Selaaaammmm bir bardak cay esliginde bir kellogs barre yedim geldim...bugun oglusumu gezmelere goturucem teyzeleri :)) aksama anca girerim sanirim...bugun iyice moral depolamaliyim yarin lahana diyetine basliyoruuummm :)))
Mehay cım sana kötü bi haberim var sanırım bu hafta ben yine kilo veremicem bu gidişle sen en iyisi benim yerime dilviin i al bu hafta takıma ,dün yine toplantıdaydık yarın ve cuma yine var üstelik 1 tanesi de gün söyleyecek daha toplanmak için battım ben ,ya bahane uyduracaktım ya birine dedim işim var o gün gelemem ,o zaman dedi günü değiştirelim yok olmaz bensiz olsun nolcak dedim olmaz dedi yani kız sırf benim için günü değiştiriyo ben napayım şimdi ,ya sağolsunlar 1-2 aya artık burdan gidicem diye yapıyolar ben de gitmemezlik edemiyorum işte ,neyse anlayacağın ben bu hafta isyanlardayım yine oysaki ne güzel veriyodum moralim de acayip düzelmişti ,şimdi amaç kilo almamak olacak işte pufffff ,yalnız bişi deniyorum bakalım işe yarayacak mı ama onu pazartesi söylicem :44: