• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte olmak gzel ite sonucum

Canım bir zamandır takip ediyordum seni,inan çoook sevindim.
Allah sağlıkla ilerlemek hayırla kucağına almak nasip etsinnalkisalkisalkis

el muallimcim tebrik ederim. Allahım tamamına erdirsin inşallah. yazamasamda seni takip ediyordum. Dün nete girmedim ama aklıma geldi bugün test yaptıracağın. Dua ettim. bugün bilgisayarı açarken o kadar heyecanlandım ki anlatamam. Ve şu anda da gözyaşlarımı tutamıyorum.:)Burada biribirimizi tanımasakda okuduklarımdan herkese yaptığın motive edici yorumlardan senin ne kadar pozitif bir insan oldğun hepimize geçti.Herşey gönlünce olsn inşallah. Dualarını bekliyorum..

iste bu yaaaaaaaaaaaa
ben bu haberi nasil kacirdim hala kendime kiziyorum
canim benim cok ama cok sevindim inanki gozlerim doldu
allahim sana cift cift gonderdi gor bak insallah sag salimde kucagina alcaksin
tbrlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
masallah masallah masallah

nazar-boncu&

Son düzenleyen: Moderatör:
bi dk halayinida cekiyim
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:lepi::lepi::lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

burgecım çok sağol canım............sızın sevgınızı kazanmışım ne mutlu bana.........bırbırımıze faydalı olabılıyosak ne guzel canım.........çok sağollll

canım tebrikler. Gözün aydın çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

asııcımmm canım arkadaşım......rabbım razı ols çok sağol............inşş beklıyorunm dua edıyorumm sıra sende ve bekleyenlerdeeeeeeeinşşş....canım......

iyiyim canım. Dün yumurtalarım toplandı. 15 yumurta, 13 ü işlem görmüş 10 tanesi döllenmi. Çarşamba hayırlısıyla transferim var. Sen hamişsin canım bana da dua et olur mu. Rabbim sana ikiz göndermiş maaşallah. ınşallah darısı benim başıma.

canım elıtı çok guzellll..........hadı canım bekleme sırası sızde rabbım kolaylık versın canım ınşş sevınırsınız dualarım sızınle canım benım hıç unuturmuyum sızı.........

canım ...iık defa olumsuz sonuç almıştık bu kez eşıme dedımkı ben yalnız gıdecem olmazsa yalnız ağlamak ıstıyorum..yok dedı eşim bende senle ağlarım gelıcemm.........sonra kan verdık hastaneneı kantınınde sabah erkendı kahvaltı tabağı ve çay aldık ordan burdan konuştuk zaman geçsın dıye ama yureğım tabı içerde zor duruyoo.....eşime dedim ki bu kez sen alıcan gelmıcem ..sen all ..........zorlada olsa kabul ettı...ıkı saat sonra hadı gıt bakalım dedım ya bacaklarım nasıl tıtrıyo bılıyon mu sen gıt dedı hayır dedım.....gıttı ..geldı yuzu asık ya yok hadı geıdelım yıne 1 dedı....bı an baktım hadı ya...dedım..hemen yu zunu değıştırdı şaka yaptım ya işte sonuç dedı...o an ....anlatama tabıu ama sız anlarsınız alıp baktım ona ınanmamış gıbı....ya dedı eşim bebı yolladın bende senı böle kandırdım.....mutlu olduk çokkk..sonra hemsıremız tebrık ettı ..sonra doktorumuz.....hepsınde rabbım razı ols.........sızlerde kat kat yaşayın..in herşey çok guzel olur.......

tebrikler yaa gözlerim doldu ALLAH kucağına almayı nasip etsin :CüvCüv::ecrin_bebek:

Canımmmmmmmmmmm. Tebrik ederimmmmmmmmmm. :teytey: :teytey: :teytey: Çok güzel bir haber bu. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Allahım nasip etti çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah sağlıkla kucakladığın günleri de görürüz tatlım. Allaha emanet olun. :nazar: :nazar: :nazar:

5974buyuk.jpg

el-mualimmmmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....allah tamamına erdirsinnn

Back
X