Birlikte motive olarak kilo verelim .

kirazmevsimiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2021
132
173
33
32
Arkadaşlar selam.Uzun zamandır diyetteyim Son 5 kilom kaldı ve veremiyorum .Yazın gelmesi ve benim habire yeme isteğim sıcak diyip hareket etmemek vs.
Kızlar birlikte yarın başlayalım istiyorum.Birlikte birbirimizi motive ederek aralıklı oruç tutalım ne dersiniz 😀

Arkadaşlar selam.Uzun zamandır diyetteyim Son 5 kilom kaldı ve veremiyorum .Yazın gelmesi ve benim habire yeme isteğim sıcak diyip hareket etmemek vs.
Kızlar birlikte yarın başlayalım istiyorum.Birlikte birbirimizi motive ederek aralıklı oruç tutalım ne dersiniz 😀
Bende kilo vermeye çalışıyorum aralıklı orucu duymuştum spor salonuna gitmeni tavsiye ederim ben başladım bi hafta olacak şimdilik iyi gidiyor Bakalım senin vermen gereken kilo yine fazla değil nasıl olsa verirsin ama yavaş vermeye çalış hızlı verilen hızlı alınıyor

Başarılar bende aralıklı oruç yapıyorum bu gün 4 cü günüm hem aralıklı oruç hemde şekersiz besleniyorum. 18:6 yapıyorum ben

Back
X