurmayin.22 yasinda diye her cumleyi dogru yazacak diye birseymi var bilmiyodur

Ne alakasi var. Klavye delikanliligi agziniza yapismis her yerde ayni sey. Kadini derdi farkli siz neye odaklanmissiniz. Insan yazim kurallarindan once empatiyi ogrenmeli ayip karsinizdki insani bunla vurmayin.22 yasinda diye her cumleyi dogru yazacak diye birseymi var bilmiyodur
kadının derdı degıl aslında hepımızın derdı bu, cocuklarımızı kreslere gonderıyoruz... en cok bızım dertlenmemız gerek,
konu sahıbı cocuklara bagırdıgı ıcın ısten cıkarılmıs bırı...
yetmemıs bu ayıbını sıkayet eden kısıye hıncını cıkarmak ıcın fake hesap acıp hakaret ve tehtıt etmıs...

konu sahıbının tesellı edılmesıne şok oluyorum ve aman nıye o sozlerıne takıldınız demenızı anlamıyorum hadı baslık klavye hatası ,kadının muhakeme yetenegı de zayıf, ıletısımı de zayıf ...cocukların egıtımınde en yakın ısım bu sahıs.

lohusalıgını ,bebegını dusunen zaten baska cocuga sozlu sıddet uygulayamaz ...yetmemıs eskı ıs arkadasına hakaretler etmıs.
ısten cıkarılacak ne yapmıssa artık.

kadının derdı degıl aslında hepımızın derdı bu cocuklarımızı kreslere gonderıyoruz en cok bızım dertlenmemız gerek
konu sahıbı cocuklara bagırdıgı ıcın ısten cıkarılmıs bırı
yetmemıs bu ayıbını sıkayet eden kısıye hıncını cıkarmak ıcın fake hesap acıp hakaret ve tehtıt etmıs

konu sahıbının tesellı edılmesıne şok oluyorum ve aman nıye o sozlerıne takıldınız demenızı anlamıyorum hadı baslık klavye hatası kadının muhakeme yetenegı de zayıf ıletısımı de zayıf cocukların egıtımınde en yakın ısım bu sahıs

lohusalıgını bebegını dusunen zaten baska cocuga sozlu sıddet uygulayamaz yetmemıs eskı ıs arkadasına hakaretler etmıs
ısten cıkarılacak ne yapmıssa artık.
Aaaaa kusura bakmayin onlari bilmiyordum kreside simdi okuyunca ogrendim vallahi

Bir konunun özünü bilmeden duyar kasmayın bence bir daha, sonraki mesajlarınıza istinaden söylüyorum. Bu mesajınıza uzun uzun cevap vermeye gerek yok bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X