Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

merhaba bayanlar ben bu siteden ayrılırken 52-53 kg olarak ayrıldım. aradan yaklasık 4 ay gectı sımdı gerı dondum ve su an 64 kg oldum:(:( evet 12 kg kadar aldım cok morelım bozuk. bugun diyete basladım hemen

sabah

1 yumurta yarım domates ve biraz peynırle yapılmıs omlet
1 dılım kavun

öğlen

yemedım

akşam

1 domates 2 kucuk slaatalktan yapılmıs salata yagsız

merhaba bayanlar ben bu siteden ayrılırken 52-53 kg olarak ayrıldım. aradan yaklasık 4 ay gectı sımdı gerı dondum ve su an 64 kg oldum:(:( evet 12 kg kadar aldım cok morelım bozuk. bugun diyete basladım hemen

sabah

1 yumurta yarım domates ve biraz peynırle yapılmıs omlet
1 dılım kavun

öğlen

yemedım

akşam

1 domates 2 kucuk slaatalktan yapılmıs salata yagsız

hoşgeldin

benimde vermem gereken 7 kilo var ,eğer düşük tansiyon problemin ve midenle ilgili bi sıkıntın yoksa sana bi tarif yazabilirim yemeklerden sonra bir fincan içeceksin günde en az 3 bardak ben 4-5 içicem bende bugün başladım ,böbrekleri çalıştırıyo ,mide asidini düzenliyo ve en önemlisi yağ yakıyo ,bu bir içecek

diğer arkadaşlar siz de yapın ,bi gelemediniz yahu

hoşgeldin

benimde vermem gereken 7 kilo var ,eğer düşük tansiyon problemin ve midenle ilgili bi sıkıntın yoksa sana bi tarif yazabilirim yemeklerden sonra bir fincan içeceksin günde en az 3 bardak ben 4-5 içicem bende bugün başladım ,böbrekleri çalıştırıyo ,mide asidini düzenliyo ve en önemlisi yağ yakıyo ,bu bir içecek

diğer arkadaşlar siz de yapın ,bi gelemediniz yahu

cok iyi olur cnm bi problemım yok yapabılırımm

cok iyi olur cnm bi problemım yok yapabılırımm

bağırsakları da çalıştırıyomuş bu arada ek olarak yazıyorum ;

2 adet orta boy elma (yeşil veya kırmızı)
1 adet orta boy limon
1 adet kuru dal veya rulo tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı kuru karanfil

yapılışı;elma ile limonu kabukları ve çekirdekleriyle 4 eşit parçaya bölün,rulo tarçını tane karabiber ve kyru karanfili ekleyin, 3 litre suda kaynatın,kaynadıktan sonra süzüp soğumaya bırakın

hergün öğün sonrasında DÜZENLİ olarak en az 3 fincan içilecek ,soğuk veya ılık farketmez ,buz da koyabilirsiniz

Selahattin Dönmez tarifidir...

canfunerda meraba canim...
evet ulasmistik istedigimiz kiloya ama tatilde bayramda yedik yedik geri aldik.
ve yepyeni bir gunlukle diyete geri donduk...istersen sende oraya gelebilirsin...
Bende varim diyenlerin diyet gunlugu nazlibahar ve bana ait canim.biz ordayiz artik ;))

Back
X