Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahın böyle şanslı kulları varsa paylaşımlarını okumayı bende isterim..bence bu imkansız...
Benim başıma geldiği için bunu başka yaşayanlar var mı diye bilmek istedim, üç defa tüp bebek denedim ilk ikisi tamamen başarısız, üçüncüde ise bebeğimin kalp atışları duyulmadı , iki gün önce adetim geciktiği için gebelik testi yaptım ve sonuç pozitif, eşim de buna inanamadı, henüz doktora gitmedim umarım geçen seferki gibi olmaz. Bence bu hiç te imkansız değil arkadaşlar.
bu çok güzel bir haber canende bende heyecanlandım valla
inşallah herşey yolunda gider doktora ne zaman gideceksiniz
benimde 1 normal yolla gebelik kaybı var 2 tüp bebek denemem var
2. de yinekalp atımları olmadığı için kaybettim
bende normal yolla deneyeceğim biraz sonra yine gidicem tedavi için
bende bir kez tüp bebek yaptırdım olmadı ve hemen o ay hamile kaldım dikkat etmediğim için de düştü ve sonrasında 1 yıl içinde 3 kez hamile kaldım ve onlarda düştü şimdi tekrar tüp bebeğe gideceğim allahın izniyle
Arkadaşlar yazılarınızı okuyunca çok ümitlendim..1.Kez Doğal Yolal dış gebelik geçirdim...Sonrasında aşılama yaptırdım tutmadı sonrasında tüp bebek tutmadı..Şimdi adetim 3.gün gecikti doktorda dediki hormonlardan dolayı adetin gecikebilir dedi...Yazılarınızı okuyunca acaba hamilemiyim diyorum..Kanda beta testi yaptırmak istemiyorum sonuc negatif olur diye.
tüp bebekle anne olan zaten olmuyo diye korunmadığı için kısa süre sonra normal yolla ikinci bebeğine hamile kalan 2 kişi ile tanıştım hastanede...ayrıca komşumuz yıllarca tedavi görmüştü,tek tumurtalığı alınmıştı...o zaman tüp bebek tedavisi yoktu 20 yıl önceydi bu mevzu...doktoru evlat edinmesini önerdi ve bi kız çocuğu aldılar...ama Allahın lutfu ardından 2 oğlu dünyaya geldi...mucizevi şeyler ama olabiliyo...
efsa çok dogru söylüyosun benim dr umda dedi şimdi tüp bebek denemesinden sonra normal yolla hamile kalan çok insn var dedi normal yollada hamile kalabilirsin inş 2. tüp bebek denemene gerek kalmaz dedi gerçe 4 ay oldu bu ay ama şimdilik bişey yok Rabbim verecegi zamanıbilir :)
benn varımmmm :) gecen mayıs ayında tüp bebek tedavimden negatif sonuç aldım ağustosta kendilipğimden hamile kaldım.bende endometriozis var sağ yumurtalığımdan ameliyat oldum orda neredeyse hiç yumurta oluşmuyordu eşimde de morfolojisi sorunu vardı yüzde 2 morfolojiyle hamile kaldım sakın umudunuzu yitirmeyin ve birazda olsa aklınızdan çıkarmaya bakın biliyorum zor ama.ben artık nasılsa olmuyor modundaydım.bi de çok dua ettim tabii artık rabbim sana sığındım dedim hep.kalp atışlarınıda duyduk tam 8 haftalık hamileyim.allahımm isteyen herkese versin.
benn varımmmm :) gecen mayıs ayında tüp bebek tedavimden negatif sonuç aldım ağustosta kendilipğimden hamile kaldım.bende endometriozis var sağ yumurtalığımdan ameliyat oldum orda neredeyse hiç yumurta oluşmuyordu eşimde de morfolojisi sorunu vardı yüzde 2 morfolojiyle hamile kaldım sakın umudunuzu yitirmeyin ve birazda olsa aklınızdan çıkarmaya bakın biliyorum zor ama.ben artık nasılsa olmuyor modundaydım.bi de çok dua ettim tabii artık rabbim sana sığındım dedim hep.kalp atışlarınıda duyduk tam 8 haftalık hamileyim.allahımm isteyen herkese versin.
canım ya çok sevindim...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...bana da umut oldun...bizde 2 milyon sağlıklı sperm var gerisi bozuk...2. tüp bebek denememizden sonra şu an 21 haftalık hamileyim...belki ardından bizde normal yolla bi bebek sahibi olabiliriz...