• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte olmak gzel ite sonucum

yüce rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder ne kadar sevindim anlatamam banada çok moral oldu çünkü önümüzdeki ay inşallah bende tedaviye başlayacağım inşallah bende burdan hamiş haberimi veririm kendine iyi bak:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım nevrooom unuttun sandıım benı................çok sağol bı tanemmmmm

Unuturmuyum bitanemm. Rapor dönüşü işlerim çok yoğundu ancak yoğunlaşabildim siteye.. Şeniz Son yazdığın mesajlara baktım önce merakla. Ve gördüm açtığın topiği. Hemen koştum ki güzel haber. Çok sevindim canım. İnşallah ikizdir. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

canım benim gözlerim doldu çok duygulandım hayırlısıyla bebişlerini kucağına almanı diliyorum ALLAHIM banada nasip eder inşş öpüyorum tatlım

canım pınkımmmmmm..............çok sağol ınş senı de dort gozle beklıyorum canım inşş

canım ozlem eşımde sorun var normal yolla kalamıyorum...........tedavıyle ancak...çok şukur......herkes çok sevınır ınşşş

muallim canım sana yazdım ama sanırım görmedin rüyamda seni gördüm diye 3.sayfada kalmış.senden ses çıkmayınca okumadığını düşündüm tekrar hayırlı olsun

Tebrik ederim canım. Allah sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeni ve bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.

canım arkadaşlarım hepınızı tek ttek okyorum bı kez mutlu oluyorum ....hepınıze çokk teşş............mehaycım canım bebişin nasılll
balsurat sağol canıımmmm

penses ordamısın canım nasıl gidiyor hamilelik bebişlerin cinsiyetlerini öğrendinmi

canım çok şüküür hersey yolunda gidiyor evet bugün birini öğrendık doktor erkek dedi kesın.diğerı sırtüstü yatıyodu canım onuda bidahakı ay öğrenırsın dedi sen öğrenebıldın mı canım cinsiyetlerını

canım esraccımmm............inşş canım ..inş ruyan gerçek oldu ınş senınle ılgılı olan kısmıda gerçek olur canım benım belırtı arama........ınş rabbım ol der olur bı tanem..rabbım yollasın nazlını..........inş canım çok sağolll

prenses canım benım....gelıyolar yavaş yavaşş.....dığerı naz yaopıyoo annesı hee gssrtermıyooo,,belkıde kızdır ınlşş..........canım ınşş herşey guzelolsun .......herkes mutlu ols ınşşşşşşş

Back
X