Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var var,birini seviyorken başkasını sevme diye güzel kocaman bir YALAN var.Muhtemelen kendini kandırıyorsun ama ayrılma şeklin de önemli ve zamanı.Arkadaşlar ben kisa ve net sorumu soruyorum biriyle sevgiliyken o kişi bir baskasini sevebilirmi boyle bisey varmidir yoksa tamamen kandirma midir ? Şöyle diyeyim yani benim eski sevgilim şuan bir baskasiyla gorusuyor ama onu sevdiğine inanmıyorum ben hala beni sevebilecegini düşünüyorum.beni sevse o kişi ile gorusurmuydu sizce?
Arkadaşlar ben kisa ve net sorumu soruyorum biriyle sevgiliyken o kişi bir baskasini sevebilirmi boyle bisey varmidir yoksa tamamen kandirma midir ? Şöyle diyeyim yani benim eski sevgilim şuan bir baskasiyla gorusuyor ama onu sevdiğine inanmıyorum ben hala beni sevebilecegini düşünüyorum.beni sevse o kişi ile gorusurmuydu sizce?
tabi ki var, ne hikmetse en çok ta erkeklerin başına gelir. en geçerli terkedilme nedenleridirArkadaşlar ben kisa ve net sorumu soruyorum biriyle sevgiliyken o kişi bir baskasini sevebilirmi boyle bisey varmidir yoksa tamamen kandirma midir ? Şöyle diyeyim yani benim eski sevgilim şuan bir baskasiyla gorusuyor ama onu sevdiğine inanmıyorum ben hala beni sevebilecegini düşünüyorum.beni sevse o kişi ile gorusurmuydu sizce?
. Evet aslinda çoğu şey güzel giderken ayrildim . onun kaba bi davranisi üzerine ayrildim . sonra tekrar sans vermek istedim ama ben istediğmde o olmaz artik dedio iistediğinde ben olmaz artik dedim.onunbeni cçok ama çok sevdiğini zannederim hissederdik.böyleydi yani bu .o da ben de herkesçe boyle bilirdi.simdi başka biriyle olduğuna hala aklim ermiyo.sorduğumda da evet sevgimin kiymetini bilen biriyleyim ceevabini verdi.Olayi acarsan sana daha iyi yardimci oluruz..iki durum var; 1..hersey cok guzel giderken sen cocugu biraktiysan cocugun hala seni sevme ihtimali yuksek...unutmak icin diger kiza takiliyordur.. 2. ex sevgilini aldatma veya ilgisizligi olaylarindan dolayi birakmissan buyuk ihtimal seni su an sallamiyordur..diger kizla gununu gun ediyordur...seninkisi hangisi?
sevse ne olacakArkadaşlar ben kisa ve net sorumu soruyorum biriyle sevgiliyken o kişi bir baskasini sevebilirmi boyle bisey varmidir yoksa tamamen kandirma midir ? Şöyle diyeyim yani benim eski sevgilim şuan bir baskasiyla gorusuyor ama onu sevdiğine inanmıyorum ben hala beni sevebilecegini düşünüyorum.beni sevse o kişi ile gorusurmuydu sizce?
sevgilisi olan adamlara beni sevmiyor musun diye yanaşmayı bırakın,sizinkisi de sevgi değil hırs hiç zorunuza gitmesin..sizin ilişkiniz bitmiş gitmiş bir başkasıylayken o kadına saygıdan görüşmeyi de bi zahmet kesiverin,başınıza gelmesini istemediğiniz şeyleri bir başkasına da yaşatmayın.. Evet aslinda çoğu şey güzel giderken ayrildim . onun kaba bi davranisi üzerine ayrildim . sonra tekrar sans vermek istedim ama ben istediğmde o olmaz artik dedio iistediğinde ben olmaz artik dedim.onunbeni cçok ama çok sevdiğini zannederim hissederdik.böyleydi yani bu .o da ben de herkesçe boyle bilirdi.simdi başka biriyle olduğuna hala aklim ermiyo.sorduğumda da evet sevgimin kiymetini bilen biriyleyim ceevabini verdi.