• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte olmak gzel ite sonucum

valla babasinida gec buldum 28 yasinda evlendim babada nazli cocukta nazli ben kimseye naz yapamiyorum ama olsun nazinida cekerim cefanida yeterki gel bebegim

nerdesın ya.............neyse işim çıktı canım .......bıde kesılıyo bağlantı yaaaaaaaaaaaa...nıye öle.............kendıne ıyı bakkkkkkkk canım..............

sizin adınıza çok sevindim..
Rabbim sağlıklı, rahat bir hamilelik geçirmeyi ve sağlıkla bebeğinizi kucaklamınızı nasip etsin...
tebrikler, sevgiler....

amerıkalımmmmmmmm...........komsu olsak ne ıyı oluurdu beraber çaylar içerdık ..........hadı temızlık yap gellll

öncelikle tebrik ederim,hayırlı olsun.sürekli sizlerin msj.larını okuyorum ama çok katılamadım sohpetlerinize,benim sana şöyle 1-2 sorum olacak sizin sorun neyydi+ ilk çocuğunu( allah sana bağışlasın) kaçıncı denemede tutmuştu. sonradan kaç defa denedin tüp bebeği :)) şimdiden çok teşekkürler çok pozitifsin bu arada senden güç alıyorum..

canım ever sağol canım...........çok teşekkurler.............ılk bebeği yum takıbı tedavısıyle uç sene sonra oldu eşımden kaynaklı problem............rabbım ççok bekletmedı şukur.............sonra ıkıncıyı ıstedık tabı hıç hamıle kalmadım kendıliğmden bırıncı tupte tutu ıkızdı kaybettım sonra ıkı kez negatıf.....bu dorduncu son denememduı yaşım ılerledı çok sukur tutu canım.............canım sana destek verebıldıysem ne mutlu..tekrar teşekkur rabbım kımsyı bebişsiz bırakmasın............umut mutlaka vardır..............

Canımmmmmmmmmm bu ne güzel bir haber böyle çooooooooooookk sevindimmm
sen hep yanımda oldun en zor dönemimde yazdın bana en güzel dönem,imde yazdın hep umut oldun güzel dileklerde bulundunn Allah razı olsun arkaşımmm şimdi tümm güzel dileklrimm seninle Rabbim kucağına almayı kucağıma almayı nasip etsinnn
Allah kuzularımızı bağışlasınnn
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Back
X