• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte olmak gzel ite sonucum

el muallim canim.pc basinda fazla durmamaya çalis lütfen.biliyosun radyasyon saçiyo.

canım benimm kusura bakma sabah giremedim inan senin adına cok sevindimmm ama ben cok kötüyüm olmadı biliyorsun sanırımmm nasip değilmis seninle burda hamisim diye bagırmayı cok isterdimmmm saglıcakla kucagına almayı nasip etsin rabbim

çokkk sevindim şimdi açtım pc yi.süper bir haber canım allah tamamına erdirsin ikizler geliyor galiba hadi bakalımmm

tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.hayırlısıyla kucagınada alırsın inşallah

tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah :Saruboceq:
yaradanım bu sefer yüzünüzü güldürdü hayat boyu hep böyle mutlu olun a.s.

arkadaşlar sızlere yurekten teşekkur edıyorum..desteklerınız guzel dualarınız ıçın........rabbım ınş cumlenızı guldursun......değerım 472..........bırlıkte olmak guzel çok sağolun...sızı sevıyorum ......sızlere rabbım en guzelını çfter çıfter versın kımseyı mahcup etmesın dılerım........asla yılmayın ınş başaracaksınız ben akupunturun faydasını da gormıuş oldum......yaşım kırk ..ve sızlere umut olsunnnn.....

kiz ne yapmissin ucude tuttu herhalde ucuz geliyooooooor bu degerler ne boyle inan cooooooook sevindim darisi hepimize insaallah

arkadaşlar sızlere yurekten teşekkur edıyorum..desteklerınız guzel dualarınız ıçın........rabbım ınş cumlenızı guldursun......değerım 472..........bırlıkte olmak guzel çok sağolun...sızı sevıyorum ......sızlere rabbım en guzelını çfter çıfter versın kımseyı mahcup etmesın dılerım........asla yılmayın ınş başaracaksınız ben akupunturun faydasını da gormıuş oldum......yaşım kırk ..ve sızlere umut olsunnnn.....

tebrık ederim darısı olmayanlara:nazar: ınsaalah

Gülsüm anne ikiz ollma ihtimali varmıymış canımm ??

el muallim canım inan çokkk sevindim işallah allah saglıkla kucagına aldırsın bebeklerini bu sabah çok güzel haberle uyandık işallah böyle devam ader bol hamişli günler

canım inanki çok sevindim hayırlı olsun seni iki senedir takip ediyordum burada galiba ikinci bebek bir tane vardı değilmi

canım benimm kusura bakma sabah giremedim inan senin adına cok sevindimmm ama ben cok kötüyüm olmadı biliyorsun sanırımmm nasip değilmis seninle burda hamisim diye bagırmayı cok isterdimmmm saglıcakla kucagına almayı nasip etsin rabbim
elgızzımmmmmmmm.....canım ya sevıncım tam olmadıkı canım.............çok uzgunsun tabı ....çok zor ve bende çok uzuldum ....beraber soylerız dıye bende çokkk umut etmıştım canım....ama ınş ınan rabbım verecekkkk zamanı değılmış bıtanem duam senınle toparlan canım benımmmm.................ve guzel dıleklerın ıçın çok sağol canım............umarım bbeişin kendılığınden gelırrrrr

amerıkalllllllllllmmmmmmm...........gulenımmmmmmmm..............inş rabbım verecek sızede toprak senay naz................sıraya dızılırsınız ınşşşşşşşşşşşşş

canım inanki çok sevindim hayırlı olsun seni iki senedir takip ediyordum burada galiba ikinci bebek bir tane vardı değilmi

canım..evet oğlum 14 yasında kardeş dıye tıttrdu onu yalnız buyutmek ıstedım ama buyudu tabı ............inş kucağpımıza alıruzda oda bol bol kardeş sever dılerımkı rabbım sızlere çıfter versınde bı daha kardeş dıye uğraşmayın buda zor.....ınş dualarım daıma sızınle...canım çokkkk sağollllllllllll

:teytey::teytey:canimmmmmmm tebriklerrrrrrr cok sevindim.dun butun gun net yoktu senin haberini alamayinca deli oldum.hemen simdi actim ve guzel haberin:teytey:cok mutlu oldum..Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin...cok sevindim cokkk:1hug:

ablacııım cok mutlu oldum.tüylerim diken diken oldu inanki.ikiz büyük ihtimalle.allah saglıkla tamamına erdirsin,kucagına almayı nasip etsin...hihoyyythihoyyythihoyyyt.bende dün tedaviye basladım cok şükür.bizlerede dua edin inşallah bende melekleri,mne kavuşmak istiyorum hayırlısı ile..cok öpüyorum ablacım seni..

Back
X