• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte olmak gzel ite sonucum

canım gorulur belkı ama tahlıden onbeş gun sonra ıstıyolarkı hem kese hem kalp atışı tam gorulsun yoksa gıuder gelırsın......gıt bakalım enazından keselreer bellı olur ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canımmmmm....çok geç gördüm ama çooooooooookkkkkkkkk sevindim....sağlıcakla ve de hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah meleğini...memlekette olduğumdan giremedim nete...benim sonucum negatif, böyle hayırlısıymış demek ki...elgizime de çok üzüldüm ama kısmet diilmiş demek ki..inşaallah ansızın geliveririler bizim nazlı bebişlerimiz de...tekrar tekrar tebirk ediyorum..Rabbim oğluşunun dualarını kabul ettii..dikkat et kendine çok...çok kalamıyorum nette...elgizime söyle üzülmesin..Rabbimin vardır bi bildiği...

canım benım ya nerdesın merak ettım çkkkkkkkkkkkkk............canım ya uzuldum .............canım benım çok sağol ..ınş evet ınş gelecek o nazlı bebişler ınş canım.........ne zaman gelıcen ...canım elgızde topralıyo zelalde ınş rabbım sızlerı kısa zamanda sevındırsın ıyı bak kendıne ....................................ferayede pozıtıf..........canım çokk sağol

canım gır arasıra ınş toparla ve yenıden yola devammmmmmmm.................yaz boyunca ordamısın yoksa....................oralar guzeldır .............canım dıkkat et sende .....herşey ınş guzel olacakkkkk

bende sizin sonuçlarınızı çok merak ettim ama hiiiççç fırsatım olmadı..çok şükür ben çok sarsılmadım...hayırlısı, Rabbimden geliyo, ondan gelene de boynumuz kıldan ince..kuldan gelse başını alırım ama..
inşaallah dediğin gibi herşey güzel olur bitanem..çokkk dua et bizler için de tamam mı?
3 hafta kadar buralardayım...sonra yine sizlerleyim : ) bebişlere çok iyi bak...

ferayecimmmmm seni de çoooooookkkkkkk tebirk ederim...ne güzel muallimle beraber büyütceksiniz göbişlerii: ))) sağlıcakla meleklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşaallah...

şımalcım ıyı olmana çokk sevındım canım ınşş evet gececek canım.............dua etmem mı ınş canım sızlerde edın..................kendıne ıyı bak ozlemle beklıcem senı....feraye gırınce solerım ona gorur zaten...................a e o canımmm

Selam kızlar...Ben çok hastayım, antibiyotiğe başladım...Ne şans di mi? Öksürmekten uyuyamıyorym, zaten uyku problemim vardı.
Muallim sende uyku, bulantı vs var mı? Neler hissediyorsun?

canim cok gecmis olsun bal la karabiberi karistirip icersen iyi gelir oksurugu keser Rabbim acil sifalar versin canim

huuu..........................orda sabah dımı................tatıl mı.............kahvaltı yptınmı...........bensızzzzzzzzzzzzzzz

Back
X