• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte olmak gzel ite sonucum

canım çok çook tebrik ediyorummm harikasın.. bu liste gerçekten uğurlu galiba :) şimdi dua sırası sende bize çok dua et.. gözün aydın olsunn. mevlam kucağına almayı nasip etsin....

prenses canım benım....gelıyolar yavaş yavaşş.....dığerı naz yaopıyoo annesı hee gssrtermıyooo,,belkıde kızdır ınlşş..........canım ınşş herşey guzelolsun .......herkes mutlu ols ınşşşşşşş

evet canım herhalde naz yapıyo göremedık yaa.bakalım bidahakı aya kaldı artık hayırlısı herseyın canım.senın çok sevındım canım .benımde kan değerım 12.gün 516 idi sendede bi ikiz durumu olabılır canım hadı hayırlısı

tuanayy halısna rosem canlarım çokk sağolun............okuyorum tek tek..............çok teşekkurler

tek tek okyorum arkadaşlar.............çok sevındım allah razı ols herbırınızden...........mutlu etsın hepımızı.....tek tek belkı yazamadım ama tek tek bılıyorum sızlerı ve çokkkkk teş edıyorum .............dualarınız makbullll olsunnnnnnnnn...kıucaklarınız dolsun sağlıkla cıumlemızın ınşşşşş..kk ya çok teşekkur edıyorum..............sızlerle olmak çok guzelllll................

canim ben bayaaa gec actim pcyi ama ilk seni aradi gozum inan cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin ins rabbim saglikli ve hayirli bi hamilelik nasip etsin :Saruboceq:

ıdılengın canım çok sağollll
kaymaklım çok sağol bı tanem..................amın.........inşşş canım

senin adına çok sevindim cnmm rabbim kucağına aldığın günleri göstersin darısı isteyen herkezin başına inş ...

ıNANKı BUGÜN HEP GÜZEL HABERLER ALIYORUM

RABBıM HAYIRLI EYLESıN ıNŞALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALAÇAKSIN

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Gözün aydın canım. Allah tamamına erdirisin. Darısı bizlere inşallah.

Çok sevindim çook elhamdülillah..
Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...
Darısı tüm isteyenlerin başına..Tebrik ediyorum..

bıtanemmm mumu..............çok sevındım senı gorduğume canım allah razı ols..........ınş rabbım cumlemızı sevındırsın.....sıkıntısız hamılelıkler vrsın canım...........kendne ıy bak canım..........dualarınızz makbull ols..............çokkk sağol

nehırcım sağol canı evet bınlerce hamd ve şukur...........herşey onun elınde...............ınş guzel gunler devammm edr canımm

muallimcim seninki blastmıydı..bide ben transferden beri yarım saatte bi idrara çıkyorum normalmi acaba sende varmıydı böyle bişe....

Back
X