Biriyle görüşeceğim ama aklım çok karışık. Düşüncelerimde haklı mıyım fikirlerinize ihtiyacım var

bence bir buluş ama bağlanma sonuçta göbek bağı ile bağlı değiliz kimseye kafana yatmadıysa olmaz zaten denemekten zarar gelmez

Zamaninda arkadaslik kurup artik evlenmeye karar verdigim sahis, bana evlilik arefesinde beyaz esyalari sen alacaksin diye sart kosmustu. Durumu olmasa anlardim lakin subaydi yani sadece ilk esine herseyiyle yaptigi icin bana kosul getirmisti. Anlasamayip ayrilmistim tabiki. Kisa sure sonra simdiki esimle evlendim.
Sanmayin ki her evlilik, esya muhabbeti yapilip biten iliskilerde sevgi, kararsizlik kaliyor. Konunuzu okuyunca aklima geldi simdi dusununce bile gicik oluyorum. 😑😑
Durumları iyi anladığım kadarıyla kız çalışıyor mu ailesi nasıldı bir bilgim yok. Az görüştük dedi. Az görüştüğü insanla nasıl eşya muhabbettine geldiler. Evlenmeye yakın olmaz mı eşya muhabbeti bir tutarsızlık var

Durumları iyi anladığım kadarıyla kız çalışıyor mu ailesi nasıldı bir bilgim yok. Az görüştük dedi. Az görüştüğü insanla nasıl eşya muhabbettine geldiler. Evlenmeye yakın olmaz mı eşya muhabbeti bir tutarsızlık var

Bence bir buluşun bakın nasıl bir insan.

Şu anlattıklarınıxa bakılırsa bana evlenmek için evlenen bir tip gibi geldi, yani haydi bu olsun demiş, eşya işine karşı taraf ses edince ayrılmış sonra da 2 ay sonra madem bu olmadı diyip başkasını arıyor . (bu benim senaryom zırva da olabilir :dondurma:)

Buluştuktan sonra ortak arkadaşa sorun neden ayrılmış diye.

Şu anlattıklarınıxa bakılırsa bana evlenmek için evlenen bir tip gibi geldi, yani haydi bu olsun demiş, eşya işine karşı taraf ses edince ayrılmış sonra da 2 ay sonra madem bu olmadı diyip başkasını arıyor . (bu benim senaryom zırva da olabilir :dondurma:)

Birebir benim kafamda kurduğum seneryanonun aynısını yazmışsınız. Demekki sadece bu düşünceye kapılacak kişi ben değilim. Tam da bende böyle düşünüyorum. Evlenmek için evlenmek istediğini gösteriyor benim de bütün mantıksal çıkarımım. Peki görüşünce kısa sürede görüştüğün insanla eşya konusu nasıl konuştunuz diyeyim mi içimdekileri dökmek doğru mu

Birebir benim kafamda kurduğum seneryanonun aynısını yazmışsınız. Demekki sadece bu düşünceye kapılacak kişi ben değilim. Tam da bende böyle düşünüyorum. Evlenmek için evlenmek istediğini gösteriyor benim de bütün mantıksal çıkarımım. Peki görüşünce kısa sürede görüştüğün insanla eşya konusu nasıl konuştunuz diyeyim mi içimdekileri dökmek doğru mu

İlk buluşmada olmaz sen nerden biliyorsun der üstelik. İlk buluşmada belki beğenmiceksiniz o zaman zaten sorun yok. Beğendim derseniz de ortak arkadaşa açın sorun. Kendisine de 3-4. buluşmada sorun derim sonra burdan yazın ama herkes merak etti :halay:

Gorucu usulu evlilik olacakmis iste. Mantiga dayali izdivac isteyen 1 beyefendi demek ki.

Yemin ediyorum kafamdaki her şeyi yazmışsınız, yüzde 200 ihtimalle bu :)
Hakkınızda hayırlısı olsun, böyle evlilikler vaar, mutlu olanlar da var, mesele sizin ne istediğiniz, biz sadece buradan yorum yapabiliriz, tecrübemiz varsa söyleriz, hakkında hayırlısı olsun haberlerini bekliyorum.
Ben karşımda böyle bir kadın olduğu için uyarmak istedim :)

Yemin ediyorum kafamdaki her şeyi yazmışsınız, yüzde 200 ihtimalle bu :)

Hakkınızda hayırlısı olsun, böyle evlilikler vaar, mutlu olanlar da var, mesele sizin ne istediğiniz, biz sadece buradan yorum yapabiliriz, tecrübemiz varsa söyleriz, hakkında hayırlısı olsun haberlerini bekliyorum.
Ben karşımda böyle bir kadın olduğu için uyarmak istedim :)
Hassas biriyim mantık evliliği üzerine kurulacak bir düzene çok uygun değiilim. Üçümüzün de aynı noktada buluşması beni mutlu da etti. Düşüncelerimin mantıksız olmadığının farkına vardım. Benim gibi düşünenlerde varmış. Mantığı zaten düşündüğümüz gibiyse bana uygun biri değil. Ve içimdeki his olumlu değil.

Bir dost vesilesiyle biriyle tanıştırılmak istendim ve bende tamam dedim. Ama aklımı karıştıran şu. Bu kişinin 2 ay önce bitmiş ilişkisi. İnsan iki ayda unutur mu ya daha ayrılalı iki ay olmuşken benimle görüşmek istemesi sağlıklı mı. İlk görüşmede neden 2 ay gibi sürede böyle bir karara yeltendiğini sorsam darlamış mı olurum. Mantıklı bir nedeni olabilir mi ? Biten ilişkisiyle ilgili sorular sormak doğru mu. Aslında beni ilgilendirmez biliyorum ama yara bandı yada gönül tesellisi niyetiyle mi benimle görüşecek düşüncesi aklımda dolanıp duruyor
ilk görüşmede önceki ilişkilerle alakalı soru sormayın bence uygun olmaz. böyle şeyleri karşı tarafın anlatmasını beklemek karşılıklı güven duygusu için en iyisi ama ille de sormak isterseniz biraz samimiyet geliştirdikten sonra sorun. belki hiç anlaşamayacaksınız ilk buluşmada tuhaf şeylerini göreceksiniz gerek yok. iki ay olmuşken sizle görüşmesinin sebebi evlenmek istemesidir muhtemelen. böyle çevresi tarafından evlilik diye darlanan ve evlenmek için eş arayan erkek sayısı da çok maalesef kendi arkadaş çevremde de gördüm. 3 yıl üniversitede aynı kızla sevgili olup işyerinden 3 aylık tanışıyla hemen nişanlanan erkekler falan var yani. siz görüşmeden çok bir şey beklemeden gidin. kafanız uyuşursa sorarsınız.

ilk görüşmede önceki ilişkilerle alakalı soru sormayın bence uygun olmaz. böyle şeyleri karşı tarafın anlatmasını beklemek karşılıklı güven duygusu için en iyisi ama ille de sormak isterseniz biraz samimiyet geliştirdikten sonra sorun. belki hiç anlaşamayacaksınız ilk buluşmada tuhaf şeylerini göreceksiniz gerek yok. iki ay olmuşken sizle görüşmesinin sebebi evlenmek istemesidir muhtemelen. böyle çevresi tarafından evlilik diye darlanan ve evlenmek için eş arayan erkek sayısı da çok maalesef kendi arkadaş çevremde de gördüm. 3 yıl üniversitede aynı kızla sevgili olup işyerinden 3 aylık tanışıyla hemen nişanlanan erkekler falan var yani. siz görüşmeden çok bir şey beklemeden gidin. kafanız uyuşursa sorarsınız.
Evet belki de zaten hal ve hareketini beğenmeyeceğim bu sorulardan önce. Sorulara odaklandığımdan başka hiçbir şey düşünmedim. Dediğiniz gibi büyük ihtimalle yaşı geldiği için evlenmek isteyen biri karşımdaki. İyi aile kızı olsun yeter mantığı. Görüşünce az çok fikir sahibi olurum zaten. İçimdeki his çok olumlu olmasa da en azından bir kere görüşmek en iyisi. Sadece evlenmek için evlenen bir adam istemiyorum hayatımda

Ama
Bende cevabının içime sinip sinmemesine göre bir şey çizerim aklımda diye düşünmüştüm. Adil yıldırım bir videosunda eski ilişkisinden konu açmayın o da size sorar öyle boş boş uzayıp gider diyordu kararsız kaldım. Böyle de aklımda soru kalacak
Ama siz eski ilişkisini degil niye hemen 2 ay sonra başka biriyle görüşmeyi istediğini soracaksınız. Tabii siz bilirsiniz.

Aklına yatmiyorsa görüşme. Adamı sorgulama. Beni sorgulasa birisi ilk görüşmede masadan direk kalkarım.

Back
X