Canim tost yemissin bugun olmqz yarin yap sadece...hem denemis olursun ,belki sevmezsin eger seversen haftayada cumartesi pazar yaparsinkızlar yok mu bana lapa diyetini tarif edecek olan netten baktım ama çok faklı ,siz denemişsiniz en azından ,sizinkini yapayım ,
sabah tost yedim ama olsun şimdi başlasam olmaz mı ?
Sabah,ogle,aksam bir cay bardagi princi yagsiz tuzsuz haslayip baharatlarla tatlandirarak yiyorsun canim...yogurt ve tuz kesinlikle yasak...ama istersen salatalik,marul ,domartes ekleyebilirsin
Dedesinin evi uzakmi canim?ayy bu cocuklar insani mahvediyorlar bazen...benim basima gelse aklim cikardi o yuzden seni anliyorum.iyiki gittikten sonra haberin olmus ...ya bahceye bakip bulamasaydin?Ooo kizlar hepinizi cok azimli gordum :)) masallah darisi en kisa zamanda basima ins.
Dun benimde saat 5 e kadar cok guzeldi ama oglum 5te bahceye indi ordan habersizce babannesine gitmis ordan bi komsum aradi ahmet kerem burda annemin haberi var diyor dedi seni goremeyince arayim dedi demesin mi ben sok tabi ne bulduysam yedimbi elime gecseydi fena olcakti ama dedesi yollamadi anladi sanirim sinirlendigimi cok o yuzden dun bozuldu
((