• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

baharı cok sevıyorum bende ılk hedefıme az kaldı ve ıkıncıyı koyuyorum 63 olarak mayısada bu işi bıtırıp gırmek ıstıyorum zayıf zayıf ınsallah .....ıns. mayısa kalmazda :) bu gıdısle ayça hanımla hemencecık ılcem sanırım ben bırde mınnak kızım emmeye devam etse ahhhh ıns.
mehayım bekle benı aşgummmm kollarımı açtım sana dogru gelıyorum bıtenem
bu sbh:dunden aklımda kalmıstı hemen kalkıp tartıldım ve sarmalara yumuldum :) ardın dan da gece esım cekırdek çitliyordu cnm cok cekmıstı azda cekırdek çitledım hehheheh arada da bir minik poça yedım oooyyyy ama ben acım ya oğlen nesfıt yıcem bır portakal yanında da ara olarak tost yapıcam kendıme aksama da allah kerım dır sanırım yogurt corba salata olur
bugun yıne cok yogunbır gun gecırcem yrn gunum var temızlıgım tamamdır mamaları yapıcam aksam da soyle bır supurup toz alırım artık yrn da bıtıp geçtımı ben gezerım artık :)havalarda guzel olur ıns.
kılo veren herkesı tebrık edıyorum alan arkadasımızada bekle benı dıyroum ısrarla bır hafta dah a ıdare almana ızın varda verme sakın :))) (gercı sen rokete taktınmı yetısemem de bu aralar ıyısın hanı )

dun aksam sana dediklerimi unutmus gibisin canim. sen benle ugras ugras bir bebek daha gelecek yakindir :)))

slm kızlar haftaosun misafirim vardı gelemedim buraya hiç bugünde işten anca fırsat bulabildim ben haftasonu ipin ucunu kaçırdım malesef 68,30 sade 200 gr gitmiş :(

ben bu konuda gerçekten kararlıyım hırs değil sadece 53 olmak istiyorum yaa ve rahat rahat giyinmek uzun vadeli ama 53 e ne kadar yaklaşırsam kar

slm kızlar haftaosun misafirim vardı gelemedim buraya hiç bugünde işten anca fırsat bulabildim ben haftasonu ipin ucunu kaçırdım malesef 68,30 sade 200 gr gitmiş :(

iste bu yuzden bildirim pazartesi olsyn istedim eger bugun bildirim yapacagini dusunmesen daha cok yerdin belkide dun :((

Son düzenleyen: Moderatör:
25 subat 4 mart arasi diyet yarismasinda bulunanlar

mehay.......................65.6

nazlibahar...................66.9

keremcecimim.............78.5

mamelek....................96

golge-cicegi................68.3

Ve iste karsinizda en yeni listemiz, ilkbaharin ilk listesi diyebiliriz daha girmesekte:71::71::71:
Ne guzel kuslar, bocekler civildamaya, çicekler açmaya etraf mis mis kokmaya baslarken bizler insallah incecik ilkbaharlik yazlik kiyafetlerimizin içine yeni bedenlerde sigacagiz....Hadi kizlar aynen devam , herkese basarili, bol kilo vermeli bir hafta diliyorum (en çokta kendime :31:)

seviyorum sizi ben yaaa :48::48::48::48::48:

sabah: 2 adet ikili etimek (160 kalori)
1 tatli kasigi surme peynir, 15 gr kasar peynir, sekersiz cay....

dun aksam sana dediklerimi unutmus gibisin canim. sen benle ugras ugras bir bebek daha gelecek yakindir :)))
eneeeemmm korktum fallaaaa ama oyle gorunen koy klavuz ıstemezkı ben sana sen bana kosuyoz hadi madem benı korkuttun cok bu hafta varmısın en az 1,5 kılo vermye ;) anam ben 1,5 verırsem 65.4 oluyoooommmm hehheeheh hemen varmısın iddaya

ben bu konuda gerçekten kararlıyım hırs değil sadece 53 olmak istiyorum yaa ve rahat rahat giyinmek uzun vadeli ama 53 e ne kadar yaklaşırsam kar

buyrun hodri meydan kaç kılosun ki sen canım

bu arada ılk defa 5 kısıyı bır arada goruyorum işler benı beklıyor ben esımı ayyyyy ermercı getırcek hala gelecek o 1den once gelmezde ıste beklıyom bende gamze okula cıktı hemen ıslere koyulayım ama sızde burdasınız bırakamıyorum ki

eneeeemmm korktum fallaaaa ama oyle gorunen koy klavuz ıstemezkı ben sana sen bana kosuyoz hadi madem benı korkuttun cok bu hafta varmısın en az 1,5 kılo vermye ;) anam ben 1,5 verırsem 65.4 oluyoooommmm hehheeheh hemen varmısın iddaya

buyrun hodri meydan kaç kılosun ki sen canım

bu arada ılk defa 5 kısıyı bır arada goruyorum işler benı beklıyor ben esımı ayyyyy ermercı getırcek hala gelecek o 1den once gelmezde ıste beklıyom bende gamze okula cıktı hemen ıslere koyulayım ama sızde burdasınız bırakamıyorum ki

varim ulen...iyice uyuz ettin beni bu sefer sen ...sana gununu gostermenin vakti geldi :)))

sabah: 2 adet ikili etimek (160 kalori)
1 tatli kasigi surme peynir, 15 gr kasar peynir, sekersiz cay....

ay cok guzel yemıssın basladın sanırım he?benımkılerı okudunmu coştum hatta sabah sabah saçmaladım geceden kalma olunca erkekndden kalkıp tartıldım veeee mıdeme ındırdım ne bulduysam herkes uyurken :)

sbh:baya bi sarma :)))) mıkatr baya bi ama
sonra azcık cekırdek çitledım sabahhın korunde
ara:bır mınık poça
oğlen :nesfıt ve portakal dusunuyorum

ay cok guzel yemıssın basladın sanırım he?benımkılerı okudunmu coştum hatta sabah sabah saçmaladım geceden kalma olunca erkekndden kalkıp tartıldım veeee mıdeme ındırdım ne bulduysam herkes uyurken :)

basladim tabi meydani sana birakacagimimi sandin? :) haftaya birinci benim :))
senin yediklerinde abartili gelmedi bana canim ;)

ne kadar sarma mesela?dun aksam canin ne istediyse yemissin bu sabah :)

varim ulen...iyice uyuz ettin beni bu sefer sen ...sana gununu gostermenin vakti geldi :)))

ayyyy nasıl guldum oyule ya ayse melegı yatagına bıraktım uyuması ıcın evde baska da kımse yok sessızlıkten tv falan da kapalı cıt yok kahkahama cocuk uyanmasa bari o derece yanı ama hatırlatıırım sana benım mısafırın son gunlerı benden cıkıp sana gelecekmıs hehehehehhe hade bakemmmm sen bıde bu hafta mısafırle ugrascan :47::47::47: hahahahhah yasasın kotuluk ayyy bugun cok kotuyum ya gaddar erol taşşşş hahhahahahaha :52::52::52: noluyo baa ya (bak gene atıp tutmaya basladım bunun sonu fena olcak sanırım )

he burada unutuyorudum kızlar topıgımızın en zayıfı benım sanırım :)))mehayı geç haftaya işi bıtmıstır onun kaleyı fethetcemm ben
mehay.......................65.6

nazlibahar...................66.9

keremcecimim.............78.5

mamelek....................96

golge-cicegi................68.3

basladim tabi meydani sana birakacagimimi sandin? :) haftaya birinci benim :))
senin yediklerinde abartili gelmedi bana canim ;)

yok canım onların hesını yeseydım anaaaaam ılerde yıcem onları helebı su yuklerden kurtulayım da ;)))) bırıncımı daha kaptırmmki orayı ben kımseye oturdum oraya kaldıramaz benı kımse hehehehhe ama spor lazım spor spor olsa ıdı ıyı olacaktı

ne kadar sarma mesela?dun aksam canin ne istediyse yemissin bu sabah :)
ne kadar sarma bır corba tabagı dolardı sanırım ben yemesem yemezdı onlar atılırdı bende yedım gıttı hehehehe yanında ıspanaklı kabaklı boreklrde vardı ama gordunmu bılmıyorum gokkusagı pastası yapmıstım face de ondan da vardı ama onalrı ellmedım hemen sardım paket yaoptım esım dukkana gamze okula beslenme goturduler onları :))) ama yrn yıcem ya bır gun tatıl olsun artık aksamına dıkkat ederım yemem olur bıter dımı ama bırazda baskaları versın gramları hepmı ben vercem :52:

yok canım onların hesını yeseydım anaaaaam ılerde yıcem onları helebı su yuklerden kurtulayım da ;)))) bırıncımı daha kaptırmmki orayı ben kımseye oturdum oraya kaldıramaz benı kımse hehehehhe ama spor lazım spor spor olsa ıdı ıyı olacaktı

ne kadar sarma bır corba tabagı dolardı sanırım ben yemesem yemezdı onlar atılırdı bende yedım gıttı hehehehe yanında ıspanaklı kabaklı boreklrde vardı ama gordunmu bılmıyorum gokkusagı pastası yapmıstım face de ondan da vardı ama onalrı ellmedım hemen sardım paket yaoptım esım dukkana gamze okula beslenme goturduler onları :))) ama yrn yıcem ya bır gun tatıl olsun artık aksamına dıkkat ederım yemem olur bıter dımı ama bırazda baskaları versın gramları hepmı ben vercem :52:

bu isi ogrenmissin sen valla...yiyecekleri ortadan kaldirma yontemiyle zayifliyorsun ha ?cozdum senin olayini ben :60:
canim az isim var 15-20 dk sonra geliyorum ..

Back
X