• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinin bana yardım etmesi lazım bu benle olmuyor artık cok iyi anladım!

ers_gnl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
51
0
96
İstanbul
10 aydır bir iliskim var erkek arkadaşımla ortak bir arkadasım sayesinde tanıştık. Askerden yeni gelmişti en ilk etapta istemedim cok ısrar edildiği için sadece sosyal sitesi olan hepimizin bildigi bir sitede öyle küçük sohbetlerim oldu bir iki defada telefon konuşması uzun bir ara hiç görüşmedim

Son düzenleme:
10 aydır bir iliskim var erkek arkadaşımla ortak bir arkadasım sayesinde tanıştık. Askerden yeni gelmişti en ilk etapta istemedim cok ısrar edildiği için sadece sosyal sitesi olan hepimizin bildigi bir sitede öyle küçük sohbetlerim oldu bir iki defada telefon konuşması uzun bir ara hiç görüşmedim zaten istemiyordum yuzyuze de hiç gelmedik aradan tam 1 sene gecti gecen yıl Haziran ayında tekrar ortak arkadasım ısrar etti görüşmemiz için tabi onada karsı taraftan sıkı bı baskı uygulanıyordu aynı zamanda kendiside erkek arkadasımı kuzeni ile birlikte olduğu için kiramiyordu onuda. 22 Ağustos 2011 de arkadaşımla buluşmak için sozlestik ben buluşmaya gittiğimde bana kızma ama oda gelicek dedi ilk önce kızdım benden habersiz böyle bisey olduğu için sonra oda geldi oturduk sohbet ettik çay ictik vs . Beğendim icim ısındı gözüme hos geldi beni hiç görmemesine rağmen yani yuzyuze resimlerimden bana asık olduğunu ömrünün sonuna kadar benimle olmak istediğini defalarca dile getirmişti o günden sonra iliskimiz başladı bugüne kadar geldik ufak tefek tartışmalarımız 1-2 günlük ayrılmalarımız oldu benden kaynaklandi ondan kaynaklandi kimi zaman ilk 3 ay belkide 4 ay cok ilgili ve alakalıydi sonraları biraz daha ilgisiz olmaya başladı yada artık alışmaya başladık birbirimize.. Hep evliliği dile getiriyordu ailesiyle tanıştım annemle ve abimle tanıştırdım aramızda bı sorun oldu sonra ben onun bilmesini istemediğim birsey yaptım cok büyük bı sorun değil ama bu oda buna kızdı ben ona söylemek istemediğim için yalan söyledim bana baskası olsa kabul etmezdim ama seni cok sviyorum dedi. Erkek arkadasım Alevi en sunniyim bu aramızda hiç bir zaman sorun olmadı ailelerimizde de ama ne olduysa 3 ay önce sanırım halasının kızı esinden ayrıldı ayrıldığı eşi samsunlu bende samsunluyum ama ben hiç gitmedim Samsun'a burda doğdum büyüdüm ailemde pek gitmez sadece babam arada gider. Erkek arkadaşımın babası da diyormuş ki anlaşamayız bizim mezhebimizden değil ben o kızı istemeye gitmem vs evde sürekli sorunlar yasıyormuş babası ile bu olaylardan sonra bir kaç kez gittim evlerine erkek arkadasım burun ameliyatı olmuştu bana hiç isteksiz olduklarını hissettirmediler ama bilmiyorum :( beni sevdiğini söylüyo sevgisine inanıyorum bende onu sviyorum ama cok kafam karıştı ne yapicami bilemiyorum erkek arkadasım babasına asık bı cocukmus ve babasıyla diyalogu cok farklı özel ve ayrı cok seviyo babasını tabi herkes ailesini cok sever ama aralarında cok farklı bı bağ var sürekli evde tadının tuzunun olmadıgını söylüyor ama benide bırakmıyor Buarada benimde ailem artık baskı yapmaya başladı bı adı olsun böyle gezme tozma nereye kadar diye onlarda haklı cok çaresiz ve yalnız hissediyorum kendimi o elinden geleni yapiyormu bilmiyorum bu yüzden sık sık tartışmaya başladık kırmak istemiyorum ama bende sabır tasi değilim yasım 24 oldu artık bende evlenir yuvamı kurmak istiyorum hersey zamanında guzel diye düşünüyorum bana iki sene daha Nisan olmaz diyor cok çelişkili geliyo ya şimdi istemeyenler iki sene sonra mı isteyecek bazen babasını arayıp sormak geliyo içimden ama tutuyorum kendimi .. İcimi ferahlaticak beni yonlendiricek sözlere o kadar ihtiyacım Varki nolur kızlar ben sağlıklı düşünemiyorum artık ;((

canımm bence açık açık erkek arkadaşınla konuşmalısın ailem böyle böyle söylüyor. hem neyi bekliyoruz banada anlat demelisin.
daha olmadı ben bukadar süre bekleyemem demelisin.

Back