Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çarpık bacaklı bıri çıkmış ay çok guldum kıskanıyor senı
sana yakın bırısı nefesını sırtında hıssetığin bırısı :)) geberesi kıskanıyoay kimki
![]()
sana yakın bırısı nefesını sırtında hıssetığin bırısı :)) geberesi kıskanıyo
ay korktum simdi![]()
bende korktum harbıden ha :)) dikkat et kendıne çabuk nazara gelıosun
selamlar. kusuruma bakmayin bende sizlerden bi rica da buluncam eger müsaitseniz tabiki. aslinda fal bölümünden ricada buluncaktim ama kapanmis orasi.. eger vaktiniz varsa kahve falima bakarmisiniz? canim biraz SIKKin cok sevinirim.
![]()
Uploaded with ImageShack.us
![]()
![]()
![]()
eger bakabilirseniz cok sevinirim.
lütfen canım çok sıkkın lütfe n banada bakarmısınızEki Görüntüle 282736 Eki Görüntüle 282737 Eki Görüntüle 282738 Eki Görüntüle 282739 Eki Görüntüle 282740 Eki Görüntüle 282741 Eki Görüntüle 282742
valla bi kadın tarafından sıkılmışsın sanki üzmüş seni ,bi erkeğin desteğini alcan saka güç verecek sıkıntılı bi dönem olmuş ama geçecek gibi görünüyo çok fazla takıntı yapma alacak verecek işi var ama anlamadım ya alacağınızı yada borcunuzu kapatacaksınız ama biraz vade var 2 parça eşya var gibi görünüyo bilmem artık hayırlısı ama seni üzen kişi çok kötü biri değil ama sen kırılmışsın sanırım