Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah sana canım, zaten 17 yaşında değil, kocaman bir kadin gibi düşünüyor ve konuşuyorsun:)
canim sen 8 kiloyu ne kadar zaman içerisinde verdinki?
Demekki bu güzel yapını annenden aldın, çok şanslısin tatlım:))
Ama bu kadar geç yatarsan, annenin yaşına geldiğinde, annenden daha genç görünmeye bilirsin, tabi
bu ben ve diyer herkes için geçerli
İnsanları kırmamaya çalışman çok güzel, inşallah herzaman böyle güzel bir insan kalırsın Dilvincim![]()
oy yerim seni bebeyin!!valla ablacım kuzenimin ödevini yapıyodum ondan geç uyudum
5 kilosunu bir ayda verdim ramazan ayında 3 kiloyuda bayramdan sonra verdim 2 sini geri aldım şimdi onu verdim yani eşitlersek uzun bir zaman dilimi
![]()
Ayy canim darisi benim basima...hayirli yolculuklar hayatim :)) arada gel ozletme kendini...Kızlar günaydın biraz daha toparlanıp bugün yola çıkıyoruz hayırlısıyla 18 gün yokum arada girerim
tatilde de olabildiğince diyete devam canlar kocaman öptüm hepinizi,kendinize iyi bakın ...
Yani sende benim gibi bir nevi açlık grevi yaptin:))
Kız kuzenin kendi ödevini, kendisi yapması gerekmiyormu:)
O mışıl mışıl uyurken, sen gece bekçiligimi yapıyorsun
Hepinize hayırlı bir gün dilerimmm![]()
Mamelek,nazlibahar nerdesiniz kizlaaarr??(
burdayım hayatım bugün nerdeyse hep dışardaydım anca eve 7 de gelebildim.çok yoğun geçen bir gündü lahana diyetine devam.bugün muz ve süt günümdü.yarınıda atlatırsam cumartesi final yapacam inş.
Ooo supersin canim kac kilo gitti?
Cnm o kadar yogun geciyorki diyet bile yapamiyorum hic tartilmadim daha simdi boludan geldik gamzenin dis kontrolu vardi sandvic yedim eve giriscem simdiMamelek,nazlibahar nerdesiniz kizlaaarr??(
ee canim o kadar yemeninde sonunda alacaktin tabii...sen yiyerekte veriyorum diye diye aldin, bizim en buyuk hatamiz bu zaten guzelce zayifladiktan sonra birkac gun fazla yiyip almazsak oyle yemeye ve hatta dahada abartarak yemeye devam ediyoruz malesefmasallah cnm sana ben almısım yıne bugun ıtıbarıyle sıkı olmasada aksamları dıkkat edıcem yıne en azından bu hafta yuruyuse baslmayı dusunuyorum bakalım ıns baslarım ıkı haftadı asırı yıyorum((
kızlar iştee yarışmamın anketi
Güveçte Köfteli Soslu ve Yoğurtlu Lumaca bu bnim yemeğim
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...297-makarnalar-soslar-makarna-salatalari.html
ee canim o kadar yemeninde sonunda alacaktin tabii...sen yiyerekte veriyorum diye diye aldin, bizim en buyuk hatamiz bu zaten guzelce zayifladiktan sonra birkac gun fazla yiyip almazsak oyle yemeye ve hatta dahada abartarak yemeye devam ediyoruz malesefkaç kilo geldin bu sabah???:44:
tamamdir canim oyum senin verdim gitti...zaten sen 1. ligi paylasiyorsun biriyle su an insallah birinci olursun![]()
cok sayılmaz aslında onca yemeye ragmen 65.1geldım bu sbah ama ıkı haftadır artarak gıdıyorum dur demelıyım buna bugun cok guzel saat 6da aksam yemegımı yedım smdıde kahvemı ıctım ınsalllah bu ksamıda atlatırsam tmmdır basıyrum ıns. yenıden