Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Kızlar günaydın biraz daha toparlanıp bugün yola çıkıyoruz hayırlısıyla 18 gün yokum arada girerim

tatilde de olabildiğince diyete devam canlar kocaman öptüm hepinizi,kendinize iyi bakın ...

Son düzenleme:
Maşallah sana canım, zaten 17 yaşında değil, kocaman bir kadin gibi düşünüyor ve konuşuyorsun:)
canim sen 8 kiloyu ne kadar zaman içerisinde verdinki?
Demekki bu güzel yapını annenden aldın, çok şanslısin tatlım:))
Ama bu kadar geç yatarsan, annenin yaşına geldiğinde, annenden daha genç görünmeye bilirsin, tabi
bu ben ve diyer herkes için geçerli:9:

İnsanları kırmamaya çalışman çok güzel, inşallah herzaman böyle güzel bir insan kalırsın Dilvincim:38:

oy yerim seni bebeyin!! :16: valla ablacım kuzenimin ödevini yapıyodum ondan geç uyudum :( 5 kilosunu bir ayda verdim ramazan ayında 3 kiloyuda bayramdan sonra verdim 2 sini geri aldım şimdi onu verdim yani eşitlersek uzun bir zaman dilimi :D

oy yerim seni bebeyin!! :16: valla ablacım kuzenimin ödevini yapıyodum ondan geç uyudum :( 5 kilosunu bir ayda verdim ramazan ayında 3 kiloyuda bayramdan sonra verdim 2 sini geri aldım şimdi onu verdim yani eşitlersek uzun bir zaman dilimi :D

Yani sende benim gibi bir nevi açlık grevi yaptin:))
Kız kuzenin kendi ödevini, kendisi yapması gerekmiyormu:)
O mışıl mışıl uyurken, sen gece bekçiligimi yapıyorsun:9:

Hepinize hayırlı bir gün dilerimmm:16:

Kızlar günaydın biraz daha toparlanıp bugün yola çıkıyoruz hayırlısıyla 18 gün yokum arada girerim

tatilde de olabildiğince diyete devam canlar kocaman öptüm hepinizi,kendinize iyi bakın ...
Ayy canim darisi benim basima...hayirli yolculuklar hayatim :)) arada gel ozletme kendini...

Selam kizlaarrr diyete aynen devamm...bu sabah tartildim ve cookk mutlu oldum insallah tatilime gidene kadar hedefledigim kiloma ulasicam...buyuk hedefime ise geldikten sonra devam edicem....simdi gidiyorum guzel bir kahvalti yapicam :))

Yani sende benim gibi bir nevi açlık grevi yaptin:))
Kız kuzenin kendi ödevini, kendisi yapması gerekmiyormu:)
O mışıl mışıl uyurken, sen gece bekçiligimi yapıyorsun:9:

Hepinize hayırlı bir gün dilerimmm:16:

valla ablacım onlar manisada biz konyada yatıyo mu bilemem :D hiç birisi yapamamış ne eniştem ne teyzem ne diğer kuzenler bana kaldı o yüzden :9:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım, bugün evdeyim 3 gün dışarı çıkmayacakmışım oğlumun pasaportu gelecek diye.inşallah bugün gelirde. kurtulurum ev hapsinden.neyse gelelim diyetime bu gün son kez lahana çorbamı içeceğim.et ve domates günü ,bende saat 11 de ettim kahvaltımı et , domates ve salatalık olarak .sabah tartıldım sonuç beklediğim gibi değildi ama yinede iki kilo gitti 4 günde buna seviniyim bari dedim %100 uydum bütün kurallara ama demekki bu 150 kiloluk hastalara falan uygulanınca öyle 8 kilo gibi sonuçlar alınıyo bende olmadı arkadaş.

kizlaaarr nerelerdesiniiizzz ben bugun 600 gr daha vermis gorunuyorum tartida...aslinda 2 gundur baklavaya dadandim ve iki gunde 20 dilim rahat yemisimdir.... eger dikkat etseydim sanirim 61 i gormustum bugun...ama bugunden itibaren 11 gunum var ve ben 60 i gormeden turkiyeye gitmek istemiyorum ve gorucem....ordada istedigimi yiycem uleennn:27::27:

masallah cnm sana ben almısım yıne bugun ıtıbarıyle sıkı olmasada aksamları dıkkat edıcem yıne en azından bu hafta yuruyuse baslmayı dusunuyorum bakalım ıns baslarım ıkı haftadı asırı yıyorum :(((

masallah cnm sana ben almısım yıne bugun ıtıbarıyle sıkı olmasada aksamları dıkkat edıcem yıne en azından bu hafta yuruyuse baslmayı dusunuyorum bakalım ıns baslarım ıkı haftadı asırı yıyorum :(((
ee canim o kadar yemeninde sonunda alacaktin tabii...sen yiyerekte veriyorum diye diye aldin, bizim en buyuk hatamiz bu zaten guzelce zayifladiktan sonra birkac gun fazla yiyip almazsak oyle yemeye ve hatta dahada abartarak yemeye devam ediyoruz malesef:50::50: kaç kilo geldin bu sabah???:44:
kızlar iştee yarışmamın anketi
Güveçte Köfteli Soslu ve Yoğurtlu Lumaca bu bnim yemeğim :(

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...297-makarnalar-soslar-makarna-salatalari.html

tamamdir canim oyum senin verdim gitti...zaten sen 1. ligi paylasiyorsun biriyle su an insallah birinci olursun:34::16:

ee canim o kadar yemeninde sonunda alacaktin tabii...sen yiyerekte veriyorum diye diye aldin, bizim en buyuk hatamiz bu zaten guzelce zayifladiktan sonra birkac gun fazla yiyip almazsak oyle yemeye ve hatta dahada abartarak yemeye devam ediyoruz malesef:50::50: kaç kilo geldin bu sabah???:44:

tamamdir canim oyum senin verdim gitti...zaten sen 1. ligi paylasiyorsun biriyle su an insallah birinci olursun:34::16:

cok sayılmaz aslında onca yemeye ragmen 65.1geldım bu sbah ama ıkı haftadır artarak gıdıyorum dur demelıyım buna bugun cok guzel saat 6da aksam yemegımı yedım smdıde kahvemı ıctım ınsalllah bu ksamıda atlatırsam tmmdır basıyrum ıns. yenıden

cok sayılmaz aslında onca yemeye ragmen 65.1geldım bu sbah ama ıkı haftadır artarak gıdıyorum dur demelıyım buna bugun cok guzel saat 6da aksam yemegımı yedım smdıde kahvemı ıctım ınsalllah bu ksamıda atlatırsam tmmdır basıyrum ıns. yenıden

Evet canim basla artik bencede ;))

Back
X