• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte olmak gzel ite sonucum

el-muallim

kırk yaşımın çiçekleri..
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
13.668
32
206
56
İstanbul
arkadaşlar sızlere yurekten teşekkur edıyorum..desteklerınız guzel dualarınız ıçın........rabbım ınş cumlenızı guldursun......değerım 472..........bırlıkte olmak guzel çok sağolun...sızı sevıyorum ......sızlere rabbım en guzelını çfter çıfter versın kımseyı mahcup etmesın dılerım........asla yılmayın ınş başaracaksınız ben akupunturun faydasını da gormıuş oldum......yaşım kırk ..ve sızlere umut olsunnnn.....

allahım yamamına erdırsın saglıkla huzurla kucaklarımıza almayı nasıp etsın yarabbım tebrıkler:emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar sızlere yurekten teşekkur edıyorum..desteklerınız guzel dualarınız ıçın........rabbım ınş cumlenızı guldursun......değerım 472..........bırlıkte olmak guzel çok sağolun...sızı sevıyorum ......sızlere rabbım en guzelını çfter çıfter versın kımseyı mahcup etmesın dılerım........asla yılmayın ınş başaracaksınız ben akupunturun faydasını da gormıuş oldum......yaşım kırk ..ve sızlere umut olsunnnn.....

canim cok ama coookkk sevindim senin adina Allahim tamamina erdirsin...:teytey:

canım gözün ayıdn....çok sevindim.... allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah....darısı bizleirn başına....

Cnm çok ama çok tebrik ederim.Allah,sonuna kadar sağlıkla götürür inşallah cnm.

tebrikler........................................
sağlıkla kucağınıza almanızda nasip olsun inş.....:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım çok tebrik ederim okula geç almak uğruna bekledim senin haberini ...çok duygulandım yüce rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...bizlere de umut oldun ...dualarını eksik etme bizden ..çooooook sevindim canım çok delikafadulden :CüvCüv:

tebrıkler canım saglıklı bır hamılelık donemı gecırırsın ınsalllah.
saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın ALLAH ım.

El muallimcim ablacım kendim hamileymişim gibi sevindim , gözlerim doldu...Allah sağşıcakla kucağına almayı nasip etsin...Galiba ikizlerimiz geliyor...Yaşasınnnnnn....Darısı başımıza...

rabbım gepınıze yaşatsın ınş 4. denemem....asla yılmayın bı zamanı var herşeyın daıma duacıyım hepınıze..............ınş rahat bı hamılelık gecırırım .....
lutfen asla ıdrar testı yaptırmayın sabredın net çıkmayabılıyo.........bırbırımızı tanımadan seven yurekten seven ınsanlarız ..tanımadığımız kışlerın dılındekı duada olmak çook guzel......rabbım cumle duaları makbull eylesın.....amın.....tedavıde olanlar olacaklar bekyenler bekleyecekler rabbım yar ve yardımcınız ols...inş..............

muallım sankı vbenım test gunumdu o kadar heyecanlanmıstım ıcımden aglamk gelıodu görumcemede dedım hamıle aglamk gelıo dedım icimden gözun aydın allahım sonuna kadar iyi yapsın

canlarım hepınıze çokk teşekkur................çok sağolun rabbım sızı sevındırsın................

Çok sevindim el muallim pozitif bekliyorduk seni öyle de oldu çok şükür :))))
Allahım önce karnında sonra kucağında taşımayı nasip etsin:CüvCüv:

Tebrık ederım 41 kere maŞallah rabbım saĞlıkla ve hayırlısı ıle kucaĞına alacaĞın gÜnlerıde nasıp etsın ınŞallah rabbıme emanet olun sen hangı merkezde denedın cnmcım

canım ya çok sevindim..:sm_cool:sen atlattın şimdi sıra bende benimde 7.günüm....rabbim kalbimize göre versin...allah kucağına almayıda nasip etsin...inşallahh

seni tekrar tekrar tebrik ediyorum.allahım sana oyle bir hamilelik gecirtsinki bekledigine deydigini anlayasın ve sana oyle hayırlı bir evlat(belkide evlatlar) versinki her baktıgında allaha binlerce sukurler edesin insallah bizlerede dua et bizim dualarımız hala seninle bunuda unutma

:teytey:Tebriklerrrr canımmm çokk sevindimmmm.Takipp ediyordummm elgonun başlığında.Rabbim emeklerinin karşılığını verdiii.Allaha şükürler olsun....Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh:nazar::teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

toplantıdaydım demin gördüm yazamadım
gerçekten çok sevindim. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini. sanırım ikiz kaydirigubbakcemile5bak oğlun 1 kardeş isterken 2 tane geliyor. darısı bizlerin başına :CüvCüv:

Back
X