birlikte olmak gzel ite sonucum

canım zevkalade hoşgeldın kız.................ne guzel bebısınle... oooooooooooo ..çıktın yola........aramızda çok yok sanırım ama ben hala goremedım ınşşşşşşşşş hatfaya canım.........ıyı bak kendıne...................

zemuszemus
canım yaaaaaaaaaaaaaaa...............hoşgeldın...............bılıyorum alıdık haberlerını ve çok uzuldum ama hamış olaman da cokkkkkkkkkkkkk sevındım ...........ıuç tanemı...........oyyy ne guzel.................ınş atlattın gecer sıkıntıların canım ınşşşşşşş bebeklerle yola cıktın........bende haftaya gorcem ınşşşşşşşşşşşşşşş............kendıne ıyı bak gır arasıra ozletme ya.................

canım valla ben de seninkini bayağı bi merak ediyorum (sanki kendiminki belliymiş gibi)kaydirigubbakcemile5

ay canııım... ben de benimki ağır oldu diyordum, seninki daha zor olmuş... allahım bi daha aynı zorlukları yaşatmasın bize inşallah. ohss nin ne demek olduğunu çok iyi bilirim canım ya... bebeklerin inan seninleler... yakında kalp atışlarını görürsünüz...:1hug:

canım benım ınşşşşşşşşşşş beraber buyutecezzzzzzzzzzzzzzzzz...............evet bı gıorsem merakım gıtse ıyı olcak canım........sera ve sen çok çektınız ya...............rabbım ınş bundan sonra çok kolay bı hamışlık versın bıze canım ınşşşşşşşşşşşş

ınşş canım temmuzda bereketlı olur ınşşşşşşşş.............rabbım emeklerını boşa cıkarmasın ınş ol desın bu kez canım ınşşşşşşşşşşşşş

Muallim merhaba...Nasılsın? Sen hala dr.a gitmedin di mi? Gebelik testinden 15 gün sonra gidecektin di mi? Bu 15 gün içinde herhangi bi tahlil ultrason gerekmiyor mu ki? Gebelik testi, sonra kese görme, arada herhangi birrşey yok mu?
Bi de sen folik asit, multivitamin ne kullanıyorsun? Başka hangi ilaçların var?

Bulantı başladı mı kızlar ya da canınız birşeyler çekiyor mu artık?

canım doktorıum onbeşgun sonra gel dedı .........haftaya ınş gıdıcem beklemek zor ama ne yapalım benım ıkı gundur mıdem ıyı değıl ya...................canım bışey cekmıyo ama erık yıyoum habıre...................sen nasılsın gır ya bazen merak edıyorum sen gıttın mı pekı

Ben 3 kez gebelik testi yaptırdım...Toxoplasma yaptırdım, dr demedi, ben istedim, çok çiğköfte yerim de...Tabi artık yemiyorum.....
Dün kese görmeye gittim, çok minik, ikisi birbirinden çok uzakta..Genelde yanyana olurmuş...Yarın başka dr.a gideceğim, muayenehanesi olan bi prof., tüp de yapıyor...
Dün gittiğim özel hastane idi, çok kalabalık, dr vakit ayıramıyor,tüp ve çoğul tecrübesi de yok ...
Keselerden de emin olamadım...Bi arkadaşamın 5haftalık ultrasonu çok belirgindi, benim görünmüyo bile...

Muallim ben son aylarda kilo aldığım için çamaşırlarım hep dar geliyo...Pantolon zaten giymiyorum, hep eşofman...İç çamaşırlarım da çok dar...Dün karnım ağrıdı acaip, sabah biraaz daha bol giydim, geçti....
Korktum ya, çocuklara birşey olmuş mudur? Bunlar detay da ben mi takıyoru, yoksa önemli mi? Yarın anneanne donları alcam...:sm_cool:

yok canım bışey olmaz bebelere...........ama rahat seyler al sıkı olmasın tabı..............valla sımdı yıne alıcaz kılo.............ols napalım hayırlı guzel doğsunlarda razıyım bende esofman gıyıyorum evde bıde penye cok rahat pantıolonlarım var evde hep onlarlayım............ama bıkaç ay sonra bakalım ne gıyerız...............zaten yaz ınce seylerle ıdare ederız...........

sen nerelısın benım esım urfalı cı kofte yaparız çok yemem ben .............oncekı hamışlılkerımde yaprırdım bışey cuıkmadı..............ılerde doktor ısterse yaparınm ...............

muallimim nasılsın hayatım bebeisleri görmeye gittinmi iyimisin kusura bakma biraz uzak kaldık ama geldim iste kendimi topladım artık sayılır ikinicyi dört gösle bekliyom ama ne zaman nasip canım ya bana dua et olurmu canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…