Birinin Yalanını Yakaladığınızda

Yılbaşı için yalan söyleyen kişinin yaptığını yüzüne açık açık söylerdim. Biraz yüzü kızarır belki bidaha böyle kurnazlık yapmak isterse aklına yakalandığı gelir.

bak ben senın yalanını yakaladım dıye gostermek, bellı etmek, ne kadar akıllı olduguma ıkna etmek gıbı bır mucadeleye gırmem

yalan soyleyecek ve benı kandırabılecek kadar salak oldugu ıcın ancak onun adına uzulurum ve mesafe koyarım uzak dururum resmı olurum. buz gıbı sogurum

yanı oyle bır salagın benı salak yerıne koydugunu sanması umrumda olmaz

Benim bir arkadaşım da beni storylerden engellemisti. Bunu öğrenince ben de arkadaş grubumuzun icinde dedim ki "Artık her şeyle ilgili program yapmışlar. Hatta kimlerin hikayesini sana gizledigini bile görebiliyormussun" demiştim. O da "yaa gercekten mi?" demişti. Baya şok oldu 😂

En azından bildiğimi ve ondan sebep bu lafı ettiğimi anlamıştır. Kimsenin kimseyi aptal yerine koymaya hakkı yok. Yeri geldi mi yüzüne vuracaksıniz.

Yakın bi arkadaşım yılbaşı arefesi ailesine görmek için memlekete gideceğini bi gün önce uçuşlar ucuz erken gidiyorum demişti. Bikaç da işini rica etmişti. Dedim hallederiz. Bugün gördük ki bizi storylerden engellemiş meğersem burda partilerdeymiş gitmemiş. Yarın dönecek gibi de mesaj atıyor hala.
Konu buna kaysın istemiyorum bu arada. Bu konuda genel bi salaklığım var benim. Millet napıyor merak ettim.
Ben ne çirkinleşebiliyorum ne yok sayabiliyorum.
Ben acik acik yuzune soyleyip mesafe koyarim. Gecen hafta yasandi boyle bisey bana yalan soylemen icin bi sebep yok ben senin yargicin degilim banane naparsa yap dedim. Ki arkadas falan degil surekli gormek gorusmek zorunda oldugum biri. Smdi aramiyorum bahanelerle gitmiyorum. Bakalim kendisi arayip yanlis yaptim derse toparlicaz

İnsanları aptal yerine koyarken kendi zekamızı baz alırız. O yüzden çok kolay, ortaya çıkması çok muhtemel şeyler için yalan söyleyenleri hep gülünç bulurum. Düşünememiş yani zekası o kadarına yetmiş derim. Söyleyen kişi de hayatımdan çıkarabileceğim biri ise çıkarırım ve çıkardım da. Tek tek yüzüne vurmadım ama inanmadığımı, kanmadığımı belli edip laflarımı da söyleyip dehledim yani.

İşi yaptın mı? Yapmqdiysam yapmam üstünün önünde kivranmasini seyrederim. Ayrıca da gelip sorarsa Cat çat yuzune de vururum. Hem de ortalıkta.

Yakın bi arkadaşım yılbaşı arefesi ailesine görmek için memlekete gideceğini bi gün önce uçuşlar ucuz erken gidiyorum demişti. Bikaç da işini rica etmişti. Dedim hallederiz. Bugün gördük ki bizi storylerden engellemiş meğersem burda partilerdeymiş gitmemiş. Yarın dönecek gibi de mesaj atıyor hala.
Konu buna kaysın istemiyorum bu arada. Bu konuda genel bi salaklığım var benim. Millet napıyor merak ettim.
Seni düşünmeyen birini çok fazla düşünmüyor musun? Gerçekten çok değer verdiğin belli ama seninle ciddi anlamda dalga geçmiş enayi yerine koymuş...

Herşeyi öğrendiğini söyle. Ve böyle insanları kullanmaya devam ederse yapayalnız geberip gideceğini söyle. Yüzüne karşı söyleyemem dersen msj at sonrada her yerden engelle sana cvp olarak bişey yazmasına fırsat verme bile.

O kişinin kim oldupuna ve benim hayatımdaki önemine göre değişir.

Yalanın pembesi beyazı olmuyor malesef. Yakaladığıniz an onu orda bırakacaksınız. Bir kez taviz verirseniz devamı gelir

Üzücü bir durum.
Bir şey söylemeye gerek yok ki, mesafe koyup iletişimi kestikten sonra zaten anlar kendisi.
Hiçbir şekilde telefonuna, mesajlarına bakmamalısınız.

Biraz eski konularım biraz başka şeylerle ilgili. Yalan konusuna çok takıpım bu aralar.

Birinin yalanını yakaladığınızda ne yaparsınız?

Yüzleşmek her zaman iyi olmuyor. Hayatınızdan çıkmıyorsa bilip susmak, değersizleşmek gibi.

Hayatınızdan çıkan biriyse aa ne güzel yedi salak der gibi.

İma etseniz söylemeye cesareti yok gibi.

En katlanamadığım şey, aptal yerine konmayı hazmedemiyorum.
Doğrusu ne bu işin? Bu

Ben görmezden geliyorum

Cirkinlesmeye be gerek var. Yok saymaya da gerek yok. Pat diye yüzüne söyleyeceksin. Bundan sonra isleri ile sana bir daha bos yerden gelmemesini söyleyeceksin. Oldu da bitti masallah yani. Saf olmaniz sizi salak yapmaz. Insanlar iyi niyetinizi kullanarak asıl kendi kalitelerini ortaya koyarlar. Saglikli sekilde sınır cekmek lazim böylelerine

Back
X