- 6 Ağustos 2021
- 514
- 1.611
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben acik acik yuzune soyleyip mesafe koyarim. Gecen hafta yasandi boyle bisey bana yalan soylemen icin bi sebep yok ben senin yargicin degilim banane naparsa yap dedim. Ki arkadas falan degil surekli gormek gorusmek zorunda oldugum biri. Smdi aramiyorum bahanelerle gitmiyorum. Bakalim kendisi arayip yanlis yaptim derse toparlicazYakın bi arkadaşım yılbaşı arefesi ailesine görmek için memlekete gideceğini bi gün önce uçuşlar ucuz erken gidiyorum demişti. Bikaç da işini rica etmişti. Dedim hallederiz. Bugün gördük ki bizi storylerden engellemiş meğersem burda partilerdeymiş gitmemiş. Yarın dönecek gibi de mesaj atıyor hala.
Konu buna kaysın istemiyorum bu arada. Bu konuda genel bi salaklığım var benim. Millet napıyor merak ettim.
Ben ne çirkinleşebiliyorum ne yok sayabiliyorum.
Seni düşünmeyen birini çok fazla düşünmüyor musun? Gerçekten çok değer verdiğin belli ama seninle ciddi anlamda dalga geçmiş enayi yerine koymuş...Yakın bi arkadaşım yılbaşı arefesi ailesine görmek için memlekete gideceğini bi gün önce uçuşlar ucuz erken gidiyorum demişti. Bikaç da işini rica etmişti. Dedim hallederiz. Bugün gördük ki bizi storylerden engellemiş meğersem burda partilerdeymiş gitmemiş. Yarın dönecek gibi de mesaj atıyor hala.
Konu buna kaysın istemiyorum bu arada. Bu konuda genel bi salaklığım var benim. Millet napıyor merak ettim.
Anlayıp cevap vermişsiniz bir de helal olsun..Ben daha olay ne ki kısmındayım. Çok yüzeysel, çok soyut, çok daha önce yazmıştım beni bilirsiniz yeaaa tavrında.Böyle de amma ayakta uyuttum, hala anlamadı diyecek.![]()
Biraz eski konularım biraz başka şeylerle ilgili. Yalan konusuna çok takıpım bu aralar.
Birinin yalanını yakaladığınızda ne yaparsınız?
Yüzleşmek her zaman iyi olmuyor. Hayatınızdan çıkmıyorsa bilip susmak, değersizleşmek gibi.
Hayatınızdan çıkan biriyse aa ne güzel yedi salak der gibi.
İma etseniz söylemeye cesareti yok gibi.
En katlanamadığım şey, aptal yerine konmayı hazmedemiyorum.
Doğrusu ne bu işin? Bu
Yakın bi arkadaşım yılbaşı arefesi ailesine görmek için memlekete gideceğini bi gün önce uçuşlar ucuz erken gidiyorum demişti. Bikaç da işini rica etmişti. Dedim hallederiz. Bugün gördük ki bizi storylerden engellemiş meğersem burda partilerdeymiş gitmemiş. Yarın dönecek gibi de mesaj atıyor hala.