hayatımda kadar çok hayal kırıklığı,o kadar çok yenilgi yaşadımki,ne insanlara nede hayatın getirilerine güvenmiyorum..her zaman ailem tarafından dışlandım..babam hayatta değil ve ablalarım abimle kalıyorum ancak her zaman kardeşler arasında bile,(benim evim)hesabı oluyor..tek isteğim evlenip,sımsıcak yuva kurmaktı..2 defa evliliğin eşiğinden döndüm..ben katalogdan gelinlik modellerine bakarken,karşı tarafın en yakın dstlarım tarafından,zehirlendiğini öğreniyorum..ve ard arda gelen haya kırıklıkları...şu an ise abimde nişanlı,nişanlısı başımızda tek erkek olan abimi bizden koparmaya çalışıyor..yaptığımı ufak bir tartışmadan sonra abim alesinden uzaklaştı ve benimle bile knuşmuyor..yanii insan hayatında olumsuzluklar mutlaka yaşar ama,bir teselli olur değilmi??ailesine sığınır yada!!şu an sımsızcak yuva özlemi içindeyim..3 aydır hayatımda olan insan,bayramda istemeye geliceklerini söyledi..bende bizimkilere söyledim tabii..ancak çk korkuyorum..öylesine olumsuzluk yaşadım hayal kırıklığı içinde boğuldumki,tekrar bir yenilgiyi daha asla taşıyamam..bu yaşadığım sıkıntıların ardından,tek isteğim onunla yuva kurmak..benim diyebileceğim bir evimin olması..ancak bu korkularımı atamıyorum arkadaşlar..bayramda istemeye gelicekler ve bu gerçekleşmez diye ölüp ölüp diriliyorum hergün..fikirlenize ihtiyacım var
(