biriside bana sorsa keşke

kakarakubara

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
844
60
merhabalar annem ve kız kardeşim 3 haftalık tatile yanıma geldiler 8'inde dönecekler buraya kadar herşey normal.Şimdi asıl sorunum 6'sı eşimin yeğenin doğum günü ilk yaş günü kutlanacak kayınvalidemlerle bizim aramız 2 eltimlerle aramız 7 saat ve eltimler doğum gününü bizim evde kutlayacaklarmış ve oradan eltimin annesigilde kutlanmak adına kayınvalidemlerin yaşadığı ilçeye gidecekmişiz arabamız yok bana müsait misin diye sorulmadan planlar yapılıyor.Annemler 2 gün sonra zaten gidecek ben 60 yaşındaki kadını 3 dolmuşa bindirip nasıl götüreyim(önce tramvayla merkeze,sonra otogar dolmuşuna oradan minibüse binip gidiliyor) hem götürmeek istesem bile onlar gitmek isteyecek mi eşime bunu söylediğimde ne araba delisi ailesiniz falan deyip söylendi(annem duymadı şükür) ben şimdi ne yapayım?

Çocuğunun doğum gününü ne diye başkasının evinde kutluyor ayrıca belki sen gitmek istemeyeceksin böyle sacmalikmi olur benim misafirlerin var ben gelmicem de oyle dersen esin tepki gosterirmi

Kendi evleri yok mu kendi evlerinde kutlasınlar ayrıca 1 yasındaki çocuk ne anlar dogum gununden

Çocuğunun doğum gününü ne diye başkasının evinde kutluyor ayrıca belki sen gitmek istemeyeceksin böyle sacmalikmi olur benim misafirlerin var ben gelmicem de oyle dersen esin tepki gosterirmi
kendileri uzaktaymış ondan biizde kutlanacakmış ve ben gelmek istemiyrum desem eşim problem yapar hep kavgalarımız benim oraya gitmememden kaynaklanıyor çünkü

Ne sacma.yanlis anlama olabilir mi?
Madem hepiniz eltinizin annesinde kutlamaya gideceksiniz ne diye sizin evde ayrica kutlama yapilacak?

Ben anlamadım arkadasım eltın uzakta oturuyor eee sızın evınız ne alaka kv evınde kutlasın

Belkide iptal olur çocuk hastalanır
planla yapılan neyse olmaz zaten ülkemiz öyle bekle gör

Belkide iptal olur çocuk hastalanır
planla yapılan neyse olmaz zaten ülkemiz öyle bekle gör

Meşhurdur mutlaka ailenin oğlunuda herşeye dahil edecekler
bazı aileler böyle

Meşhurdur mutlaka ailenin oğlunuda herşeye dahil edecekler
bazı aileler böyle

İnşallah sanada nasip olur olumlu düşün , karşı tarafın şımarıklığı ve düşüncesizliği her ailede az çok böyle vakalar oluyor , benimde kızım hastanede yatarken eltim oğlunun doğumgününe çağırmıştı ki eşim ve ben üzgün olduğumuzu bile,bile
bizim çpcugumuz olmuyor tüp bebek gerek buda ailein tek torunu ve ben herşeye beni atmalarına çok sinir oluyorum kimse üzülüyormuyum diye sormuyor sen hallet herşeyi sen yaparsın deniliyor

İnşallah sanada nasip olur olumlu düşün , karşı tarafın şımarıklığı ve düşüncesizliği her ailede az çok böyle vakalar oluyor , benimde kızım hastanede yatarken eltim oğlunun doğumgününe çağırmıştı ki eşim ve ben üzgün olduğumuzu bile,bile
inşallah geçen sene eltim hamileydi bende tüp bebekle hamile kaldıgım bebegımı dusukle kaybettim bi kan parçasına nasıl bu kadar aglıyorsunuz demişlerdi ama acımı içime gömüp o çocugun herşeyini elimle yaptım şimdi hem bana sormadan plan yapmaları hemde umursamaz halleri çok canımı sıkıyor :KK43:

X