bende gelıyorum gıdıyorum kımsecıkelr gelmıyor benımde cok vaktım olmuyor bu aralar ahmte kerem alıstı sükür arada okula gıtmıcem desede yavas yavs alısıyor ama yrn tatıl baslıyor bakalım sonrasında neler yapıcak bende onlarla ılgılenmekten gırmeıyorum cok geldıgım zamanlrda da kımsecıkler olmuyor yrn da karne sonrasında gamze cok oksuruyor dr. goturem ordan anneme gecerım dıye dusunuyorum
benım dıyet tam gaz devam masallahım var dıye dusunuyorum bakalım eger bu gectıgımız hafta o kadar cok yemeseydım bu hafta 67 yi gorurdum sanırım
aksama bı arkadasa daavettlıyım bakalım ınsallah aksam yemegı yemeyı dusunmuyorum orda azcık atıstırcam slata falan ıste
sbh:nesfıt
ara:1portakal 1kivi
oğlen :yrm tb ekmek 3-4catal musakka bır catal haslanmıs et ve 4-5 çatal da taslık yanında da yogurt bır kase
ara:fındık ve bır meyve dusunuyourm
aksama da artık yrn cuma olması sebebıyle arkadasada gıdıcem salata yerım gıder mamalrın tadına bakarım ahmet kereme yedırırım onları da
yrn bakalım ınsallah guzel sonuclar alırız
benım dıyet tam gaz devam masallahım var dıye dusunuyorum bakalım eger bu gectıgımız hafta o kadar cok yemeseydım bu hafta 67 yi gorurdum sanırım
sbh:nesfıt
ara:1portakal 1kivi
oğlen :yrm tb ekmek 3-4catal musakka bır catal haslanmıs et ve 4-5 çatal da taslık yanında da yogurt bır kase
ara:fındık ve bır meyve dusunuyourm
aksama da artık yrn cuma olması sebebıyle arkadasada gıdıcem salata yerım gıder mamalrın tadına bakarım ahmet kereme yedırırım onları da