Birisiyle tanıştım

kimsesizkalmisbirkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
3
Kızlar yeni bir beyle tanıştım çok beyefendi. Açık iletişime sahip şeffaf bir yapısı var. Ben sormadan kendisi anlattı her şeyi. 3,5 yıl önce aldatılmış ve ayrılmış 5 yıllık ilişkisinden. Ne diyosunuz olur mu yoksa uzak mı durayım??? Tecrübe sahibi olanlar bilgilendirebilirler miii rica etsem

Gerçekten dediği gibi aldatıldıysa size güvenmesini beklemeyin. Şimdi olmada bile ilişki ilerledikçe zorlanırsınız

İlişki süreci sizi siz olmaktan çıkarır iyi düşünün

Sen bizden daha tecrübelisin kimsesiz :))

Senin hayatın çok hızlı değişiyor, bu kadar hız benim başımı donduruyor.

Şu aldatildim diyen erkekler bana hiç samimi gelmiyor. :))) Nerde bunu diyen var hep kendi aldatmiş oluyor. Özellikle de uzun iliskisinde ya da evliliginde aldatim diye anlatanlar...

Hepimiz aldatılabiliriz fakat görüştüğüm kişi bana aldatıldım dese direkt içimde şüphe duygusu oluşur. Çünkü daha ilk görüşmelerde aldatıldım diyenler bana güven vermiyor. Hele bu kişi bir erkekse durup onun hakkında düşünürdüm.

Ay yazık kıyamiş yaaaa insanlara güvenini de kaybetmiş mi hatta o günden sonra kimseyle olmamış dimi ilk sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…