• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte olmak gzel ite sonucum

bende tüp bebek yaptırıyorum inşallah hayırlısıyla Rabbim nasip eder bende öğretmenim sen işlemler sırasında izi rapor aldın mı yoksa okula devam ettin mi canım

canım ben anlaşmalı bı sırkette hocalık yapıyorum sağolsun mudutum sıkıntı çoıkarmadı ders donmı az kalımştı işlerımı hallettım bana ızın verdı zaten şimi tatıl olacak rahatım yanı.....resmısın sen galıba canım inş alırsın raporunu.........

amın canım....çokkk sağol ............sen nasısınnnn

iyi olmaya çalışıyorum diyeyim...
ben de akapunktur işini düşünmeye başladım.Ama nerede nasıl yapılır bilemiyorum.tedavim adanada olucak burada akapunktur ne durumda hiç bir bilgim yok.bir de ben heparin iğneleri de yapıcam tedavi süresince ve sonrası da tabiii.bir günde 3-4 iğne olmam gerekicek bir de bu akapunktur nasıl olur acaba.
akapunktur sürecin nasıl geçti biraz bilgi verir misin?bir de sen de ananas ,çörekotu , tarçın, karanfil yedin mi?nasıl beslendin biraz bilgi verir misin?opuyorumnanaktan

canımmmmm hoşgeldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.............ya oyanamıyorum sabahları................şu saatleri değitirelimmm...............bende özledım...........nasısın canım.........ne zamann kesın tedavı............. kendını uzme...............ben ınş onbeş gun sonra gjdjcem...........mambacımda heyecanlı ama şu an ner grülmez..............inş hayırlrst bıtanem.........napalımmmmm hep beklemek...............hep sabırrrrrrrrrr.....................seni çook öpt bişi olursa özelden yaz bitanem yine.............................dua ileeeeeeeeeeeeee

amerıkalımmmmm işe gıdıcennnn uyan canım.............madem ben sabahları uyanamıyorum artık senı uyandırmaya karar verdımmm................hu huuuuuuuuuuuu..................kendıne ıyı bak neye karar verdın yaz bana.............

canım kaç gündür yoktum giremedim babam rahatsız yoğun bakımda annemle kaldım
seni çok tebrik ederimmm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

benim test sonucum 15,63 çıktı :çok üzgünüm: bugün tekrarladık 0,17 çıktı senağlama olmadı ben başaramadım :1no2: hayırlısı olsun artık rabbim nasıl isterse öyle oluyor kendine dikkat et artık hamişsin darısı başımıza

canım zelalcımmmmmm...........ne kadar merak ettınmm...........elgızın sayfasında yazdım...........canım ya ç.okk uzuldum ben böle değılde beraber hayal etmıştuım canım.............çookk geçmış ols............baban nıye hasta çok geçmış ols..............inş canım bebeğın gelecek..ama nazlanıyooo......inş......canım yasadığın son negatıf olur bu.............dua ile.

elmuallimcim haberini babytwinden aldım cok sevndim canımmm allah kucagına almayı nasip etsin inşallah.kaç gündür giremedim.bende keselerimi gördüm allah ömür verirse 2 tane bebişim olacak inşallahkaydirigubbakcemile5:roflol:

eselcım çok sağol canım rabbım sağılıkla kucağımıza nasıp etsın canım...........inş bende gorurum..........inş canım.............

ablcaimmmmmmmmmm cok sevindim....................bi bilsen .................insallah bende buraya hamileyim diye yazarim....daha yolun cok basindayimmmmmmm

canım kaç gündür yoktum giremedim babam rahatsız yoğun bakımda annemle kaldım
seni çok tebrik ederimmm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

benim test sonucum 15,63 çıktı :çok üzgünüm: bugün tekrarladık 0,17 çıktı senağlama olmadı ben başaramadım :1no2: hayırlısı olsun artık rabbim nasıl isterse öyle oluyor kendine dikkat et artık hamişsin darısı başımıza

canım benimmmm inana cok üsüldüm kendim kadar hayırlısı böyleymis canım napalım insallah gücümüzü toplayıp bir daha tedaviye baslarsak bu sefer ins olur napalım elden bise gelmiyo beraber sevinemedik ben ona üzülüyorummm canım cok gecmis olsun baban icin rabbim sifa versinnn en önemlisi aslında saglık cok öpüyorum canım

Back
X