• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birkaç defa tüpbebek deneyip doğal şekilde hamile kalanlar.

Arkadaşlar yazılarınızı okuyunca çok ümitlendim..1.Kez Doğal Yolal dış gebelik geçirdim...Sonrasında aşılama yaptırdım tutmadı sonrasında tüp bebek tutmadı..Şimdi adetim 3.gün gecikti doktorda dediki hormonlardan dolayı adetin gecikebilir dedi...Yazılarınızı okuyunca acaba hamilemiyim diyorum..Kanda beta testi yaptırmak istemiyorum sonuc negatif olur diye.

Umarım sonuç umduğun gibi olur şekerim, benim sonucum da olumluydu ama malesef gebeliğim 8 hafta sürdü, sonra kaybettik. Gene de ümitleri kaybetmemek gerek diye düşünüyorum.

Cnm Allah kucağına almayı nasib etsin Ne mutlu sana eşine :)) 2. tedavin normalmiydi yoksa dondurulmuş muydu biraz bilgi verir misin ??

amin canım,Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...donmuş embriyomuz yoktu ilkinde...tekrar tedavi süreci geçirdik...mikro enjeksiyon yöntemiyle 8 tane A kalite embriyo oluştu ve bu kez 6 tane dondurulmuş embriyomuz var...ilk tedaviyi çok düşük dozla yapmışlardı...6 yumurta toplandı ve 3 kaliteli embriyo oluştu...üçünü de transfer etmişlerdi ama bir tanesi tutundu...malesef gelişmediği için 8 haftalıkken kürtaj yaptılar...bu kez harşey yolunda gibi görünüyo...inşallah sonuna kadar problemsiz gider de kucağıma alabilirim...

arkadaşlar yazılarınızı buyuk bır heyecanla okudum hersey allahtan o ol deyınce neler olmazkı rabbım ınşallah bız olmayanlarada tattırır hamıle arkadaşları tebrık ederm darısı bızlere

kızlar geçen sene bu zamanlar tüp tedavisine başlamak üzereydik..o kadar ümitsizdimki..yumurtalarım gelişmiyordu ve de eşimin spermogramı düşüktü..hatta eveli sene bir aşılama tedavim oldu ama sonuç negatif..tüp tedavisnde eşimin spermogramının normal derecelere geldiğini öğrendik..bu bende çok ümit yaratmadı..çünkü tüp tedavisinde zaten ntek bir sperm bile yetiyordu...ve benden sadece 5 yumurta çıkmıştı. ve iki tane transfer edildi..ve sonuç negatif...ama sonucu aldığımda o kadarda kötü olmamıştım nedense...tam tersi tedavi sürecinde kendimi çok kasmıştım ve sonucu duyunca nedense birden hafifledim..ve 2. denemeyi yaza yapmaya karar verdik..bizde yaza kadar artık bu konuyu konuşmayacağımıza ve eşimle artık bebek için değilde sadece kendimiz için birlikte olmaya karar verdik..ama o ay kayınvaldem ve kayın pederim arka arkaya hastaneye yatması dolayısıyla eşimle birbirimize vakit ayıramamıştık..çünkü eşimle dönüşümlü hastanede kalıyorduk..sadece iki kere birlikte olduk..ve herzaman birliktelik sonra kalkmazken bunda hemen banyoya koşmuştum..sonra adetim 10 gün geciktiğnde bunun bir ay önceki tedavinin etkisi olduğuna inanmıştım...ama kist oluşabileceği korkusundan dolayı dr umu aramadan önce test yapmaya karar verdim...sadece hamile olmadığımı teyit etmek için..ilk kez testi yaparken elim titremeden yaptım..çünkü hiç ümit etmemiştim..ve o ikinci çizgiyi görmemle çığlık atmalarım bir oldu..kızlar şunu söylemek istiyorumki hepsi allahtan...streste en büyük faktör...sperm sayısı yumurta sayısı hepsi fasafiso..duanızı eksik etmeyin..ben meryem suresini okumuştum 41 gün..arkasındanda 3 gün oruç tutmuştum..ben bu duayada çok inanıyorumm...umudunuzu asla kaybetmeyin kızlar..şimdi kızım 53 günlük oldu.umarım .en yakın zamanda sizlerde bu duyguları yaşarsınız...

justing inanılmaz valla allah bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin...
arkadaşlar yazılarınızı ookuyunca çok sevindim, heyecanlandım ve mutlu oldum. umut oldunuz bize.
2. negatifini almış biri olarak eşimle birlikte bizde bir sonraki tüpü yaza bıraktık bu arada normal yoldan denemeye karar verdik. bende pko eşimde ise sayı az, morfoloji ve ileri harekkette % si az 5 falan. ama tabii allah olacak desin yeter. inşallah bu ay rabbim bebeğimi koyar rahmime ona sığındım. biz uğraşıyoruz ama allah isterse olur. doğru zamanı o biliyor biz yalnızca hayırlısını istiyoruz. sana sığınıyoruz allah ım...

kızlar geçen sene bu zamanlar tüp tedavisine başlamak üzereydik..o kadar ümitsizdimki..yumurtalarım gelişmiyordu ve de eşimin spermogramı düşüktü..hatta eveli sene bir aşılama tedavim oldu ama sonuç negatif..tüp tedavisnde eşimin spermogramının normal derecelere geldiğini öğrendik..bu bende çok ümit yaratmadı..çünkü tüp tedavisinde zaten ntek bir sperm bile yetiyordu...ve benden sadece 5 yumurta çıkmıştı. ve iki tane transfer edildi..ve sonuç negatif...ama sonucu aldığımda o kadarda kötü olmamıştım nedense...tam tersi tedavi sürecinde kendimi çok kasmıştım ve sonucu duyunca nedense birden hafifledim..ve 2. denemeyi yaza yapmaya karar verdik..bizde yaza kadar artık bu konuyu konuşmayacağımıza ve eşimle artık bebek için değilde sadece kendimiz için birlikte olmaya karar verdik..ama o ay kayınvaldem ve kayın pederim arka arkaya hastaneye yatması dolayısıyla eşimle birbirimize vakit ayıramamıştık..çünkü eşimle dönüşümlü hastanede kalıyorduk..sadece iki kere birlikte olduk..ve herzaman birliktelik sonra kalkmazken bunda hemen banyoya koşmuştum..sonra adetim 10 gün geciktiğnde bunun bir ay önceki tedavinin etkisi olduğuna inanmıştım...ama kist oluşabileceği korkusundan dolayı dr umu aramadan önce test yapmaya karar verdim...sadece hamile olmadığımı teyit etmek için..ilk kez testi yaparken elim titremeden yaptım..çünkü hiç ümit etmemiştim..ve o ikinci çizgiyi görmemle çığlık atmalarım bir oldu..kızlar şunu söylemek istiyorumki hepsi allahtan...streste en büyük faktör...sperm sayısı yumurta sayısı hepsi fasafiso..duanızı eksik etmeyin..ben meryem suresini okumuştum 41 gün..arkasındanda 3 gün oruç tutmuştum..ben bu duayada çok inanıyorumm...umudunuzu asla kaybetmeyin kızlar..şimdi kızım 53 günlük oldu.umarım .en yakın zamanda sizlerde bu duyguları yaşarsınız...

Bebeğini güle güle büyüt, senin gibi arkadaşların haberleri hepimize ümit veriyor.

Allah bizlere hayırlısı ile müjdeli haberleri nasip etsin. durumumuz çok benziyor arkadaşım. benimde olumsuz 2 tüp bebek denemsinden sonra şimdi her şeyi olurunu bıraktım. ben de diğer arkadaş gibi meryem süresine başlayacağım. inşallah buradan mutlu haberleri bizde veririz.

herkeze selam sitede dolasirken dikkatimi cekti okudum ve size kendi öykümü anlatmak istedim insallah sizlere umut olur 2003 yilinda evlendim 6 ay sonra cocuk icin kosturmaya basladik tahliller arastirmalar derken kötü haber suratimiza tokat gibi carpti esimin sperm sorunu benimde kanallarimda darlik varmis tek care tüp bebek dediler ve biz bikmadan yilmadan 8 defa tüp yaptirdik tam 5 yil gecmisti ve hic pozitif sonuc alamamistik 8.cisi haric evet hamileydim hemde ücüzlerime zorlu bi hamilelik sürecinden sonra 30 haftalik 2 oglum bir kizim dünyaya geldi dogumdan sonra normal kontrollere gittim ve doktoruma sorduk korunalimmi diye tekrar inceledi muayene falan derken yok dedi normal yoldan hamilelik olmaz senin dedi bosu bosuna hormon yükleme kendine bizde dinledik doktoru korunmadik ve suanda 33 haftalik bir ogluma daha hamileyim inaninki bütün sülalem bu hamilelige cok daha sevindi imkansiz olmustu doktorlar bile sasirdi ama bir kez daha anladimki RABBIMIN yaninda hicbirsey imkansiz degill allah tez zamanda hepinizin kucagini doldursun saglikli bebeciklerle herkeze iyi geceler

herkeze selam sitede dolasirken dikkatimi cekti okudum ve size kendi öykümü anlatmak istedim insallah sizlere umut olur 2003 yilinda evlendim 6 ay sonra cocuk icin kosturmaya basladik tahliller arastirmalar derken kötü haber suratimiza tokat gibi carpti esimin sperm sorunu benimde kanallarimda darlik varmis tek care tüp bebek dediler ve biz bikmadan yilmadan 8 defa tüp yaptirdik tam 5 yil gecmisti ve hic pozitif sonuc alamamistik 8.cisi haric evet hamileydim hemde ücüzlerime zorlu bi hamilelik sürecinden sonra 30 haftalik 2 oglum bir kizim dünyaya geldi dogumdan sonra normal kontrollere gittim ve doktoruma sorduk korunalimmi diye tekrar inceledi muayene falan derken yok dedi normal yoldan hamilelik olmaz senin dedi bosu bosuna hormon yükleme kendine bizde dinledik doktoru korunmadik ve suanda 33 haftalik bir ogluma daha hamileyim inaninki bütün sülalem bu hamilelige cok daha sevindi imkansiz olmustu doktorlar bile sasirdi ama bir kez daha anladimki RABBIMIN yaninda hicbirsey imkansiz degill allah tez zamanda hepinizin kucagini doldursun saglikli bebeciklerle herkeze iyi geceler

Ne güzel güle güle büyüt bebeklerini, darısı başımıza. Yalnız bir şeyi merak ettim tüp bebek uygulamalarında farklı merkezlere mi gittin sonuncuda farklı olan neydi. Farklı bir şey kullandın mı ya da farklı bir uygulama yapıldı mı? Tabi ki Allah istedikten sonra bir şekilde olacaktır ama gene de insan farklı bir şey varmıydı diye merak ediyor. Özellikle erkek infertilitesi çok değişken bir şey benim kardeşime de sperm sayısı yüzünden tüp bebek dışında şansınız yok dediler ama doğal yollardan bebekleri oldu.

Onca tüp bebek tedavisinden sonra şimdi normal yoldan hamile kaldım kızlar, sakın ümidinizi yitirmeyin. Daha çok yeni güzel bir şekilde sonuçlanırmı bilemiyorum ama bu bile bana ümit veriyor.

Back
X