:teytey:kızlar bende yarın aşılama yaptırıyorum...............ilaç Tedavisi yapıldı 3 ay kadar ara verdim.:uhm:bugün başka dr.gittim yumurta yazır dedi yapalım aşılamayı eşim yanımda olsaydı hemen yapacaktı.yarın sabah direk sipermi yıkamadan enşekte edecek pek ümitli değilim ama dr.olsun denemiş oluruz dedi.ümitlenme olmazsa adet olunca tedaviye başlıyorum .dua edin kızlar allahım hepimize yaşatsın
inş hayırlısı neyse o olur arkadaşım dualarımız seninle:teytey:kızlar bende yarın aşılama yaptırıyorum...............ilaç Tedavisi yapıldı 3 ay kadar ara verdim.:uhm:bugün başka dr.gittim yumurta yazır dedi yapalım aşılamayı eşim yanımda olsaydı hemen yapacaktı.yarın sabah direk sipermi yıkamadan enşekte edecek pek ümitli değilim ama dr.olsun denemiş oluruz dedi.ümitlenme olmazsa adet olunca tedaviye başlıyorum .dua edin kızlar allahım hepimize yaşatsın
Canlarim Birsey Sormak Istiyorum Bende 2 Gun Once Asilama Yaptirdim Ik Kez Birkac Arkadasimiz 2 Veya 3 Kez Yaptirmislar Ama Tutmamis Nicin Sebep Ne Bende Korkuyorum Ya Tutmassa Gerce Allah Bilir Ama Nasip Bilgi Verirseniz Kizlar Birde Ben 2 Sene Once Normal Sekilde Hamile Kalmistim Ama Dustu Sonra Kist Vardi Ameliyat Oldum Ve Biraz Ilac Kulllandiktan Sonra Asilama Yaptirdim
selam bende 3 defa asilama yaptirdim ilk ikisi tutmadi ama 3. tuttu sukurler olsun arkadaslarinda dedigi gibi allahin taktiri ne zaman isterse o zaman veriyor!!!
ilk aşılamanla ikinci aşılama arasına en az 1 ay ara vermelisin. kullanılan ilaçların etkisi 1-2 ay sürüyormuş. sonraki ay kist oluşabiliyor bu yüzden. psikolojk olarak uygunsan doktorda uygun görüyorsa hemende yaptırabilirsin.2.kez aşılama düşünüyorum sizce biraz ara vermeli miyim yoksa bu ay aşılama yapmalı miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?