- Konu Sahibi el-muallim
tebrikleeeeeeeer çok sevindim senin adına sağlıkla inş kucağına almak nasip olsun inan bana umut oldun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar sızlere yurekten teşekkur edıyorum..desteklerınız guzel dualarınız ıçın........rabbım ınş cumlenızı guldursun......değerım 472..........bırlıkte olmak guzel çok sağolun...sızı sevıyorum ......sızlere rabbım en guzelını çfter çıfter versın kımseyı mahcup etmesın dılerım........asla yılmayın ınş başaracaksınız ben akupunturun faydasını da gormıuş oldum......yaşım kırk ..ve sızlere umut olsunnnn.....
arkadaşlar sızlere yurekten teşekkur edıyorum..desteklerınız guzel dualarınız ıçın........rabbım ınş cumlenızı guldursun......değerım 472..........bırlıkte olmak guzel çok sağolun...sızı sevıyorum ......sızlere rabbım en guzelını çfter çıfter versın kımseyı mahcup etmesın dılerım........asla yılmayın ınş başaracaksınız ben akupunturun faydasını da gormıuş oldum......yaşım kırk ..ve sızlere umut olsunnnn.....
elgızzımmmmmmmm.....canım ya sevıncım tam olmadıkı canım.............çok uzgunsun tabı ....çok zor ve bende çok uzuldum ....beraber soylerız dıye bende çokkk umut etmıştım canım....ama ınş ınan rabbım verecekkkk zamanı değılmış bıtanem duam senınle toparlan canım benımmmm.................ve guzel dıleklerın ıçın çok sağol canım............umarım bbeişin kendılığınden gelırrrrrcanım benimm kusura bakma sabah giremedim inan senin adına cok sevindimmm ama ben cok kötüyüm olmadı biliyorsun sanırımmm nasip değilmis seninle burda hamisim diye bagırmayı cok isterdimmmm saglıcakla kucagına almayı nasip etsin rabbim
canım inanki çok sevindim hayırlı olsun seni iki senedir takip ediyordum burada galiba ikinci bebek bir tane vardı değilmi