- 22 Temmuz 2018
- 620
- 48
- 98
- 26
- Konu Sahibi avrupayakasiii
-
Terapiye başla.Kızlar bilen bilir benim 7 aylık ilişkim bitmişti daha sonrasında bir çok insanla sosyal medyadan sohbet ettim fakat buluşmadım özgüven problerim var kilolu olduğumdan dolayı.2 gündür beni eskiden gören beğenen çocukla konuşuyoruz.Ona kilo aldığımı söyledim tabi.Ama çok çabuk bağlanıyorum.Daha dün en yakın arkadaşım dediğin çocuk ghostladı engelledim.Bu çocukta konu açmıyor sıkılıyorum.Kahve yada bira içelim sinemaya gidelim dedim o da bira istiyorsan ev ayarlayım dedi orda koptum biraz.Hayır anlamadığım cinsellikse amacı neden kilolu biriyle yapmak istiyor? Cidden kararsısım kızlar çünkü kimle konuşsam hemen bağlanıp inanıyorum daha yaşım 25.Ne yapmamı önerir siniz
Psikiyatriste gidip bu sorunu çözmenizi öneririm. Sizin durumunuz bağlılık filan değil çünkü ortada yanlış giden bir şeyler var.Kızlar bilen bilir benim 7 aylık ilişkim bitmişti daha sonrasında bir çok insanla sosyal medyadan sohbet ettim fakat buluşmadım özgüven problerim var kilolu olduğumdan dolayı.2 gündür beni eskiden gören beğenen çocukla konuşuyoruz.Ona kilo aldığımı söyledim tabi.Ama çok çabuk bağlanıyorum.Daha dün en yakın arkadaşım dediğin çocuk ghostladı engelledim.Bu çocukta konu açmıyor sıkılıyorum.Kahve yada bira içelim sinemaya gidelim dedim o da bira istiyorsan ev ayarlayım dedi orda koptum biraz.Hayır anlamadığım cinsellikse amacı neden kilolu biriyle yapmak istiyor? Cidden kararsısım kızlar çünkü kimle konuşsam hemen bağlanıp inanıyorum daha yaşım 25.Ne yapmamı önerir siniz
Boyunuz kac? Malesef kilolu olunca adaylar azaliyorBütün konularınız kilonuz ve sizi kimsenin beğenmeyeceği üzerine. Yahu neden beğenmesinler? Ben 107 kiloyken her hafta date'e çıkardım.
Kilolu biriyle niye sevişmek istemesin? Demek ki zevki öyle? Demek ki kiloya takılmıyor?
Ha bira içmek için ev ayarlayayım diyenden bir cacık olmaz o ayrı ama sizin gerçekten terapi almanız gerekiyor. Sadece ve sadece kilo odaklısınız, böyle olmaz.
Kiminle konuşsanız çabucak bağlanmanızın nedeni de kilo kompleksiniz nedeniyle en ufak ilgi kırıntısına aşırı tutunuyor olmanız.
Burda 120 kilo olanı varBütün konularınız kilonuz ve sizi kimsenin beğenmeyeceği üzerine. Yahu neden beğenmesinler? Ben 107 kiloyken her hafta date'e çıkardım.
Kilolu biriyle niye sevişmek istemesin? Demek ki zevki öyle? Demek ki kiloya takılmıyor?
Ha bira içmek için ev ayarlayayım diyenden bir cacık olmaz o ayrı ama sizin gerçekten terapi almanız gerekiyor. Sadece ve sadece kilo odaklısınız, böyle olmaz.
Kiminle konuşsanız çabucak bağlanmanızın nedeni de kilo kompleksiniz nedeniyle en ufak ilgi kırıntısına aşırı tutunuyor olmanız.
1,72.Boyunuz kac? Malesef kilolu olunca adaylar azaliyor
Akıl verenlerden biride rainyyVanessa sen misin?
Ve sen kiloluyken evlendin di mi bibi, yanlış hatırlamıyorsam?Burda 120 kilo olanı var
Aynen 7 sene sevgililikten sonra hatta ben şurda 6 7 senedir zayifimVe sen kiloluyken evlendin di mi bibi, yanlış hatırlamıyorsam?
Yani kilo evet bazı insanlar için beğenmeme nedeni ama ona bakarsan boy da, vücut yapısı da hatta saç baş bile kriter olabiliyor. Kimi insan kısa boylu sevmez, kimi zayıf sevmez, kimi kısa saç sevmez. Sadece kiloya indirgememek lazım.
Sürrrekli erkeklerle ilgili konu açıyorsunuz ve çokça kilo lafı geçiyor. Kaç kilosunuz ki? Bence bir uzmanla görüşün, her şeyi kiloya bağlamak normal değil. Karşısı resmen sizi eve atma peşinde, siz halla halla neden kilolu birini istesin ki diyorsunuz. Yahu hastalıklı mısınız, uzaylı mısınız neden kendinizi bu kadar sevilemeyeceğinize hiçbir şeyi hak etmediğinize inandırdınız? Benim bir kuzenim var, kız 120 kilo. O da sosyal medyadan erkeklerle tanışıp buluşuyordu, adamlar köpek oluyordu peşinde. Meselenin bu kadar kiloyla ilgisi yok. Ha belki kilolu olmanızı takacak biri olur, o zaman konuşmayı kesersiniz ama eve geçelim denildiğinde de bunu düşünmek hiç normal değilKızlar bilen bilir benim 7 aylık ilişkim bitmişti daha sonrasında bir çok insanla sosyal medyadan sohbet ettim fakat buluşmadım özgüven problerim var kilolu olduğumdan dolayı.2 gündür beni eskiden gören beğenen çocukla konuşuyoruz.Ona kilo aldığımı söyledim tabi.Ama çok çabuk bağlanıyorum.Daha dün en yakın arkadaşım dediğin çocuk ghostladı engelledim.Bu çocukta konu açmıyor sıkılıyorum.Kahve yada bira içelim sinemaya gidelim dedim o da bira istiyorsan ev ayarlayım dedi orda koptum biraz.Hayır anlamadığım cinsellikse amacı neden kilolu biriyle yapmak istiyor? Cidden kararsısım kızlar çünkü kimle konuşsam hemen bağlanıp inanıyorum daha yaşım 25.Ne yapmamı önerir siniz
Kız kilolular da sevişiyor ?Kızlar bilen bilir benim 7 aylık ilişkim bitmişti daha sonrasında bir çok insanla sosyal medyadan sohbet ettim fakat buluşmadım özgüven problerim var kilolu olduğumdan dolayı.2 gündür beni eskiden gören beğenen çocukla konuşuyoruz.Ona kilo aldığımı söyledim tabi.Ama çok çabuk bağlanıyorum.Daha dün en yakın arkadaşım dediğin çocuk ghostladı engelledim.Bu çocukta konu açmıyor sıkılıyorum.Kahve yada bira içelim sinemaya gidelim dedim o da bira istiyorsan ev ayarlayım dedi orda koptum biraz.Hayır anlamadığım cinsellikse amacı neden kilolu biriyle yapmak istiyor? Cidden kararsısım kızlar çünkü kimle konuşsam hemen bağlanıp inanıyorum daha yaşım 25.Ne yapmamı önerir siniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?