• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birkaç derdimi paylaşmak istiyorum.

Hangi şehirdesin canım?

İstanbuldayım. :) Burda fırsat çok ama herşey ona göre pahalı. Binicilik, okçuluk falan da yapmışlığım var bu arada böyle farklı sosyal ve çok pahalıya patlamıycak (mesela bir ara kurabiye yapımı seminerine gideyim dedim 400 lira falan dediler.) aktiviteler varsa aklınızda çok mutlu olurum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İstanbuldayım. :) Burda fırsat çok ama herşey ona göre pahalı. Binicilik, okçuluk falan da yapmışlığım var bu arada böyle farklı sosyal ve çok pahalıya patlamıycak (mesela bir ara kurabiye yapımı seminerine gideyim dedim 400 lira falan dediler.) aktiviteler varsa aklınızda çok mutlu olurum.

Spora,dansa gitmeye ne dersin? Ben de istanbulda yasıyorum ama farklı bir ilde okuyorum. Ev arkadaslarım var.
Anlayabiliyorum iki ev değiştirdim misafir olaylarından :)

Spora,dansa gitmeye ne dersin? Ben de istanbulda yasıyorum ama farklı bir ilde okuyorum. Ev arkadaslarım var.
Anlayabiliyorum iki ev değiştirdim misafir olaylarından :)

2 kişiyken sorun olmuyordu da 3 kişiyken aynı anda 2 kişiye misafir gelse evin nüfusu 5-6 ya çıkıyor, zor oluyor. :(

Spora gidiyorum haftada 2 kere yüzmeye. Dans olabilir ama tek kişilik gidebileceğim danslara bakayım çaça falan uygun sanırım. :)

2 kişiyken sorun olmuyordu da 3 kişiyken aynı anda 2 kişiye misafir gelse evin nüfusu 5-6 ya çıkıyor, zor oluyor. :(

Spora gidiyorum haftada 2 kere yüzmeye. Dans olabilir ama tek kişilik gidebileceğim danslara bakayım çaça falan uygun sanırım. :)

Spora yüzmeye gidiyorsun, sanırım sen bütün boş anlarını doldurmak istiyorsun.
dışarı cıkabilecek arkadasların olsa zaman gecerdi,yoksa haklısın zaman gecmiyor..

Spora yüzmeye gidiyorsun, sanırım sen bütün boş anlarını doldurmak istiyorsun.
dışarı cıkabilecek arkadasların olsa zaman gecerdi,yoksa haklısın zaman gecmiyor..

Aynen öyle. :( Bütün arkadaşlarım iş, okul, aile, ilişkiler v.b. sebeplerden dağıldılar dört bir yana. Halbuki bundan 6 ay önce yalnız bir gün geçirmezdim, sevgilimle de sadece 2 gün falan buluşurdum.

Bu yaştan sonra nerde/nasıl arkadaş edinebilirim kafama uydun hiç bilmiyorum.

Back
X