cnm bencede yıyerek vermek en guzelı dıyetı bırakınca napıca yıcez tabıkı bu sefer geı alırızama yıyerek verırsek vucutta alıskın oldugundan gerı almayız ınsallah
bugunun guzel olmus ama zetını 4-5 ekmegıde 2 de gofretıde 1de bıraksaydın keske
ya bence yenılmelı ama aksam yemeklerıne dıkkat etemlıyız ana guzel yemeklerı oglen yemelıyız aksam yıyoruz erıtemıyrouz((
ben bugunde lapamı bıtıreyım daha artık mayısa kadar bu sekılde şoklamıcam vucudumu baya bi dınlenmıstım ıyı olsu bu lapa ve ayran kendıme geldım
zaten onumuzdekı hafta ıkı gun gunum var bırı gunduz bırı gece :))) hehehehheh bakem napacaz bu hafta verdıklerımı gerı mı lacam acepppp
bende 3mıl yurudum sımdı cnm bebişkom uyanmadı hala oktay ustayı actım ızlıyorum bakalım bugun ne yapacak :)))
canim ben biliyorsun aç kalarak kilo vermedim ben hiç geçen senelerde...ama bu sene butun cabalarima ragmen bu kadar yavas veriyor ve hatta veremiyor olmam ve tatil zamanimin yaklasmasi beni iyice strese soktu o yuzden dengesiz beslenmeye hatta beslenmemeye basladim desem yeridir
ama artik yapmiycam 1 aydan az zamanim kaldi o zamana kadar ayca kayaya devam verebildigim kadar vericem egerki 60 i gorursem turkiyede istedigimi yiyip içicem eger goremezde 62-63 le turkiyeye gidersem ordada ipleri siki tutup kilo almamaya bakicam...cunku ben geldikten 3 gun sonra ramazan 62-63 ten asagi girmem lazim ramazana ...cunku bayrama daha dusuk hedeflerim var ve bayramda istedigim tatliyi boregi istedigim kadar yemek istiyorum...o yuzden turkiyede ipin ucunu kacirmamaya bakicam...ne yapalim bu senede boyle olsun...annemler bisey istiyormusun ne yapalim dediklerinde hiçbisey istemiyor canim diycem...istiyorum dersem yaparlar ve bende cok yerim...
yani canim anliyacagin turkiyedede diyete devam burdaki kadar siki olmasada....