Oh oh ne guzel diyetisyen bedava olucak desene :) valla canim ben abarttim iki gundur ve sonuc bu haftaki diyetime 63 le baslamis oldum ...simdi ilk hedefim 1 subata kadar 61,5 olmak sonrada subat ayinda en az 3,5 kilo vererek 58 kiloyla mart ayina girmek....ayca kaya diyetini hic bozmadan yaparsam 5 kiloda veririm ama arada misafirlikler falan oldugu icin onuda hesaba kattim...valla canim sıkıldım artik yerimde saymak istemiyorum zaman daraliyor turkiyeye tatile gelmeme az kaldi i zamana kadar 53 u gormem lazim en az...
sen ıstersen yaparsın cnm bence hele ayca kaya ıle olur bence kesın
oh afıyetler olsunBu arada bir kase kellogsumu yedim geldim...
Oglene de türlü var bir tabak onu yerim bir dilim cavdar ekmegiyle....
nesfit kilo aldirmaz mi cunkü sekerli degilmi hic denemedim
cnm ben genelde onu yıyorum ve verıyorum sükür almıyorum

Hayir canim tahilli hem saglikli hem zayiflamaya yardimci.denemedinmi hic?

Bugun yediklerimi paylasayim hemen...
Sabah nesfit
ara 1 kasik nutella (malum donem yaklasiyor tatli istiyor canim hep)
Oglen bir dilim patates pureli kasarli kofte( ekmeksiz)
Ara kakaolu sut
aksama bir tabak turlu ve bir dilim cavdar ekmegi....
cok guzell bence
canim bende fransadayim burdada kellogs var nesfitte var baskalarida marka marka degisebiliyor isimleri....sutu yarim yagli yada yagsiz tercih edersen niye kilo alasinki? diyetisyenlerde bunu oneriyor zaten....
ben cocukların sutunu kullanıyorum tam yaglı .:)
off kizlar bu ayin sonuna kadar 61.5 a geri donmem lazim benim yani 3 gunde cookk zor ama olmali....63.3 olmusum ben geri yaa
ya yerlesmemıs kılolar onlar sporla destekle gıder bence
ahmet keremle gece acıllere ugrasıyoruz 2gundur tıkand yıne dıyet mıyet kalmadı ne bulduysak yedık

dün regloldum kafayı yiyecem bugün tartıldım 88.4
 dün regloldum kafayı yiyecem bugün tartıldım 88.4 sabah işe gitmeden indim aşagıya yarım saat yürüdüm sinirimden::)şu akşam 6 dan sonra birşey yememyi bir becerebilsem
 sabah işe gitmeden indim aşagıya yarım saat yürüdüm sinirimden::)şu akşam 6 dan sonra birşey yememyi bir becerebilsem