Birkaç Kere Görüştüğüm Adamı Kendimden Uzaklaştırdım, Hatalı Mıyım?

Ah güzelim, bence haklısın sinyallerde. Aslını istersen bir kadın bir adamın kendisine ne amaçla yaklaştığını anlar. Bu zat-ı muhterem herkese mavi boncuk dağıtan biri gibi geldi. Ne demek kızları yemeğe çıkarmak? Arkadaşlar yemeğe çıkabilir, ama takıldığım nokta neden baş başa çıkılıyor. Bir arkadaş grubu olarak çıkılır. Şahsen ben evli ya da sevgilisi olan biriyle çok eski bir dostluğumuz yoksa başbaşa yemeğe çıkmam. Dediğim gibi hoşlanmadım tavrından, adam dediğin net olur, tavrı ve sözü bir olur, duruma göre bir öyle bir böyleymiş gibi davranmaz, kıvırmaz.

Bana kalırsa çek kendini, görmezden gel arama sorma sakın, kendine bak süslen fönlen :) neşeli ve mutlu tavrından ödün verme, çok yakınına girerse hiçbir şey yokmuş gibi davran ama kısa ve net konuş sonra dön ve uzaklaş. Yemeğe davet ederse "önemli bir işim var" de. Zamanla egon tamir olur merak etme ve ona bir gün "aaa ben seni hep arkadaş abi gibi görmüştüm " derken içinin acısının da dindiğini görürsün.

Aynen öyle yapıyorum, süslenip püslenip ona gözüküyorum ama onu görmemiş gibi yapıyorum. Hiç taktik insanı değilimdir ama gurur bir kere kırıldı mı gelsin otomatik taktikler...

Bir de yemek sırasında benim seçtiğim yere gitmemiştik, ben o mekanda aklım kaldı diyince "bir sonrakine de sen götürürsün o zaman borcun olsun" dedi. Hatta yemekten sonra ben ona mesaj çektim, ".... mekan hiç bu kadar huzurlu olmamıştı, bir dahakine mutlaka şunu şunu da yapalım" diye, o da "evet gerçekten güzeldi, tamamdır" demişti. Sonra işte araya derinlik meseleleri ve soğumalar girdi. Oysa ben daha onu yemeğe götürecektim :50:

Yani ikizler ve yengeç ne alaka demek lazım ikizler gibi hayat dolu bir kadına zarar bir yengeç. Koç,terazi,kova erkekleriyle çok mutlu olursunuz karşınıza çıkarsa deneyin akrep ve ikizler için de iyi dost olur derler.

Hem de nasıl zarar, resmen kişiliğimi beğenmeyip değiştirmeye çalıştı yıllarca beni kendimden nefret ettirmişti sonunda. Çok şükür kurtuldum, kendi istediği gibi birini şekillendirmeye çalışıyordu. Ben kesinlikle burçların etkisine inanıyorum, dinimizde de ruhun üflenmesi esnasındaki gökyüzü durumlarının kişilik üzerine etkisi olduğunu düşünüyorum. İnsanı yetiştirme tarzı ve genetik de etkiliyor ama ana karakter burçların etkisinde olabiliyor.

Daha yeni tanidigin, birkac kez gorustugun kisiye potansiyel es olarak bakmak, ve bunu karsi tarafa hissettirmek bir kadinda gercekten cok itici bir davranis. Ustune ettiginiz siir gibi laflar da cabasi olmus. Ben erkek olsam ben de noluyoruz der uzaklasirdim. Bazi seyleri oluruna birakmayi deneyin. Insanlar evlilik dusuncesi olmadan da karsi cinsle konusabilir, yemege cikarabilir, arkadas olabilir.

Çapkınlık mevsimi midir nedir :) Çok fenalar, tanıdığım başka fena akrepler de var.

bende bayan olarak capkınım. akrebim de. ustelik sevdicem olmasına ragmen :D kızmayın ama :D

bu arada konu sahibesine ne var kı bunda anlamadım arkadaşca yemege gitmek ne kadar kıotu olabilir ki.
potansiyel koca gozyyle bakmadan once tanımaya calışsaydın bari.

valla bana da teklif geldi yemeğe gittik orda evlenmek istiom senle diyince topuklayıp kacmıstım.

seın gibiler yüzünden :P evlenemiozz laaa.

Daha yeni tanidigin, birkac kez gorustugun kisiye potansiyel es olarak bakmak, ve bunu karsi tarafa hissettirmek bir kadinda gercekten cok itici bir davranis. Ustune ettiginiz siir gibi laflar da cabasi olmus. Ben erkek olsam ben de noluyoruz der uzaklasirdim. Bazi seyleri oluruna birakmayi deneyin. Insanlar evlilik dusuncesi olmadan da karsi cinsle konusabilir, yemege cikarabilir, arkadas olabilir.

Cok dogru. Oylesine takilmayi kimse istemez zaten, ama evlilik ciddi bir karar bunun da insanlarin iliskinin belli bir noktasinda almasi gerektigi bir karar olarak goruyorum. Daha huyunu suyunu bilmeden yangindan mal kacirir gibi bir evlilige atlanmaz. Adamin kotu niyetli oldugunu sanmam sadece sizden hoslanmamis. Sizi arkadasi olarak gormus yani konunuzdaki cumleleri bunu gosteriyor. Bence derinlik olayi bu arkadasligi bitirmis.. bir erkek hoslansa size acilir ya da belli eder bunu zaten

bende bayan olarak capkınım. akrebim de. ustelik sevdicem olmasına ragmen :D kızmayın ama :D

bu arada konu sahibesine ne var kı bunda anlamadım arkadaşca yemege gitmek ne kadar kıotu olabilir ki.
potansiyel koca gozyyle bakmadan once tanımaya calışsaydın bari.

valla bana da teklif geldi yemeğe gittik orda evlenmek istiom senle diyince topuklayıp kacmıstım.

seın gibiler yüzünden :P evlenemiozz laaa.

Cok dogru. Oylesine takilmayi kimse istemez zaten, ama evlilik ciddi bir karar bunun da insanlarin iliskinin belli bir noktasinda almasi gerektigi bir karar olarak goruyorum. Daha huyunu suyunu bilmeden yangindan mal kacirir gibi bir evlilige atlanmaz. Adamin kotu niyetli oldugunu sanmam sadece sizden hoslanmamis. Sizi arkadasi olarak gormus yani konunuzdaki cumleleri bunu gosteriyor. Bence derinlik olayi bu arkadasligi bitirmis.. bir erkek hoslansa size acilir ya da belli eder bunu zaten

Ben birisini tanımaya karar verdiğimde ve açıkça hoşlandığımda ilerde bundan eş olur mu gözüyle bakarım, yanı bu kişiyle tanışmak isteme amacım zaten tamamen bundan ibaretti. Yoksa arkadaşça görüştüğüm kişiler zaten var onlar hakkında "potansiyel eş" diye düşünmem elbette. Görüşüm bu yönde ve bundan vazgeçmeye niyetli değilim.

Ama sizlerin sayesinde daha berrak olarak gördüm bu adamın tavrını, benim istediğim tarzda birisi değilmiş. Zaten sonrasında görüşmeye devam ettik birkaç gün, üstüne gittim biraz, eller kapmadan ben bi daha şansımı deneyeyim dedim ama dün itibariyle söylemiş olduğu ciddi bir yalan sebebiyle buzz gibi soğudum ve aklımda soru işareti kalmamacasına sayfayı kapattım.

İlginiz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

Back
X