• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birinin size aşık olduğunu anlarmısınız..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok canım.
Dedim ya sana karakter meselesi.
Ben yaşadıklarımı yazdım
Benimki çok utangaç yada benden etkilendiği için öle.
Çünkü bende çok utangacım.
Biz arkadaş olduğumuz için birbirimizin herşeyini biliyorduk.
Benim neler düşündüğümü benim kadar iyi biliyor.
Şimdi konuşuyoruzda gülüyoruz halimize.
Sen çok zordun bende zorları seviyorum bu yüzden seni çok sevdim.Gün geçtikçe sana daha bağlanıyorum bana ne yaptın böle demişti:)O daha çok beni kırmamak için bana göre davranıyordu halada öle inadımı bilir benden daha inatçı olsada benim dediğim olur:asigim:

Yazdıklarını okuyunca böle içim kıpır kıpır oldu hani bunu senden başkası bilemez ama sanki bir şeyler var gibi.Belkide gözlerinin içine bakarak seni deniyor.Sende ona karşı bir şeyler olup olmadığını anlamaya çalışıyor.

evet canım ben çok fena aşık oldum bu adama.dediğin gibi beni denemek için bakıyor olabilir çünkü o da anlamaya çalışıyor gibi.
of keşke birkaç püf nokta olsada şap diye anlasam ve ona göre davransamfisfisfis

evet canım ben çok fena aşık oldum bu adama.dediğin gibi beni denemek için bakıyor olabilir çünkü o da anlamaya çalışıyor gibi.
of keşke birkaç püf nokta olsada şap diye anlasam ve ona göre davransamfisfisfis

Kişiden kişiye göre değişir canım.
Bilmiyorum tam emin olamam tabi ama bence sana karşı bir şeyler var gibi.:1rolleyes:

evet.dün çiçekçiler ofisime çiçek getirmişlerdi.aldım onları başka tarafa götürürken asansörde karşılaştık.yanında diğer iş arkadaşlarımızda vardı.indik asansörden biyandan onlarla konuşurken bi dakika dedi yanımdan ayrılırken papatyalardan birtane kopardı aldı sonra gitti.yani küçüçük bi papatya için elleri bana uzandı:1ninca:

Bahsettiğim böyle birşey değil. Mesela diğer iş arkadaşlarının yanındayken yüzü, gövdesi onlara dönüktür,size dönük değildir de ayakucu sizi işaret eder gibi size doğrudur vb gibi.
Bu yaptığının anlamı -diğer gözleri kaçırmama davranışı ile birlikte- size göre dominant bir konumda olduğu.. ya ilginizin farkında, ya işyerindeki konumlarınızdan ast-üst ilişkisi vs var veya genel olarak baskın karakterli biri. Ama ne hissettiğini bunlardan çıkarmak zor.

bence bir bayan muhakkak bir erkegin ondan hoslandigini hiss eder.ha erkek yalandan davrana bilir tabi.ben normal seylerden bahs ediyorum.cunki erkek ne kadar hiss etdirmek istemese de bayan gozlemci ve detayci biri oldugu icin karsindakinin neyi ne maksatla etdigini bilir.ama bayan istemedigi surece sevdigini karsindakinden gizleye bilir

büyük ihtimal hissederim ama emin olamam...

bide şu var.....seven adam gözleririn içine bakar sana huzur veriri seni düşünür.. ama aşık olan adam tersler,kıskanır bozar atar,hiiiç takmaz gbi durur...

kişiye göre değişio genellikle kimi belli edio kimi etmio

bide şu var.....seven adam gözleririn içine bakar sana huzur veriri seni düşünür.. ama aşık olan adam tersler,kıskanır bozar atar,hiiiç takmaz gbi durur...

bende katılıyorum buna.aşık olan insan genelde umursamaz tavırlar sergiliyo ve kendine güvensiz bi aşıksa terslemelerde bulunuyo.
ben de bana ilgisi olan birini anlarım ama belkide sadece amacı beni etkilemektir yani bunun aşk olduğu kanısına hemen varamam:1closedeyes:

bu konuda acaip salağım
gerçekten insan bu konuda bu kadar mı saf olur
hiç anlamam hiç :mymeka:

o benden üst seviyede.acaba erkeklerde ast üst takıntıları varmı.benden daha iyi bir konumda oldugu için beni tınlamıyor olabilirmi sizce.birde şöyle birşey çekti dikkatimi beni tırnak yerken görse o da hemen elini ağzına götürerek geliyo yanıma.onunla ayaküstü çok kısa konuşmalarımız oluyor.ama bu konuşmaların hepsi çok keyifli geçiyor.sonunda ya kahkalarla gülüyoruz yada gülümsüyoruz.sanki gözlerinin içi gülüyor bana bakarken.Allahım benmi öyle zannediyorum anlamadım ama öylee..benim ondan gözlerimi kaçırdığımı hep yakalamıştır.sanırım ben öyle yaptıgım için çok rahat bakabiliyor gözlerimin içine içine.

karşımdaki insan belli etmese bile ben onun ilgisi olup olmadığını hissedebiliyorum çok garip bişey nasıl oluyor anlamıyorum:sm_confused:

Back
X