- 13 Mayıs 2010
- 1.117
- 215
- 123
- Konu Sahibi TersAlfabe
Ah güzelim, bence haklısın sinyallerde. Aslını istersen bir kadın bir adamın kendisine ne amaçla yaklaştığını anlar. Bu zat-ı muhterem herkese mavi boncuk dağıtan biri gibi geldi. Ne demek kızları yemeğe çıkarmak? Arkadaşlar yemeğe çıkabilir, ama takıldığım nokta neden baş başa çıkılıyor. Bir arkadaş grubu olarak çıkılır. Şahsen ben evli ya da sevgilisi olan biriyle çok eski bir dostluğumuz yoksa başbaşa yemeğe çıkmam. Dediğim gibi hoşlanmadım tavrından, adam dediğin net olur, tavrı ve sözü bir olur, duruma göre bir öyle bir böyleymiş gibi davranmaz, kıvırmaz.
Bana kalırsa çek kendini, görmezden gel arama sorma sakın, kendine bak süslen fönlen :) neşeli ve mutlu tavrından ödün verme, çok yakınına girerse hiçbir şey yokmuş gibi davran ama kısa ve net konuş sonra dön ve uzaklaş. Yemeğe davet ederse "önemli bir işim var" de. Zamanla egon tamir olur merak etme ve ona bir gün "aaa ben seni hep arkadaş abi gibi görmüştüm " derken içinin acısının da dindiğini görürsün.
Aynen öyle yapıyorum, süslenip püslenip ona gözüküyorum ama onu görmemiş gibi yapıyorum. Hiç taktik insanı değilimdir ama gurur bir kere kırıldı mı gelsin otomatik taktikler...
Bir de yemek sırasında benim seçtiğim yere gitmemiştik, ben o mekanda aklım kaldı diyince "bir sonrakine de sen götürürsün o zaman borcun olsun" dedi. Hatta yemekten sonra ben ona mesaj çektim, ".... mekan hiç bu kadar huzurlu olmamıştı, bir dahakine mutlaka şunu şunu da yapalım" diye, o da "evet gerçekten güzeldi, tamamdır" demişti. Sonra işte araya derinlik meseleleri ve soğumalar girdi. Oysa ben daha onu yemeğe götürecektim