• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte 1 ayda sağlıklı bir sekilde 4 kilo vermek için bana katlırmısınız?:)

cagla2525

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
1.873
567
163
bu gün tartıda 60 görünce şok oldum yaşım 20. her gün burda yediklerimizi yaptıgımız sporları yazarak destek olalım diyorum ne dersiniz?:7::)

bu gün tartıda 60 görünce şok oldum yaşım 20. her gün burda yediklerimizi yaptıgımız sporları yazarak destek olalım diyorum ne dersiniz?:7::)
Canımcım hoşgeldin aramıza günlüğün hayırlı olsun :16:Aaah ah bende keşke 60 olsam. Ne olursa olsun moralini bozma öyle çook çok fazla bir kilon yok bir kere canım. Destek olmak, muhabbet etmek için uğrarım seni de günlüğüme beklerim. Başarılar canııım:16:

Canımcım hoşgeldin aramıza günlüğün hayırlı olsun :16:Aaah ah bende keşke 60 olsam. Ne olursa olsun moralini bozma öyle çook çok fazla bir kilon yok bir kere canım. Destek olmak, muhabbet etmek için uğrarım seni de günlüğüme beklerim. Başarılar canııım:16:
insallah sende istedigin kiloya ulasırsın tabiki seninde günlügünü takip edicem:):21:

sabah:
birazcık beyaz peynir ve 1 dilim ekmem
ara :
bir tane küçük müjver
öğle
4 tane köfte
1 tas yogurt
4 kasık zeytin yağlı prasa:)

Back
X