- Konu Sahibi el-muallim
-
maşallah allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
ben çok giremiyorum haberin varmı bilmiyorum ama ohss oldum 13 gün hastanede yatımm 19 litre su topladım ve yeni çıktım sayılır 6 gün ldu hala dinleniyorum ama benim sonucumda çok güzel
bu cumartesi bakacağız kaç kişiyiz 9.cu gün değerim 56 idi sonra ohss olunca sık sık bakıldı ama enson 584 dü değerim ondan sonra bakılmadı kaçıncı gün oldduğunu hatırlamıorum ama kendimle uğraşmaktan sevinemedim bile ama iyileşmeye başladım inşallah bbişlerimde benimle yola devam ediyorlardır cumartesi haber veririm çokkkk öpüyorumm
mapavrılım canım daha bılemıyorum kaç tane nuda bılmıyorum ınş haftaya bellı olucak canım ama ıyıym sen nasılsın sukur toparladın ınşşş hazrsın ıkıncıye ınşşşşşşşşşşşşşşş canım..............
maşallah allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
ben çok giremiyorum haberin varmı bilmiyorum ama ohss oldum 13 gün hastanede yatımm 19 litre su topladım ve yeni çıktım sayılır 6 gün ldu hala dinleniyorum ama benim sonucumda çok güzel
bu cumartesi bakacağız kaç kişiyiz 9.cu gün değerim 56 idi sonra ohss olunca sık sık bakıldı ama enson 584 dü değerim ondan sonra bakılmadı kaçıncı gün oldduğunu hatırlamıorum ama kendimle uğraşmaktan sevinemedim bile ama iyileşmeye başladım inşallah bbişlerimde benimle yola devam ediyorlardır cumartesi haber veririm çokkkk öpüyorumm
bugun dr agittim sono ve kan tahlili yapildi dogum kontrol hapina baslayacagim persembe gunu temmuzda baslariz insaallahamerıkalım ne o ıngılızce yazmışsın...................aslında yaz oğrenırım belkım..............nasıl gıdıyooo...............tedavı başlıyoooo
Muallim merhaba...Nasılsın? Sen hala dr.a gitmedin di mi? Gebelik testinden 15 gün sonra gidecektin di mi? Bu 15 gün içinde herhangi bi tahlil ultrason gerekmiyor mu ki? Gebelik testi, sonra kese görme, arada herhangi birrşey yok mu?
Bi de sen folik asit, multivitamin ne kullanıyorsun? Başka hangi ilaçların var?
Bulantı başladı mı kızlar ya da canınız birşeyler çekiyor mu artık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?