birisi size laf soksa yada kalbinizi kirsa nasil davranırsiniz

Ben genellikle cevabini vermeye calisiyorum ama anlamayan anlamiyor ya da arsizsa ustune bile alinmiyor sen kirildiginla kaliyorsun ya da odaya gidip 3 saat honkuruyorum ben yenemedim henuz bu durumu umarim siz yenersiniz

Ama bir kere cidden kuzenime iyi laf yapistirmistim hayret ettim kendime o an ilham geldi herhalde telefonda konusurken erkeklerden uzak dur gibi bir sey soyledi ki beni 40 yilda bile aramaz ne mana bende pat yapistirdim niye beni yerler mi x gibi konusma dedim bozuldu baya sesine yansidi x dedigimde bunun sevmedigi birisi baya nefret ediyor

Cevabini verirseniz takmazsiniz. Bir kaç gun once eşimin akrabalarindan biri durduk yere bana laf soktu mesela direkt soylemek istedigimi soyledim. İçim sogudu, lafi yiyince de geldi bir sey olmamis gibi sevecen davranmaya calisti o kişi. Küsseydi de umurumda olmazdi. Miyminti miyminti "ben saygimi bozmim" yapip her şeye susarsiniz milletin stress topu olursunuz. Kimse "ayy X cok saygili kirmayayim" demiyor malesef
Aynen katılıyorum, bende püskürtmekten yanayım,illaki kavga etmek gerekmiyor ama cevabını anında yapıştırınca geri cekiliyorlar.
Benim canım sıkılacağına onların sıkılsın diyorum
Zaten istediğini söyleyen istemediğini işitir. Gayet haketmiştir diye düşünüyorum.

Önce sabreder alttan alttan cevabını veririm baktım anlamıyor direkt lafımı sokarım

mesela kafaya takar misiniz. ozellikle gorumce kv yada elti mesela ortamda size laf sokuyo siz ne yaparsiniz mesafemi kavga mi yada umursamazlikmi. ben kendim normalde cok takan biriyimdir herseyi sizin tutumlariniz nasil o ne dusunur bu ne dusunur diye umursarmisiniz
prensip olarak laf sokana daha büyüğünü sokar rahatlar sonra da keyfime bakarım. ben takacağıma onlar kafayı yesin:süslü:

Aynen katılıyorum, bende püskürtmekten yanayım,illaki kavga etmek gerekmiyor ama cevabını anında yapıştırınca geri cekiliyorlar.
Benim canım sıkılacağına onların sıkılsın diyorum
Zaten istediğini söyleyen istemediğini işitir. Gayet haketmiştir diye düşünüyorum.
Ben normalde sevmem munakasa etmeyi fazla ama bu kuzenimi hic sevmem vefasiz ve burnu havadadir bayramda bile aramaz kimseyi milletin dedikodusunu yapar full yani hakediyor bazilari 40 yildir aramadigi kuzenini arayip insan, erkeklerden uzak dur mu der cok sacma bir tipti iyi yaptim valla

laf sokan kişinin kalitesine bağlı benim tavrım 😂 yani üslup sorunu olan, hasetlikten çatlayan, ne yapacağını bilemeyen bir tipse sessiz kalırım hem seviyesine inemem hem de muhatap alınmayınca daha çok çıldırıyolar. eğer üslubunu bilen, vereceğin cevabı anlayacak kapasitede biriyse de asla susmam. bu durumda sizin karşınızdaki insanı analiz etmeniz gerekir. kk gibi değil elti falan en azından hayatları yalan olmuyor. burda herkes öğretmen bilmemne ama tavra bakıyosun imkansız 😂

mesela kafaya takar misiniz. ozellikle gorumce kv yada elti mesela ortamda size laf sokuyo siz ne yaparsiniz mesafemi kavga mi yada umursamazlikmi. ben kendim normalde cok takan biriyimdir herseyi sizin tutumlariniz nasil o ne dusunur bu ne dusunur diye umursarmisiniz
eskiden baya bi kafaya takar mesgül ederdim kendimi gereksizmis diye düsünüyorum yazik etmisim güzel kafami abuk subuk insanlarin ici disi bos laf sokmalarina bugün umurumda degil kimin ne düsündügü ne iyi günümde nede kötü günümde yanimda olmayanlarin düsünceleri tirs gelir virs gider yazik edemem kendime günüme onlar öyle düsünmek isterlerse düsünebilirler enterese etmiyor kafami yormak icin harcayamam ömrümü kimin simdi yada gecmiste bana ne dedi demedi yaptigi yapmadigi kafamda bitirmissem bitmistir umarim anlatabilmisimdir ne demek istedigimi hic kimse sizden daha önemli degil bugünü doya doya mutlu yasayin birdaha tekrari yok lütfen kalp kirmayin iyi olunki iyiliklerde güzelliklerde mutlululuklarda saglik huzur sizi bulsun herkese saglikli huzurlu mutlu günler yarinlar yillar dilerim

Back
X