Birinin ölümünü dilemek

Ohoo hem de nasıl istiyorum kötü insanlar ölsün..
Ama çözüm değil. Yerine yenileri geliyor. Kötülük hiç bir zaman bitmez.

Eşinizin durumu nedir bu konuda.
Rabbim muhafaza etsin inşallah bu arada üzüldüm gerçekten.
Bir anne evladına ne olursa olsun böyle demez ...
Eşim napsın . Üzülüyor.
Annesıne soruyomusneden beddua edıyosun dıye ben anneyım benım bedduam tutmaz dıyormuş .

birinin ölmesini dileyecek kadar nefret etmedim sanırım.

canımızın acısıyla bazen bu düşünceye kapılabiliyoruz bence.

Ben diliyorum ama adam negatif enerjiden beslendiği için bir şey olmuyor. Kötülere bir şey olmaz siz dilediniz diye ölmez merak etmeyin. Hepimizin bicilmis vadesi belli herkes o vade dolunca ölecek

Ben de diliyorum tek bir kisi icin. Kurtulsak oh ne guzel olur diye de
Dokuz canli mubarege bir halt da olmuyor!
Yaptiklari ayagina dolansa simdiye ölmesi gerekiyordu.

Kimsenin ölümünü dilemem, sadece öldüğü vakit üzülmeyeceğim insanlar biraz fazla etrafımda:) Rabbime havale hepsi. O herşeyin en iyisini bilir...

oluyor ya öyle anlıyorum ben sizi.
varlığı tamamen mutsuzluk veren, uzakta bile olsa bir şekilde hayatında olan atamadığınız biri anladığım kadarıyla. bütün mutluluğunuzu bir anda emen ....
var benimde ara ara ölse hayatım huzura erebilir mi acaba dediğim....
ama vardır Allahın bir bildiği sınanıyorum heralde diyorum ama sınana sınana bitmiyor ya ben yoruluyorum her seferinde ben kırılıyorum

Eşim napsın . Üzülüyor.
Annesıne soruyomusneden beddua edıyosun dıye ben anneyım benım bedduam tutmaz dıyormuş .
Beddua bu dua kapısı açık olabilir,
Madem kabul olmaz etmesiin.
Hoş kötü söz zaten sahibinindir.Sıkıntı yok.

• Beğen
Reactions: H E
Kötü birinin ölümünü istemek sizinde kötü olduğunuzu mu gösterir?hiç böyle bişey dilediniz oldu mu yada bu hissi yaşadınız mı benim böyle biri var bazen diyorum bırak Allahından bulsun bazen diyorum ölsün kurtulayım

benim hayatımı zehir etmiş bütün taşları yerinden oynatmış, psikolojimi sonsuza kadar bozmuş biri için diliyorum, hala yeri gelmişken burdan da dileyeyim. .....L öl öyle bir öl ki tozun bulunmasın. seni görmek o lanet olası sesini duymak, senin hala nefes aldığını bilmek çok acı. Senin varolmanı sağlayan herşeyden nefret ediyorum. Şimdi çok mutlu bir kadın olabilecekken kafamdaki herşeyle ayrı ayrı uğraşmak zorunda bıraktın, hayatımı mahvettin. Allah ından da bul ama benim vesilemle olsun.
Sevgili aşk meşk meselesi değil.

Kimse durup dururken demez öyle bişey.Benim de diyesim var çok insana....Allah bizden ve herkesten uzak etsin o kişileri.

Ben bu yaşıma kadar iki kişiye Allah canını alsın senin dedim
Biri gerçekten de öldü o sene içinde denk geldi
Digeride öğünden beri iflah olmadı

Kolay kolay beddua etmem ettim mi illa tutar
Sonra bende üzülüyorum o halde görünce ne olursa olsun zavallı da olsa bir insan çoluğu çocuğu var diye

Umarım herkes hakettigini Yaşar ne diyeyim bilemedim

Sanırım en güzeli benden uzak olsun demek o olgunluğa erişebilmek

bence dilemek iyi değil. iki tanıdığım vardı. ikiside çok iyi ve haklılar. ama ikiside yeri geldiğinde onları üzen kişiler için ölsede kurtulsam dediler. aslında haklılardı. ama malesef o dedikleri kişiler yaşıyor. ve tanıdıklarım öldü

evet birinin ölümünü çok istedim halada istiyorum... kötü müyüm iyi mıyım bilemem ama istiyorum..

Bilmiyorum ya ama keşke insanlar hep hayır dua alacak kadar iyi olsa ama imtihan mı bilmiyorum ama hiç kimse üzülmesin ben de benim çocuklarımda bütün çocuklar da hep gülsün ama insanız işte çaresizlik çok kötü hele öğrenilmiş çaresizlik daha kötü biz büyüdük ve kirlendi dünya hepiniz çok mutlu olun

benim tanıdığım biri vardı ,bir başkası için hasta olsa sevinirdi ölsün diye beklerdi sonra kendisi kaza geçirdi öldü,ölmesini istediği kişi halen hayatta.
Haketmedigi zaman beddua sahibini vururmus.
Hayatta cekmesi daha guzel gorunuyor bana.

İnsanı insan yapan düşünceleridir.düşüncelerinizi sorguluyor olmanız bence sizin çok iyi bi insan olduğunuzu gösterir.kurtulun o kötü düşüncelerden.hayat size güzellikler sunacaktır.

Ölümünü dilemedim ama kabir azabı çekmesini diledim. Öldü hala diliyorum. Takdir Allah'ın sonuçta..
Kötü biri değilim. Aksine her şeye karşı merhamet doluyum..

Back
X