birlikte olmak gzel ite sonucum

canım yağmur bı tanem ..çok sağol...............çok sağol..............rabbım senınkınıde benımkınıde tum hamışlerın bebelerınıde sıkıntısız bağışlasuın canım...............kendıne ıyı bak canım....................buyudu dımı annesı............inş herşey guzel olacak canım ınşşş daha guzel gunlere hep berabe.r..............

el muallim tebrikler umarım tüm gençlere daha yaşı çok genç olupta ümidini yitirenlere moral olursun herşeyin bir zamanı var....

bak yıne kaçıyosun ................başka ışler yapıyosun ya................bebek geldımı napcan sennnnnnnn

elmuallim....canım değerin çok güzel maşallah.....sen muhtemelen ikiz bebişe hamilesin....diğer topikte tebrik eymiştim....tekrar tebrikler canım.....vallahi böyle güzel haberleri okudukça bu ay tedaviye başlayısım geliyor.....

canım buluesu çok sağol............ınş canım ayağımı surudum gelıcen ınşş pesımden sen yetrkı işlerını hallet canım .................ne yapıyosun ne zaman nıyetın var................yaz tatılı ıyı bence taşındınmı canım.............

zaman çok gecırme.......ınş canım rabbım tamamına erdırsın ınşşşşşşşş................senınde oğluna kardeş lazım artık canım................

ne dıyon ya.......................ne sarması................hımmmmmmmmmmmm canım ıstedı ya.........hadı uçağa atla getır

benı sarmaya değıl yemeye cağır ...........................beraber yarız yanına ben tatlı yapım hadı..............neyse geç oldu benım koçış çok yorgunmuş mırın kırın edıyo nete gırıyom dıye...........neyse bende bı guzel uyııııım ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sabah kahvaltı bı guzellllllllllll tabı orda daha akşam anca oluyooo dımı

yaprak sarmam guzel olur esimde cok seviyor tokat yapragiyla adana sarmasi aslen tokatli ama dogma buyume ankarali yaa biber salcam bitmis domates salcasi sade olmaz yemekte ben gidiyorum turk bakkalina biber salcasi almayagitmisken balda alacagim sen de gel o zamana kadar

ooooooooooooooooooooo sen bakkala gıdıp gelene kadar ben uyumuş olcammmmmm şeker................elıne sağlık şimdiden.......................kenndıne ıyı bak canımmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…