• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinin burnunu sürtmek..

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.499
798
Çoğu yandasım banli ama olsun kalan sağlar bana yeter diyerek konuya başlamak istiyorum hele bi toplasın bakalım :sus:
32 yaşındayım bu yaşıma kadar yok intikammış yok burnunu surtmekmis falan hiç isim olmadi yapı itibariyla kin tutabilen biri değilim. Balık hafızalı gibi sinirim bile maximum 10 dk sürer.
Takıntılı değilim canı cehenneme der başar giderim ama ben bu iki konu önceki adama fena taktım kafayı :110:
Asla engel olamıyorum zehirli düşüncelerime..
Bana yaptıklarını hazmedemiyorum ..
Aklıma geldikçe kafamı duvara vurma
Ya da ağzını burnunu patlatma hissi geliyor yalan değil..
Günlük normal konusmalarimiz kaldı o ilişkiden geriye
Günaydin
Pist ssst naber nasıl gidiyor iyimisin zart zurt ..
Sanki adam benle birlikte olmamış
Yok sayıyor ama bağlantıyı da koparmıyor yani..
O konulardan hic bahsetmiyoruz
Yokmuş,yasanmamis gibi sayıyoruz sanırım :işsiz::işsiz:
Ama ben onun pişman olmasını istiyorum..
It gibi pişman olsun..
Evet yaptım bi öküzlük ama pişmanım desin :kızgın:

Bidi bidi yapmıyorum
O konuları hic açmıyorum .
O yazmadan yazmıyorum
Sadece sorduklarına cevap veriyorum şimdilik :kahve:
Ama böyle böyle soğuyacak bu mal
Çünkü araya mesafe koyuyorum
Buz gibi bir duvar örüyorum
Hayırdır yazmıyorsun noluyo falan deyince
Yaaa işte spordaydım
Yok işte uyuyordum falan ..
Konuyu anlamiyo beyinsiz :olamaz:
Kirginim ,kızgınım,öfkeliyim,sinirimden dişlerimi sıkıyorum..
Lütfen bana pişman etme yontemleri falan sıralayın..
Deyin ki witch böyle böyle yap
Mic ağzına :silah:

Yüzsüz yüzsüz nasıl yazıyor hala ya. Hiç intikam almayı bilmem birine sinir olunca tek yaptığım şey kendi kendime söylenmek olur. Eşim sinir edince sinsi sinsi pusuya yatıp uygun zamanı kollayip laf sokarım ama böyle birine ne yapılır bilmiyorum. Laf soksaniz olmaz. En iyisi bütün muhabbeti kesip hiç yokmuş gibi davranmak belki de.

senin konular bu sira pembe dizi gibi pespese geliyo :))

Ketum ketum iyi sabrediyosun.. ben olsam o adama coktan hesap sormustum.. ilk ve son kez belkide bagirip cagirip sitem edip hesap sormustum. Tabii aranizdaki duygusallik ne boyutta bilmem. Ben asik olmadan sevisemem. Asik oldugum adamada hesap sorardim yani. Ya kapiyi tam ac iceri gireyim ya da kapiyi tam kapat disarda kalayim.. ben senin oyuncagin degilim.. derdim ben valla

Ha baktim beni gercekten sallamiyor gercekten bitirirdim kafamda ruhumda..

Ay biran senin su manyak arkadas sandim :/ öburuyse amaann diyorum.cevap verne su dingile ya.

Ehehehe hohoho bana cevap vermiyo işte aşık ta ondan yok koymuş demek ki yaptiklarim demesini istiyorum.
Cool durmak istiyorum ama içimden sulukule kavgacisi cikicak ağız burun dalicam diye korkuyorum bi gün.
O yüzden asil asıl cevap veriyorum
Ama istemiyorum
Canı yansın istiyorum ben :(

Yüzsüz yüzsüz nasıl yazıyor hala ya. Hiç intikam almayı bilmem birine sinir olunca tek yaptığım şey kendi kendime söylenmek olur. Eşim sinir edince sinsi sinsi pusuya yatıp uygun zamanı kollayip laf sokarım ama böyle birine ne yapılır bilmiyorum. Laf soksaniz olmaz. En iyisi bütün muhabbeti kesip hiç yokmuş gibi davranmak belki de.

Muhabbeti kesmek istemiyorum ki ben
Ama böyle boş muhabbette midemi kaldiriyo
En çokta suna üzülüyorum
Çok güzel arkadaştık biz
Güveniyorduk her konuda birbirimize
Onu mahvetti

senin konular bu sira pembe dizi gibi pespese geliyo :))

Ketum ketum iyi sabrediyosun.. ben olsam o adama coktan hesap sormustum.. ilk ve son kez belkide bagirip cagirip sitem edip hesap sormustum. Tabii aranizdaki duygusallik ne boyutta bilmem. Ben asik olmadan sevisemem. Asik oldugum adamada hesap sorardim yani. Ya kapiyi tam ac iceri gireyim ya da kapiyi tam kapat disarda kalayim.. ben senin oyuncagin degilim.. derdim ben valla

Ha baktim beni gercekten sallamiyor gercekten bitirirdim kafamda ruhumda..

Bende kendime şaşırıyorum
Bu ne sabır diye ama bu benim özelliğim galiba
Içim içimi yiyor
Bir şeyle kafama vurup kendi kendimi bayılmak istiyorum sinirden ama duruyorum öyle.
Yemin ederim canımın sıkıntısı geçti buna ayar olmaktan ..
Ya witch harbiden öküzlük yaptım desin
Ama bu sefer de ben hadi ordan lan diyeyim
Bunu istiyorum ben :işsiz:

Bende kendime şaşırıyorum
Bu ne sabır diye ama bu benim özelliğim galiba
Içim içimi yiyor
Bir şeyle kafama vurup kendi kendimi bayılmak istiyorum sinirden ama duruyorum öyle.
Yemin ederim canımın sıkıntısı geçti buna ayar olmaktan ..
Ya witch harbiden öküzlük yaptım desin
Ama bu sefer de ben hadi ordan lan diyeyim
Bunu istiyorum ben :işsiz:
Rahatlican mi ole dese yani? Tek derdin bu mu yoksa tekrar o romantik dakilari yasamak istiyor olmayasin?

Çoğu yandasım banli ama olsun kalan sağlar bana yeter diyerek konuya başlamak istiyorum hele bi toplasın bakalım :sus:
32 yaşındayım bu yaşıma kadar yok intikammış yok burnunu surtmekmis falan hiç isim olmadi yapı itibariyla kin tutabilen biri değilim. Balık hafızalı gibi sinirim bile maximum 10 dk sürer.
Takıntılı değilim canı cehenneme der başar giderim ama ben bu iki konu önceki adama fena taktım kafayı :110:
Asla engel olamıyorum zehirli düşüncelerime..
Bana yaptıklarını hazmedemiyorum ..
Aklıma geldikçe kafamı duvara vurma
Ya da ağzını burnunu patlatma hissi geliyor yalan değil..
Günlük normal konusmalarimiz kaldı o ilişkiden geriye
Günaydin
Pist ssst naber nasıl gidiyor iyimisin zart zurt ..
Sanki adam benle birlikte olmamış
Yok sayıyor ama bağlantıyı da koparmıyor yani..
O konulardan hic bahsetmiyoruz
Yokmuş,yasanmamis gibi sayıyoruz sanırım :işsiz::işsiz:
Ama ben onun pişman olmasını istiyorum..
It gibi pişman olsun..
Evet yaptım bi öküzlük ama pişmanım desin :kızgın:

Bidi bidi yapmıyorum
O konuları hic açmıyorum .
O yazmadan yazmıyorum
Sadece sorduklarına cevap veriyorum şimdilik :kahve:
Ama böyle böyle soğuyacak bu mal
Çünkü araya mesafe koyuyorum
Buz gibi bir duvar örüyorum
Hayırdır yazmıyorsun noluyo falan deyince
Yaaa işte spordaydım
Yok işte uyuyordum falan ..
Konuyu anlamiyo beyinsiz :olamaz:
Kirginim ,kızgınım,öfkeliyim,sinirimden dişlerimi sıkıyorum..
Lütfen bana pişman etme yontemleri falan sıralayın..
Deyin ki witch böyle böyle yap
Mic ağzına :silah:
Aaa banli degilim ve yandasim ne garip ;)

Nooldu yazmiyorsun dediginde sevgili buldugunu yaz. Biri var acayip hos biri benden hoslaniyormus,ellerinde cicekler kapimda it gibi yatiyor ay cok hosuma gidiyor falan de

Beter olur

Rahatlican mi ole dese yani? Tek derdin bu mu yoksa tekrar o romantik dakilari yasamak istiyor olmayasin?

Rahatlicam gerçekten.
Gördük onun romantik dakikalarini da .
Arabanın freni patlasaydı da girmeseydim oraya.
Hayatımda bu kadar kızgın oldugum zamanı bilmiyorum.
Bana plan lazım
Böyle ilmek ilmek işleyeyim
Gotureyim elinde patlatayim

Aaa banli degilim ve yandasim ne garip :KK66:

Nooldu yazmiyorsun dediginde sevgili buldugunu yaz. Biri var acayip hos biri benden hoslaniyormus,ellerinde cicekler kapimda it gibi yatiyor ay cok hosuma gidiyor falan de

Beter olur

Acayip gururlu okuzogluokuz :kızgın:
Böyle yaparsam engeli basar
Sap gibi kalırım
:hasta:
Plan yap bana
Tadından yenmesin :confused:

Kuzu sal gitsin
Hic ugrasma intikam vs islerle
Aslinda hayatina devam etsen , zaten o noluyo lan der bundan eminim
En iyi intikam mutlu sekilde devam etmek

Edemiyorum :(
Totem yapıyorum ahanda şimdi napiyosun yazacak diye .
Online bakarken yakalanicam bi gün..
Dediğim gibi bana plan lazım
Ufak tefek cinayetlere bağladım resmen..

Konu ne bilmiyorum ama aynı işyeri sanırım anladığım kadarıyla, ben olsam mesela telefonum çaldığında şşt sessiz der ahh efendimm.. ımm bilmem ki..ehe ehe dur müsait bi yere çıkıyorum falan diyip çıkardım odadan.
İş çıkışına doğru elime aynamı rujumu alır süslenirim saçımı yana atar ya sence böyle iyi duruyor mu derdim suratına umursamazca bakarak. O mesela bana birşey anlatırken o an telefonu elime alıp ya sence bu elbise nasıl alsam mı ki falan de onu takmıyormuş da artık kendine veya başkasına yönelmişsin gibi yani.
Onun avcı ruhunu tetikle. Sadece umursamaz davranmak yetmez çünkü. Senle birşey konuşcam dediğinde bile müsait olma "ya konuşalım da şimdi bi yere yetişmem gerek çok beklettim" de ve git kimle nerdr buluşcağının ayrıntısını bile verme sorarsa sonra konuşuruz de anlatma. Top ayağına geldiği zaman da güzelce şutla keyfine sağlık.

Rahatlicam gerçekten.
Gördük onun romantik dakikalarini da .
Arabanın freni patlasaydı da girmeseydim oraya.
Hayatımda bu kadar kızgın oldugum zamanı bilmiyorum.
Bana plan lazım
Böyle ilmek ilmek işleyeyim
Gotureyim elinde patlatayim
Bos ver canim ya.. bak herkes demis bu isler dizilerde oluyo genelde.. hareketlerini takacak adam.. sevistigi kadina hic birsey yokmus gibi mesajlar atmaz. Belki el altinda tutmak istiyo seni..

Bu pişman etme olayı bence sadece dizilerde oluyo. Enerjinizi boşuna harcamayın derim bi şeye yaramayacak çünkü

Yanina kâr kalsın istemiyorum.
Hulya koçyiğit gibi bir zamanlar fakir ama gururlu genç kız vardı gibi değil ama
Sen bunu hakettin gibi bisey istediğim

Muhabbeti kesmek istemiyorum ki ben
Ama böyle boş muhabbette midemi kaldiriyo
En çokta suna üzülüyorum
Çok güzel arkadaştık biz
Güveniyorduk her konuda birbirimize
Onu mahvetti
Arkadaşlık iyidir de iş duygusal bir yerlere girdi mi bir daha eskiye dönmez. Ya mükemmel bir çift olursunuz ya da bir daha asla o günlere donmezsiniz istisnası da yoktur bence. Öyle biri de pişman falan olmaz. Kıskandırmak falan da işe yaramaz bence. Bencil pisliğin teki belli ki.

Back
X