Çalışıyorum. Sosyal çevre 3-5 samimi arkadaş. Fakat iş yoğunluğundan en son bi 6 ay önce görüştük. Genelde ablamla alışveriş/yemekti vs giderim.Oluyor musun ya da çalışıyor musun ?
Sosyal çevren var mı
Hobilerine daha çok vakit ayırÇalışıyorum. Sosyal çevre 3-5 samimi arkadaş. Fakat iş yoğunluğundan en son bi 6 ay önce görüştük. Genelde ablamla alışveriş/yemekti vs giderim.
Arkadaşlarımın kendine hayrı yokki bana olsun. En samimi arkadaşlarımın hepsi bekar benim gibi aynu huy flanArkadaşların tanıştırması iyi oluyor. Ben çalışırken buldum. Sosyal medyadan uzak dur bence de.
Ay inşallahHobilerine daha çok vakit ayır
Arkadaşlarınla daha sık görüş
Sosyal Medyada aktif ol
Bulursun yeni Kişiler
aynen. zaten güvenmiyorum.Sosyal medyadan biriyle tanışmanı önermem çevrende bakın
Bunlari yapmayarak tanisilir.Hiçbir erkekle normal bi şekildede arkaşlık kurmam, konuşmam, eskiden okuldada öyleydim.
Okul zamanlarında evlilik düşünmediğim için, haliyle gereksiz yere kimseyle tanışmak istemedim. Bunun adı: "İnsanlara öcü gibi bakmak" değildir.Bunlari yapmayarak tanisilir.
Insanlara öcü gibi bakmayin.
Konusun, sohbet edin.
Bir merhaba, nasilsinizdan bir sey olmaz.
Her tanisilana da eş adayi gozu ile bakmadan sadece arkadas gozu ile bakin. Tanidikca, zamanla gelisen duygular olursa oylesi daha iyi olur.
Birileriyle illa evlenme niyetiyle mi tanisilir. Hic mi arkadas olunup sohbet edilmez. Evet ocu gibi bakmak oluyor o.Okul zamanlarında evlilik düşünmediğim için, haliyle gereksiz yere kimseyle tanışmak istemedim. Bunun adı: "İnsanlara öcü gibi bakmak" değildir.
Birileriyle illa evlenme niyetiyle mi tanisilir. Hic mi arkadas olunup sohbet edilmez. Evet ocu gibi bakmak oluyor o.
Aafahaj tamam siz gidin tanismadan evleninNamahrem olan bi erkekle ciddi olmadığım sürece neden tanışayım ? Ayrıca Allah'a hesap vereceğiz. Rabbimizede öcü gibi bakmakmı diyeceksiniz.. lütfen kendinizi geliştirin bu konuda.
Okul zamanlarında evlilik düşünmediğim için, haliyle gereksiz yere kimseyle tanışmak istemedim. Bunun adı: "İnsanlara öcü gibi bakmak" değildir.
Namahrem olan bi erkekle ciddi olmadığım sürece neden tanışayım ? Ayrıca Allah'a hesap vereceğiz. Rabbimizede öcü gibi bakmakmı diyeceksiniz.. lütfen kendinizi geliştirin bu konuda.
Hem biriyle nasil tanisirim diyor hem merhaba, nasilsiniz de insanlara dedim diye git kendini gelistir diyor. Kafalar çok guzel. Yorma kendini Cherry'cimTanismadan ciddi olup olmak istemedigini nerden bileceksin ki konu sahibesi ?Bu kafayla hic tanimadigin, 2 kere gorup saci guzel meslegi de memur diye begendigin biriyle evlenir, 7 kat yabanciyla gerdege girersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?