mrb arkadaslar ben buraya daha bir kac gün önce üye oldum bi arkadasimin sayesinde,burdaki fikirler benim hayat isigim olablir,benim derdim,ben almanyada yasiyorum ve esimden ayrildim,gecen yil tatilde birisiyle tanistik gittigim otelede,ama bizim baslamamiz otelde olmadi ,otelden ciktiktan sonra bi arkadasimin sayesinde oldu,ben otelden ciktiktan sonra mesaji geldi evlilik icin bir seylere baslayalimmi dedi ve bende otelde onu gördügüm icin ve yanlis bir seyini görmedigim icin kabul ettim,görüstük ve ben ondan etkilendim ve asik oldum,bizim niyetimiz sadece evlilik ti flört falan deil,almanyaya döndükten sonra görüsmeye devam ettik,her sey iyi gidiyodu ama ailem bilmiyodu,tek SIKINTIM onlara nasil söyleyecektim,bu arada yasim 38 ,benimde basimdan bir evlilik gecmis onunda,ben arkadasima evlilik sözünü verdim ,ve ailem söyledim cok büyük tepki gördüm asla kabul etmediler.bana söylemedikleri kalmadi cok üzüldüm ,bu insan gidip tanisacak ve konusackti ama benim ailem ona bile gerek duymadi,istemediler,ailemin gerekcesi tam anlamiyla bir isinin olmamasi,almanya ya gelicek seni kullanacak sonunda cekip gidicek dediler,ben bu insani tanidim,tabiki öyle bir risk olabilir ama ben riski yasamak istedim ama yasatmadilar ,ve cok üzülerek arkadasima olmuyo dedim,onun tek bir sözü oldu sen ailenin yönlendirmesiyle hayatina devam edeceksen ömür boyu yalniz kalacaksin,beni tanima geregi bile duymadilar,ben kötü bir insan deilim dedi ve tabiki bizim evlilik hayali bi sekilde bitmis oldu,ama ben cok bunalimdayim hala sevdigim insan elimden ucup gidiyo ve ben evet cok yalnizim,bana fikirlerinizi söylermisiniz,yardim edin bana ,tsk ederim