• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte olamama..evli bayanlar bakar misiniz

Ne kadarlık evlisiniz ve nasıl evlendiniz merak ettim yani aranızda 15 yaş fark var baba kız gibiyiz demenize bozulmuştur muhtemelen. e adam 50 yaşında artık gücü isteği falan kalmamıştır kendi acizliginin acısını sizden çıkarmaya çalışıyor.
19 yasinda evlendim onla.15 senelik evliyiz

Nedir bu rezillik anlamıyorum. Adam istediğini der kadın söyleyince olay olur. Sürekli alttan al sus pus hep böyle. Kadın olmak ne kadar zor. Kadının isteği sadece normal bir cinsel hayat ilgi alaka. Eşinize küfür edesim geldi susayim en iyisi:KK43:
Aynen.fazlasini istemiyorum

Açıkçası sizde de bir aldatma eğilimi var gibi hissettim ben. Kendinize hakim olun ve bebeğiniz olduğunu unutmayın lütfen siz herşeyden önce bir annesiniz mutlu değilseniz herşeyi göze alıp boşanin sonrasında hayatınızı nasıl isterseniz öyle yaşarsınız.

15 ay once dogum yaptim.gebelikle birlikte 24 ay boyunca esimle sadece 3 kez birlikte olduk o da benim teklifim uzerine.artik bu aksam farkindaysan baba kiz gibi olduk dedim.sorun sende.adetli misin musait misin ben bilemem senin teklif etmen lazim.kim yerimde olsa kari kiza gider dedi.ben de sinirlendim ayni sey benim icin de gecerli ama cocugumun hatirina boyle bisey asla yapmam dedim.bunun uzerine bugun tam da dusunuyodum ama sen boyle deyince zerre hevesim kalmadi hic istemiyorum seni .cocuk biraz buyusun bosanicam senle dedi.ben de buyumesini bekleme dedim.sonra cekti gitti.kim haksiz cok uzgunum

Bence bu ISde bi is var, Hic bir Erkek 2 sene boyunca iliskiye girmemezlik yapmaz... hele de seni begenmemeye basladiysa...

Açıkçası sizde de bir aldatma eğilimi var gibi hissettim ben. Kendinize hakim olun ve bebeğiniz olduğunu unutmayın lütfen siz herşeyden önce bir annesiniz mutlu değilseniz herşeyi göze alıp boşanin sonrasında hayatınızı nasıl isterseniz öyle yaşarsınız.
hislerinizde yaniliyorsunuz.asla boyle birsey olamaz heleki yavrumdan sonra katiyen olamaz.once rabbime guvenip siginiyorum sonrada kendi irade gucume.yapsaydim defalarca yapar .bugun bu sorunumu burda yazmaz namussuz hayat icinde suruklenir giderdim.
A

Kesinlikle aşagılık kompleksinden başka bişey degil emin olun

Peki ne yapmaliyim

Bilemedim.. Konuşmayı denemişsiniz.
Takviye gıda teklif etmişsiniz .
Belki iyi bir cinsel terapist olsa gitseniz , ya da tek gidip nasıl davranmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Yakında devlet hastanelerinde olacak bu terapi deniliyordu . Şimdi ne aşamada bilmiyorum.

Bilemedim.. Konuşmayı denemişsiniz.
Takviye gıda teklif etmişsiniz .
Belki iyi bir cinsel terapist olsa gitseniz , ya da tek gidip nasıl davranmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Yakında devlet hastanelerinde olacak bu terapi deniliyordu . Şimdi ne aşamada bilmiyorum.

Guzel bi yol.bunu dusunememistim.bi terapiste gitsem iyi olacak.esim bunu istemiyor ama en azindan ben gidip nasil davranmam gerektigini ogrenmeliyim.tavsiyeniz icin tesekkurler

Esinizin ilk evliligi mi? 50 yasinda biri icin cok tecrubesiz bir konusma. Gercekten bu kadar zaman sizin musait olmanizi bekleyerek buyuk incelik (!) gostermis gibi...
Nezaketten de oldurebiliyor demek ki adamlar...
Anlasilir gibi degil... Sorun birlikte olamama degil. Kendisi istemiyor bu kadar basit bence.

Back
X